تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 171 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 1707

نام تاپيک: طرفداران Dell Inspiron 5110

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

داداش مجيد شما كه مي دونين ما ارادت داريم خدمت شما.اون ساعاتي كه ذكر كردم داونلود رايگان هست بخاطر همين مي خوام اين كار انجام بشه.امكانش هست؟
    خوب کاری نداره
    حالت خواب کامپیوترتو غیر فعال کن
    idm که داری برو تو قسمت .schedule
    بعد اونجا واسش تعریف کن چه ساعتی شروع به دان کنه.چه ساعتی تموم کنه.قسمت پایینشم تیک turn off computer when done ro bezan
    تو قسمت file in the queue فایل های اماده دان رو میاره
    به همین سادگی

2. این کاربر از babak_4477 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid4mi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

داداش مجيد شما كه مي دونين ما ارادت داريم خدمت شما.اون ساعاتي كه ذكر كردم داونلود رايگان هست بخاطر همين مي خوام اين كار انجام بشه.امكانش هست؟
    شوخی کردم !
    راستش من تا حالا همچین موردی برام پیش نیومده ولی شنیدم که بعضی نرم افزار ها هستن که قابلیت تنظیمات دانلودی که گفتید رو دارن
    این دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم یه راه پیش نهاد داده ولی بازم فکر نمیکنم اونجوری که شما منظورتون هست کار رو پیش ببره
    چون آدم خودش میخواد دان کنه به هزار و یک جور مشکل میخوره با این اینترنت زپرتی! و لینک های جور و واجور وای به حالی که بخوای همه چی اتومات انجام بشه!!
    ضمن اینکه از لحاظ امنیتی هم یه کم مشکل داره (هکر ها و این چیزا منظورم هست
    )
    Last edited by majid4mi; 14-08-2012 at 21:37.

4. 2 کاربر از majid4mi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

تشکر از مجید جان
    من از این روش زیاد استفاده کردم اما همانطور که ایشون میگن اگه اینترنتت زیاد قطع و وصل میشه اذیت میشی
    اگه قطعی زیاد نداری بهتره امتحان کنی.عالیه واقعا

6. 2 کاربر از babak_4477 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

یه سوال داشتم از دوستانی که n5110 دارن
    من تو بازی call of duty و bath man arkham city با این لب تاپ زیاد مشکل دارم.زیاد داغ میکنه و اگه به شارژ وصل باشه موقع بازی بعد 5 min خاموش میکنه کلا
    میخاستم بدونم اگه یه cooling خارجی واسش بخرم مشکلش حل میشه
    چقدر موثره؟
    شما هم این مشکلو داشتین؟

8. این کاربر از babak_4477 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تشکر از مجید جان
    من از این روش زیاد استفاده کردم اما همانطور که ایشون میگن اگه اینترنتت زیاد قطع و وصل میشه اذیت میشی
    اگه قطعی زیاد نداری بهتره امتحان کنی.عالیه واقعا
    متشكرم داداش دكمه تشكر كار نمي كرد مجبور شدم اين جوري تشكر كنم از همه بچه هاي گل

10. 2 کاربر از kiana82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه سوال داشتم از دوستانی که n5110 دارن
    من تو بازی call of duty و bath man arkham city با این لب تاپ زیاد مشکل دارم.زیاد داغ میکنه و اگه به شارژ وصل باشه موقع بازی بعد 5 min خاموش میکنه کلا
    میخاستم بدونم اگه یه cooling خارجی واسش بخرم مشکلش حل میشه
    چقدر موثره؟
    شما هم این مشکلو داشتین؟
    سلام
    در مورد داغ کردن موقع بازی به شما و به همه دوستان پیشنهاد میدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تایپیک رو تا آخر مطالعه کنید
    در مورد اینکه خاموش میکنه خیلی دلایل ممکنه داشته باشه که یکیش همین داغ کردن بیش از حد هستش یا خرابی فن که باعث میشه دمای cpu به دمای بحرانی برسه و خود به خود سیستم خاموش بشه،یا به قول یکی از دوستان کار با دمای بالا در دراز مدت باعث شده خمیر سیلیکن CPU احتیاج به ترمیم پیدا کرده باشه و ... شایدم به دلیل اینکه میگید فقط وقتی به شارژر وصله خاموش میکنه مشکل نرم افزاری باشه و ...
    در مورد کول پد هم من برا خودم یکی اختصاصی! درست کردم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که واقعا" خنک میکنه کول پد های بازار رو نمیدونم ولی کلا" برا بازی کولپد بزاری بهتره
    اگه خواستین کولپد بگیرین حتما" از نوعی بگیرید که تغزیش از usb نباشه و آدابتور جدا داشته باشه گول تبلیغاتشون رو هم نخورید یه فن 12 ولت 0.25 آمپر باشه کفایت میکنه. کلا" اول توی اینترنت تخقیق کنید بعد برین بخرین
    Last edited by majid4mi; 15-08-2012 at 01:45.

12. 4 کاربر از majid4mi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

در مورد کول پد هم من برا خودم یکی اختصاصی! درست کردم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که واقعا" خنک میکنه کول پد های بازار رو نمیدونم ولی کلا" برا بازی کولپد بزاری بهتره
    اگه خواستین کولپد بگیرین حتما" از نوعی بگیرید که تغزیش از usb نباشه و آدابتور جدا داشته باشه گول تبلیغاتشون رو هم نخورید یه فن 12 ولت 0.25 آمپر باشه کفایت میکنه. کلا" اول توی اینترنت تخقیق کنید بعد برین بخرین
    چیز جالبی درست کردید، فاصله زیرش برای جابجایی هوا زیاده که البته این هم بی تاثیر نیست.
    شاید من هم یکی همینطوری درست کردم.

14. این کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

در مورد اینکه خاموش میکنه خیلی دلایل ممکنه داشته باشه که یکیش همین داغ کردن بیش از حد هستش یا خرابی فن که باعث میشه دمای cpu به دمای بحرانی برسه و خود به خود سیستم خاموش بشه،یا به قول یکی از دوستان کار با دمای بالا در دراز مدت باعث شده خمیر سیلیکن CPU احتیاج به ترمیم پیدا کرده باشه و ... شایدم به دلیل اینکه میگید فقط وقتی به شارژر وصله خاموش میکنه مشکل نرم افزاری باشه و ...
    مرسی طراحی مجید جان
    کار با چوبتم بد نیستا
    راجع به داغ کردن هنگام شارژ یکی از بچه های همین جا مطلبی گفت که عقلانی بود نظرش
    "این مسئله عادی هست چون وقتی شارژر رو وصل میکنید قدرت سخت افزار روی حداکثر قرار میگیره و گرمای زیادی حین بازی تولید میشه و بخوبی دفع نمیشه"
    منم با تغییر حالت باتری به حالت power saver (یه چیزی تو همون مایه های تاپیکی که معرفی کردی و با تشکر ازت) مدت زمان روشن بودنش بیشتر شد
    فک کنم الان باید دنبال یه سیستم high performance cooling باشم و البته یه خورده مصرف cpu رو هم بیارم پایین طبق تاپیکی ک معرفی کردی
    مرسی

16. 2 کاربر از babak_4477 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چیز جالبی درست کردید، فاصله زیرش برای جابجایی هوا زیاده که البته این هم بی تاثیر نیست.
    شاید من هم یکی همینطوری درست کردم.

این رو خیلی روش فکر نکردم ، با یه مقدار MDF اضافی که توی خونه داشتیم درست کردم البته چوبشو اندازه گرفتم دادم برام برش زدن
    در مورد فاصله زیرش هم آره بی حکمت نیست! چون فنش در این شرایط بیشترین بازده رو داره
    الان یه چند تا ایده توی ذهنم دارم که فعلا" حس عملی کردنش رو ندارم!
    جنسش از پلاستیک فشرده شفاف یا شیشه و یا فایبر گلاس که البته به برش لیزر منحنی و سهمی نیاز داره
    .
    Last edited by majid4mi; 15-08-2012 at 22:04.

18. 2 کاربر از majid4mi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مرسی طراحی مجید جان
    کار با چوبتم بد نیستا
    راجع به داغ کردن هنگام شارژ یکی از بچه های همین جا مطلبی گفت که عقلانی بود نظرش
    "این مسئله عادی هست چون وقتی شارژر رو وصل میکنید قدرت سخت افزار روی حداکثر قرار میگیره و گرمای زیادی حین بازی تولید میشه و بخوبی دفع نمیشه"
    منم با تغییر حالت باتری به حالت power saver (یه چیزی تو همون مایه های تاپیکی که معرفی کردی و با تشکر ازت) مدت زمان روشن بودنش بیشتر شد
    فک کنم الان باید دنبال یه سیستم high performance cooling باشم و البته یه خورده مصرف cpu رو هم بیارم پایین طبق تاپیکی ک معرفی کردی
    مرسی

ممنون
    این که سیستم وسط بازی خاموش میشه به نظر من عادی نیست حتی در حالت high performance

در مورد کول پد هم شما انتظار شق القمر نداشته باش!
    چون حداکثر اختلاف دمایی که ایجاد میکنه 5 درجه CPU و گرافیک و 10 درجه هارد خنکتر میشه. کار اصلی رو باید فن داخل سیستم انجام بده

20. 2 کاربر از majid4mi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •