مبارک باشه
دوستان راهنمایی میکنن ولی من فقط میگم بلوریت مدل 660 هست و قیمتشم قبلا 200 بود ولی الان یه کم گرون شده و 220 شده
کابل رو مهدی میگه توش هست یا نه ولی هارد فکر کنم بهش وصل میشه
مهدی بیا جواب بده![]()
مبارک باشه
دوستان راهنمایی میکنن ولی من فقط میگم بلوریت مدل 660 هست و قیمتشم قبلا 200 بود ولی الان یه کم گرون شده و 220 شده
کابل رو مهدی میگه توش هست یا نه ولی هارد فکر کنم بهش وصل میشه
مهدی بیا جواب بده![]()
Last edited by ئظا; 14-02-2012 at 18:36.
الجی تو مدلای جدیدش فقط پسیو کار میکنه.
lw98000 = passive
شما مطمین هستید که LW98000 بصورت passive است ؟ پس چرا سایت گلدیران مدل های 65100 و 57000 را در بخش cinema 3d قرار داده ولی LW98000 را در گروه تلویزیون های سه بعدی معمولی ؟
اگه 660 باشه که hdmi 1.3 که داخلش هست.من بهش هارد 1 ترا وصل کردم مشکلی نداشت خوند.ولی هنوز 2 ترا وصل نکردم بخونه.تا اونجا که من میدونم میتونه تا 2 ترا هارد ساپورت کنه بالاتر نه.ولی فکر کنم bd 660 توی این قیمت باشه 1 ماه پیش که من خریدم بود 230 تومن حالا که 670 هم کم شدع مطمئنا گرون تره.
سلام دوست عزیز.
مبارکت باشه انشالله.
والا بحث سر این m2ts که خیلی شده .
یه چرخ میزدی متوجه میشدی. کلا از روی هارد و فلش ساپورت نمیکنه.
با یه کانورتور خوب تبدیلش کن به mkv و بعد تستشون کن. راحت نشون میده.
کابل هم توی جعبه هست . یعنی توی 99 درصدشون هست و روی جعبه هم نوشته hdmi free .
دانگل هم که گیرنده است دیگه . بدون نیاز به کابل میتونی از یه سری امکانات تی وی استفاده کنی.
البته حاج مهدی و ممد جون از اساتید فن هستند و توضیحات لازم تر رو اگه بخوای میدن بهت.
دوست عزیز من لپ تاپ بولوری خور دارم.بازم لازمه BD player بخرم؟؟؟
اگه هارد اكسترنال داري ميتوي با لپتاپت بريزي رو هارد.بعد بزني تنگ tv.خود من كليپ هاي 3d blueray رو با فلش اجرا ميكنم.
(كمرم شكسته واسه 5 دقيقه كليپ 1 گيگ دانلود)
عزيز فيلم بلوري رو دادن يا مي خوان بدن؟
جهت اطلاع من 6 ماهه 3d lg خريدم.فقط اول اش 4 تا عينك دادن گفتن بقيه اش رو ميفرستن.
نه فيلم رو تا الان دادن نه مودم وايمكس نه بقيه عينك ها نه 1 سال اينتر نت رايگان هيچي..
كلي رفتم و اومدم تا كارت هديه رو دادن بالاخره.هر وقت ميزنگم يا ميرم ميگه ميفرستيم.اما انگار نه انگار
در ضمن دوستان من همه جوره با همه جور فايل اين tv 3d lg رو تست كردم.اگه سوال داشتين يا كمك در خدمت ام.
يه آرشيو كوچيك ام از كليپ هاي 3d دارم كه سايد باي سايده و blueray كليپ هاي خواننده هاي معروف(بون جوي،بلك آيد پيس،آوريل و كليپ هاي تست)اگه بخواين آدرس دانلود آم ميدم.همشون ام با فلش اجرا ميكنم.زير نويس هم بلدم چه طور بزنين تنگ فيلم ها.
البته خودتون تو همش استادين.ولي باز اگه كسي خواست مي تونم كمك كنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)