تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 314 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

(دوستان لطفا در نظرات و پیشنهاداتی که میدین کمی تامل بفرمایید و بدون تحقیق صحبتی نشه که یه جون بخاد متضرر مالی بشه).

عزیز اینکه میفرمایید باید ببینید پشت باطری هردوشون چه اطلاعاتی نوشته و از جمله مقدار جریان کشی از آداپتور و ولتاژنامی ورودی که همان ولتاژ خروجی آداپتور می شود که اینو پشت آداپتور نوشته.
    دقت کنید که این باطری ها از نوع اینفو لیتیومی هستند و به این راحتی ها صدمه نمی بینند اما همین باطریها با سیستم در ارتباط هستند دارای چیپهای ظریفی می باشند که اگر آداپتوری با جریان دهی بیشتر به آنها وصل شود باعث معیوب شدن آن میگردد .
    اگر قرار بود هر آداپتوری رو به هر سیستمی بزنیم خوب بود دیگه.
    من باطری موبایلمو به یه 100 ولت دی سی وصل میکردم و در 1 ثانیه اونو شارژ میکردم.
    که چنین نیست.
    البته حرف شما درست اما در مورد hp به علت اینکه hp spare هست می شه تو بیشتر نوت بوک ها استفاده کرده حتی در سری های مختلف و برندی مثل campaq که متعلق به خود Hewlett packard هست....
    البته اینکارو نکنین بهتره اگه نمی دونین...
    Last edited by emofaboy; 23-07-2011 at 14:18.

2. 2 کاربر از emofaboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من بعد از اینکه بایوس رو آپدیت کردم دمای سی پی یو خیلی بالا میره بین 85 تا 90 .در صورتی که هیچ کاری باهاش انجام نمیدم ،نه بازی نه برنامه ای اجرا می کنم.فن هم مدام کار میکنه با سرعت خیلی زیاد.انگار که جارو برقی تو خونه روشنه.
    چیکار کنم که برگرده به حالت اولش؟
    آپدیت بایوس به هیچ عنوان نمی تونه وضعیت دمایی رو اگر از نظر شما بد هست بدتر کنه....
    مشکل جایی دیگه هست....
    دقت کنین تنظیمات cool sense روی ptimized باشه...اما برای چند ثانیه روی quiest mode بزارین ببینید فن قطع می شه یا نه....
    تو پاور آپشن هم هر دو گزینه مربوط به فن باید روی active باشه...
    Last edited by emofaboy; 23-07-2011 at 12:01.

4. 3 کاربر از emofaboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

یکی میتونه مشخصات دقیق قطعات داخلی (ذکر نام برند) این لپ تاپ رو بزاره

مثلا هاردش چه برندیه ؟

و اینکه امروز رفتم قیمت کنم دیدم 6091 تفاوتش با این در نداشتن بلوری هست اما 6091 یه امکانی داشت که میتونستی باهاش از طریق وای فای فیلم و موزیک رو به تی وی وای فای دار بفرستی و بدون هیچ سیم کشی تصاویر رو روی تی وی داشته باشه با صدا

درسته ؟
    cpu : intel 2nd generation sandy bridge
    M.board : hp made
    hard : toshiba
    ram : samsung or micron technology
    graphic : amd radeon
    screen : samsung
    audio device : IDT by beats speaker
    touch pad : synaptic
    bluetooth ،wireless : broadcom
    و ....
    بله تفاوت 6091nr با 6080se فقط در درایو بلو-ری هست....
    بقیه ویژگی های دقیقا مشابه هستند....
    Last edited by emofaboy; 23-07-2011 at 12:02.

6. این کاربر از emofaboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با سلام
    من مدل 6090 رو یه ماه پیش خریدم اما الان یه مشکلی دارم.
    اونم اینکه موقع بوت شدن ویندوز smart hard disk check error رو میده با زدن اینتر وارد ویندوز میشه اما تا سه دقیقه کلن ویندوز هنگه و بعد با یه ارور از طرف intel rapid storge تقریبا به حالت عادی بر میگرده.
    اون ارورم مربوط به همون هارد هستش.
    کسی میدونه مشکل رفع شدنیه یا اینکه باید هارد تعویض بشه؟
    به طور قطع نمی شه گفت مشکل کاملا سخت افزاری هست...
    ممکن قسمتی از هارد دچار بد سکتور باشه که یه سری از نرم افزار ها می تونین این مشکل رو برطرف کنین...
    برای تست healthy هم می تونین از hard drive inspector استفاده کنین ...
    می تونین متوجه بشین هارد سالم هست یا نه....

8. 2 کاربر از emofaboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان منم میخوام به جمع شما بپیوندم !
    میخوام بین 6080 و 6090 با توجه به بودجه انتخاب کنم
    فرق این 2تا بجز رم و هارد و بلوری چیز دیگه ای هست؟
    کیفیت صفحه نمایش چطوره و همچنین زاویه دید
    داغی دستگاه
    قدرت کارت گرافیک
    و...
    ممنون میشم مزایا و معایب رو بگین
    نظرتون راجب 5742A چیه؟
    ببینید دوست عزیز در مورد کانفیگ در پست های قبلی به طور سنگین توضیح داده شده...
    می تونین به page های قبلی مراجعه کنین...
    کیفیت screen و تفکیک رنگها به دلیل استفاده از brightview technology بسیار عالی هست...
    زاویه بسیار خوبه اما عالی نیست ....و به هیچ عنوان نمی شه بهش مشکلی رو نسبت داد....
    گرمای سیستم به دلیل تکنواوژی عالی که تو طراحی معماری درونی و به خصوص مدار به کار رفته فوق العاده عالی هست....
    گرافیک هم 6770M که سرعت و پرفورمنس بی نظیری داره ....
    طوری که نمی تونین دامنه خاصی برای پردازش گرافیکی و اپلیکیشن های مربوط به اون تعریف کنین....
    صحبت زباده اما خواهشا صفحات قبلی رو بخونین چون نمی خوام صحبت های تکراری باز هم گفته بشه...

---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------

دوستان کسی اینجا مافیا 2 رو روی لپتاپش اجرا کرده ؟
    من بازی رو نمیتونم با 6770 اجرا کنم . وارد بازی نمیشه .
    اما با گرافیک اینتل اجرا میشه .
    کسی میتونه راهنمایی کنه که چکار کنم بازی با 6770 اجرا بشه ؟
    یعنی چی ؟؟؟
    شما باید درایور مربوط به گرافیک intel و اختصاصی (amd) رو نصب کنین....
    وقتی اینکار رو کردین تو desktop روی configure switchable graphic گرافیک رو روی high-performance قرار بدین...
    نمی تونه مشکل دیگه ای باشه...

---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------

سلام دوستان

بنده هم 6050 دارم اما از یه چیزش ناراضیم چرا اینقدر DVD رام این لب تاپ ها ضعیفه میخاد یه سی دی رو بخونه اینقدر سرعتش پایینه

مثلا همین امروز از یه سی دی ایمیج گرفتم که داخلش Adobe Flash SC4 رو داشت که میخواستم نصب کنم اما کیگینش مشکل داشت حتی خود سی رو گذاشتم دیدیم باز اجرا نمیشه انگار اصلا نمیتونست این کیگین رو بخونه سی رو گذاشتم تو سی رام کامپیوتر مثل هلو خوند و راحت کیگین رو اجرا کرد.

لب تاپ قبلیم هم همینطور بود کلا لب تاپ ها اینطورین یا شانس ما بوده این دوتا اینطورین ؟

یکی راهنمایی کنه اما راهنمایی درست و حسابی .

ممنون از همتون.
    ضعیف نیست مدلشه....
    مثل rom سیستم نمی شه اما نمیشه گفت که مشکلی داره فقط خیلی حساسه...
    سعی کنین دیسک هایی که اسنفاده می کنین کاملا دقت کنین که مشکلی نداشته باشه و تمیز باشه...

10. 3 کاربر از emofaboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

تو مشخصات 6090 دیدم زده "حسگر اثر انگشت"
    یه کم توضیح در این مورد میخواستم
    یعنی برای ورود به ویندوز به جای پسورد میشه از اثر انگشت استفاده کرد ؟
    ممنون
    ببینید دوست عزیز تو بسیاری از قسمت ها مثل پسورد روی فایل ها و فولدر ، شبکه ها، ورود به بسیاری از سایت ها به خصوص شبکه های اجتماعی و .... قابل استفاده هست....
    می تونین ازطریق برنامه simple pass انگشتی که می خواین رو enroll کنین....
    نه یه آلترناتیو هست برای زمانی که پسورد رو فراموش کردین و نمی تونین بدون قرار دادن پسورد ازش استفاده کنین...

---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------

سلام

یک مشکل

امروز داشتم تایپ میکردم رو کلید های چپ و راست زدم انگار قاب دور دوکمه هاش شل هست و داره بلند میشه...

دلیلش ؟ مال من اینطوریه یا بقیه هم همین مشکل رو دارن ؟

فردا میبرمش گارانتی احتمالان وایسم تا بهم بدن اش دیگه ؟ پیچ سفت کردن که کاری نداره ... البته گارانتی الماس هست
    دوست عزیز دکمه ها نسبت به سری های قبل کمی loose هست اما نه اون طوری که شما گفتین....
    اگه واقعا فکر می کنین که ممکن به مشکل تبدیل بشه حتما ببرین گارانتی ....
    البته گارانتی الماس آشغاله پس اگر گفت که باید دکمه ها عوض بشه اینکارو نکنین چون صددرصد با آشغال جایگزین می کنه....

12. 2 کاربر از emofaboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دو تا سؤال :

1. سرعت CPU چنده؟
    تو قسمت مدل نوشته 2 اما تو قسمت پایینی نوشته 2.93

2. میخواستم در مورد حافظه های کارت گرافیکش بدونم
    حافظه اختصاصی با کل حافظه گرافیکی چه فرقی میکنه ؟

2 گیگاهرتز به صورت default که با turbo boost به 2.9 می رسه البته زمانی که loading بالا هست....
    ببینید دوست عزیز حافظه اختصاصی که روی گرافیک کاملا discrete هست یعنی اختصاصی و دقیقا اون مقداری به صورت چیپ برروی بورد گرافیک نصب هست...
    اما زمانی که شما با یک پردازش سنگین روبرو هستین گرافیک می تونه از اون مقداری از رم سیستم که به صورت free هست استفاده کنه و پرفورمنس بهتری داشته باشه....

14. 2 کاربر از emofaboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان. من امروز یه 6080 گرفتم. فروشنده تا 24 ساعت مهلت تست بهم داده.
    می خواستم درخواست کنم لینک پیج مربوط به وارد کردن مشخصات لپ تاپ های اچ پی رو بهم بدید تا ببینم این جانور ریفر هست یا نه ؟؟
    از کجا بفهمم که CPU سندی بریج مورد داره یا نه ؟؟؟
    ممنون میشم سریع راهنماییم کنید چون تا فردا بیشتر وقت ندارم. سپاس
    فقط موقعی که می خواین product register کنین می تونین متوجه بشین به صورت (profile ) البته و پروداکتی که رو نخردین register نکنین....
    مطمئن هم باشین hp ریفر نداره چون دلیل نداره و کسی هم نمی فروشه حتی بدترین قروشنده ها ....
    می تونین سریال رو بررسی کنین که 4 یا 6 رقم اول بالای 108 باشه...

16. 3 کاربر از emofaboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yas44co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    پشت در خونمون

پيش فرض

ميشه راحت بدون پاک کردن ويندوز فعلي upgrade کرد
    با Windows Anytime Upgrade و
    از اين راه آبگريد کردم بدون پاک کردن و نصب دوباره البته سريال آلتيمت ميخواد که اونم رايگان تو اينترنت بود!
    1. Type Windows Anytime Upgrade in the Search programs and files box

2. Press the Enter key on your keyboard

3. When the Windows Anytime Upgrade window appears, type in your Windows 7 Ultimate product key

4. In about ten minutes, your computer will be running Windows 7 Ultimate
    واسه سريال هم اينو يزن 22TKD-F8XX6-YG69F-9M66D-PMJBM
    عزيز نصب ويندوز برام به صرفه تر بود آخه از اين سبک ويندوز و برنامه هاش خوشم نميومد مجبور شدم کاملا پارتيشن بندي کنم و روي سيستم تنظيماته خودمو انجام بدم تا راحت تر باشم بازم ممنون....
    خودم جوابه درخواست هاي قبليه خودمو ميدم:
    من ويندوز رو عوض کردم در اين حين به تنها مشکلي که برخوردم اين بود که موقع پارتيشن بندي هيچ برنامه اي نمي گذاشت درايو Active يا حتي Primary بسازم نميدونم چرا؟؟؟؟ چون تا 4 تا جا داره مگه نه ؟؟ اينم بگن شايد مفيد باشه آخه اين درايو ها از درايو معمولي يا logical در ويندوز کارايي بهتري دارند....
    بعد نصب ويندوزم تنها برنامه اي که از دست دادم اين coolScence بود که ديگه پيداش نکردم بازي ها هم پاک شدن که اصلا اهميت نداره

18. این کاربر از yas44co بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yas44co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    پشت در خونمون

پيش فرض

emofaboy جان کجا بودی بابا اینجا کسی نبود خودم پست میدادم خودمم جوابه خودمو میدادم خیلی پایه بود
    آقا من نظرم عوض شد الان یه فیلم دیدم این قدر زاویه دید کم بود که وقتی کله ات رو یه ذره تکون میدادی دیگه فیلم پیدا نبود باید 1 ساعت کله ات یه جا ثابت باشه آخه این چه وضعیه به بو اون کانفیگ نه به این زاویه دید اصلا با همن نمیخونن!

20. این کاربر از yas44co بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •