تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 2608 اولاول ... 41911311371381391401411421431441451511912416411141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 26071

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال MESHKIPOSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

درود
    اولا 128 توی تئوری سرعتش 16 هست توی عمل یک مقدار کمتر میشه.بین 14-15 میشه.اگر جایی میبینید سرویس رو دقیق میدن برای اینکه سرویس رو کمی بالاتر میبندن.مثلا 128 رو روی 140 میبندن تا مشترک دقیقا 16 دانلود کنه
    ثانیا شما پست من رو خوب بخونید بعد بگید چرا همچینم خوب نیست.سرویسی که 160 باشه سرعت 16-18 خیلی خوب نیست.یکبار دیگه پست رو بخونید و اون عدد 160 رو به جای 128 اشتباه نگیرید.
    این که دستشون درد نکنه یا بکنه دیگه به انتظار مردم از خدمات دولتی مربوط میشه ولی این که میفرمایید پول 128 دادید ولی سرویس 160 گرفتید و خوشحالید پس باید بگم اگه یه نسبت تناسب ببندید میبینید کسایی که سرویسهای 256 یا 64 دارن هم به نسبت 128 دارن پول میدن (نگفتم مثل هم ها گفتم به نسبت).پس جای خوشحالی نداره
    با این قسمت حرفتون موافقم.سرویسهای مخابرات به نسبت هزینه بهتر از شرکتهای دیگه هست.البته مساله امنیت و مانیتورینگش بماند
    256 هم به مدیر مرکز مخابراتتون بستگی داره ولی اکثرا باید کارت فوق لیسانس یا هیات علمی یا نظام پزشکی داشته باشی

میخوای بیا منو بزن یه دفعه .... پستت رو کامل خوندم ، یادت باشه که من مهندس نرم افزار کامپیوتر هستم و واسه من نمیخواد توضیح بدی .
    جای خوشحالی داره ، چون داره با یک سوم قیمت شرکت های pap سرویس میده / تمام شرکت ها 128 نامحدود رو دارن میدن 30 تومن . اینکه رو 160 بستن هم کیفیت مخابرات رو میرسونه .
    بحث مانیتورینگ هم بعید هستش که با این همه کاربر بتونن مانیتورینگ کنن ، به قوله یکی از دوستان مگر اینکه به تعداد کاربراشون ، کارمند استخدام کنن . بعد هم حالا برای مانیتورینگ شرکت های خصوصی رو نمیتونن مانیتورینگ کنن اگه بخوان ؟ )
    مسئله سرعت بالاتر از 128 هم با کارت دانشجویی و این چیزها حل میشه ، بستگی به روابط عمومی شما و کارمندان مرکز مخابراتی و همینطور تعداد پورت ها و کاربران مرکز مخابراتی داره . ربطی هم به کارت فوق لیسانس و .. نداره ، با کارت کاردانی هم میدن . فقط باید یه مقدار سمج باشید ، به هر حال ایرانه دیگه
    ولی واقعا هم کیفیت و هم قیمتش خوبه مخابرات .من شدیدا راضی هستم.
    Last edited by MESHKIPOSH; 18-11-2011 at 15:10.

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سرعت 128 این مرکز مخابراتی (مالک اشتر) سرعت دانلود با IDM حدود 13 کیلوبایته. اپلود (بیچاره روزگار میشی) 32 کیلوبیت = 2 کیلوبایت . ساعتی 10 مگ میتونی اپلود کنی

---------- Post added at 04:05 PM ---------- Previous post was at 04:03 PM ----------

حدود 7 بار با 1899 تماس گرفتم . گفتن درست میکنیم .(اره جون عمشون) الان هیچ تغییری نکرده.
    شما اگر نیاز به سرعت آپلود بالا داری بی خیال مخابرات شو. چون قانون اولیه مزخرف مخابرات برای آپلود یک چهارم دانلوده. اما اگر خیلی مهم نیست و می تونی صبر کنی صبر کن احتمالا در آینده برات 64 می کنن مگر اینکه اشتراک 256 بگیری که بشه 128 البته برای من هم معجزه اتفاق افتاد و زنگ زدم از کندی سرعت گلایه کردم پروفایلم رو ریست کرد و در کمال ناباوری آپلود رو هم 256 کردنش!!! البته سرعت واقعی 215 هستش هم دانلود و هم آپلود.
    من از دی 88 از مخابرات adsl دارم. اولش 128 بود بعد با مدارک دانشگاهی 256 کردم.
    Last edited by ak313; 18-11-2011 at 16:41.

3. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت The Alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    قوانین جدید مخابرات برای واگذاری Adsl

64/128 کیلوبیت همه
    256 نامه از دانشگاه
    512 نامه از یک مقام سیاسی و جانباز 50 درصد به بالا
    1024 باید خودت از مقامات سیاسی باشی یا جانباز 80 درصد
    2048 باید رئیس جمهور باشی یا جانباز 100 درصد
    10 mb خدا- ولایت فقیه و یا صد تا جانباز 500 درصد
    100 mb این سرعت معصیت کبیره دارد. حرام است.

5. 11 کاربر از The Alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هم یه دو هفته ای میشه از مرکز مخابراتی مالک اشتر(تهران-سلسبیل) سرعت 256 گرفتم سرعت پیج باز کردنش عالیه سرعت دانلود هم با IDM تا 35 میرسه آپلود هم 12

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

من یه سالی هست از مخابرات سرویس 128 دارم. دو تا سوال داشتم:

1- میشه روی اینترنت مخابرات تهران تنظیمات مودم رو روی حالت PPPOE تنظیم کرد که بدون کانکشن وصل بشه خودش؟ اگه میشه چطوری؟ چون من الان یه ساعته دارم با تنظیمات مودم ورمیرم ولی نمیشه !

2-من خودم دانشجوم ، بابام هم بازنشسته مخابرات. چطوری میتونم سرویس 256 بگیرم؟ با کارت دانشجویی میشه ؟ گیر میدن ؟ حتماً نامه میخواد؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

میخوای بیا منو بزن یه دفعه .... پستت رو کامل خوندم ، یادت باشه که من مهندس نرم افزار کامپیوتر هستم و واسه من نمیخواد توضیح بدی .
    جای خوشحالی داره ، چون داره با یک سوم قیمت شرکت های pap سرویس میده / تمام شرکت ها 128 نامحدود رو دارن میدن 30 تومن . اینکه رو 160 بستن هم کیفیت مخابرات رو میرسونه .
    بحث مانیتورینگ هم بعید هستش که با این همه کاربر بتونن مانیتورینگ کنن ، به قوله یکی از دوستان مگر اینکه به تعداد کاربراشون ، کارمند استخدام کنن . بعد هم حالا برای مانیتورینگ شرکت های خصوصی رو نمیتونن مانیتورینگ کنن اگه بخوان ؟ )
    مسئله سرعت بالاتر از 128 هم با کارت دانشجویی و این چیزها حل میشه ، بستگی به روابط عمومی شما و کارمندان مرکز مخابراتی و همینطور تعداد پورت ها و کاربران مرکز مخابراتی داره . ربطی هم به کارت فوق لیسانس و .. نداره ، با کارت کاردانی هم میدن . فقط باید یه مقدار سمج باشید ، به هر حال ایرانه دیگه
    ولی واقعا هم کیفیت و هم قیمتش خوبه مخابرات .من شدیدا راضی هستم.
    سلام

و ما هم نیز راضی هستیم از همه چیزش ، 512 محدود دارم ولی به اندازه ی اینترنت 1 مگ سرعتش هست خداییش دمشون گرم

بیشتر جاهارو تست کردم ، من جمله پیشگامان که افتضاح بود،
    امیدوارم این روند ادامه داشته باشه
    ارسال هر بسته ی ارسالی دریافتی ( MTU ) برای مخابرات 1492 هست که فوق العاده هست

Take Care

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان

1- میشه روی اینترنت مخابرات تهران تنظیمات مودم رو روی حالت PPPOE تنظیم کرد که بدون کانکشن وصل بشه خودش؟ اگه میشه چطوری؟ چون من الان یه ساعته دارم با تنظیمات مودم ورمیرم ولی نمیشه !

2-من خودم دانشجوم ، بابام هم بازنشسته مخابرات. چطوری میتونم سرویس 256 بگیرم؟ با کارت دانشجویی میشه ؟ گیر میدن ؟ حتماً نامه میخواد؟

1- بله میشه من الآن PPPOE وصل هستم. شما مودمت چیه؟
    2- یه جورایی بستگی به مرکز مخابراتیتون داره. حضوری برید سؤال کنید.

10. این کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام دوستان

سلام
    کار نشد نداره ،
    مدل مودمت اگه TP-Link باشه من میتونم راهنمایی کنم

Take Care

12. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از هر دو دوست عزیز.

مودمم ASUS مدل AM602 هستش. میخوام PPPOE بشه که بعد با روتر بتونم به وایرلس تبدیلش کنم.

مرکز مخابراتیمون شهید تندگویان. یه باز ازشون پرسیدم گفتن دست ما نیست باید بری ساختمون اصلی تو میرداماد تقاطع ولیعصر.

14. 2 کاربر از paiom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

ممنون از هر دو دوست عزیز.

مودمم ASUS مدل AM602 هستش. میخوام PPPOE بشه که بعد با روتر بتونم به وایرلس تبدیلش کنم.

مرکز مخابراتیمون شهید تندگویان. یه باز ازشون پرسیدم گفتن دست ما نیست باید بری ساختمون اصلی تو میرداماد تقاطع ولیعصر.
    من asus رو ندیدم تاحالا ولی این پست رو نیگاه کن برای tp-link توضیح دادم تا حد زیادی شبیه به همن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پست شماره ی 98 رو بخون

Take Care

16. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •