البته حرف شما درست اما در مورد hp به علت اینکه hp spare هست می شه تو بیشتر نوت بوک ها استفاده کرده حتی در سری های مختلف و برندی مثل campaq که متعلق به خود Hewlett packard هست....
البته اینکارو نکنین بهتره اگه نمی دونین...
البته حرف شما درست اما در مورد hp به علت اینکه hp spare هست می شه تو بیشتر نوت بوک ها استفاده کرده حتی در سری های مختلف و برندی مثل campaq که متعلق به خود Hewlett packard هست....
البته اینکارو نکنین بهتره اگه نمی دونین...
Last edited by emofaboy; 23-07-2011 at 14:18.
آپدیت بایوس به هیچ عنوان نمی تونه وضعیت دمایی رو اگر از نظر شما بد هست بدتر کنه....
مشکل جایی دیگه هست....
دقت کنین تنظیمات cool sense روی ptimized باشه...اما برای چند ثانیه روی quiest mode بزارین ببینید فن قطع می شه یا نه....
تو پاور آپشن هم هر دو گزینه مربوط به فن باید روی active باشه...
Last edited by emofaboy; 23-07-2011 at 12:01.
cpu : intel 2nd generation sandy bridge
M.board : hp made
hard : toshiba
ram : samsung or micron technology
graphic : amd radeon
screen : samsung
audio device : IDT by beats speaker
touch pad : synaptic
bluetooth ،wireless : broadcom
و ....
بله تفاوت 6091nr با 6080se فقط در درایو بلو-ری هست....
بقیه ویژگی های دقیقا مشابه هستند....
Last edited by emofaboy; 23-07-2011 at 12:02.
به طور قطع نمی شه گفت مشکل کاملا سخت افزاری هست...
ممکن قسمتی از هارد دچار بد سکتور باشه که یه سری از نرم افزار ها می تونین این مشکل رو برطرف کنین...
برای تست healthy هم می تونین از hard drive inspector استفاده کنین ...
می تونین متوجه بشین هارد سالم هست یا نه....
ببینید دوست عزیز در مورد کانفیگ در پست های قبلی به طور سنگین توضیح داده شده...
می تونین به page های قبلی مراجعه کنین...
کیفیت screen و تفکیک رنگها به دلیل استفاده از brightview technology بسیار عالی هست...
زاویه بسیار خوبه اما عالی نیست ....و به هیچ عنوان نمی شه بهش مشکلی رو نسبت داد....
گرمای سیستم به دلیل تکنواوژی عالی که تو طراحی معماری درونی و به خصوص مدار به کار رفته فوق العاده عالی هست....
گرافیک هم 6770M که سرعت و پرفورمنس بی نظیری داره ....
طوری که نمی تونین دامنه خاصی برای پردازش گرافیکی و اپلیکیشن های مربوط به اون تعریف کنین....
صحبت زباده اما خواهشا صفحات قبلی رو بخونین چون نمی خوام صحبت های تکراری باز هم گفته بشه...
---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------
یعنی چی ؟؟؟
شما باید درایور مربوط به گرافیک intel و اختصاصی (amd) رو نصب کنین....
وقتی اینکار رو کردین تو desktop روی configure switchable graphic گرافیک رو روی high-performance قرار بدین...
نمی تونه مشکل دیگه ای باشه...
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------
ضعیف نیست مدلشه....
مثل rom سیستم نمی شه اما نمیشه گفت که مشکلی داره فقط خیلی حساسه...
سعی کنین دیسک هایی که اسنفاده می کنین کاملا دقت کنین که مشکلی نداشته باشه و تمیز باشه...
ببینید دوست عزیز تو بسیاری از قسمت ها مثل پسورد روی فایل ها و فولدر ، شبکه ها، ورود به بسیاری از سایت ها به خصوص شبکه های اجتماعی و .... قابل استفاده هست....
می تونین ازطریق برنامه simple pass انگشتی که می خواین رو enroll کنین....
نه یه آلترناتیو هست برای زمانی که پسورد رو فراموش کردین و نمی تونین بدون قرار دادن پسورد ازش استفاده کنین...
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------
دوست عزیز دکمه ها نسبت به سری های قبل کمی loose هست اما نه اون طوری که شما گفتین....
اگه واقعا فکر می کنین که ممکن به مشکل تبدیل بشه حتما ببرین گارانتی ....
البته گارانتی الماس آشغاله پس اگر گفت که باید دکمه ها عوض بشه اینکارو نکنین چون صددرصد با آشغال جایگزین می کنه....
2 گیگاهرتز به صورت default که با turbo boost به 2.9 می رسه البته زمانی که loading بالا هست....
ببینید دوست عزیز حافظه اختصاصی که روی گرافیک کاملا discrete هست یعنی اختصاصی و دقیقا اون مقداری به صورت چیپ برروی بورد گرافیک نصب هست...
اما زمانی که شما با یک پردازش سنگین روبرو هستین گرافیک می تونه از اون مقداری از رم سیستم که به صورت free هست استفاده کنه و پرفورمنس بهتری داشته باشه....
فقط موقعی که می خواین product register کنین می تونین متوجه بشین به صورت (profile ) البته و پروداکتی که رو نخردین register نکنین....
مطمئن هم باشین hp ریفر نداره چون دلیل نداره و کسی هم نمی فروشه حتی بدترین قروشنده ها ....
می تونین سریال رو بررسی کنین که 4 یا 6 رقم اول بالای 108 باشه...
عزيز نصب ويندوز برام به صرفه تر بود آخه از اين سبک ويندوز و برنامه هاش خوشم نميومد مجبور شدم کاملا پارتيشن بندي کنم و روي سيستم تنظيماته خودمو انجام بدم تا راحت تر باشم بازم ممنون....
خودم جوابه درخواست هاي قبليه خودمو ميدم:
من ويندوز رو عوض کردم در اين حين به تنها مشکلي که برخوردم اين بود که موقع پارتيشن بندي هيچ برنامه اي نمي گذاشت درايو Active يا حتي Primary بسازم نميدونم چرا؟؟؟؟ چون تا 4 تا جا داره مگه نه ؟؟ اينم بگن شايد مفيد باشه آخه اين درايو ها از درايو معمولي يا logical در ويندوز کارايي بهتري دارند....
بعد نصب ويندوزم تنها برنامه اي که از دست دادم اين coolScence بود که ديگه پيداش نکردم بازي ها هم پاک شدن که اصلا اهميت نداره![]()
emofaboy جان کجا بودی بابا اینجا کسی نبود خودم پست میدادم خودمم جوابه خودمو میدادم خیلی پایه بود
آقا من نظرم عوض شد الان یه فیلم دیدم این قدر زاویه دید کم بود که وقتی کله ات رو یه ذره تکون میدادی دیگه فیلم پیدا نبود باید 1 ساعت کله ات یه جا ثابت باشه آخه این چه وضعیه به بو اون کانفیگ نه به این زاویه دید اصلا با همن نمیخونن!![]()
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)