تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 364 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من دیروز یه تلویزیون lw57000 گرفتم 47 اینچ رو 2380 که البته تهران قیمتها از اینجا ارزونتره
    بلوری هم موجود نداشت فاکتور کرد دو روز دیگه میگفت جنسم قراره برسه
    رو حساب حول بودن تصمیم گرفتم چند تا کلیپ سه بعدی دانلود کنم و تست کنم اما فرمت m2ts هستن و سیستم رو فلش شناسایی نمیکنه
    دوتا سوال دارم
    اول دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه چطور میتونم این کلیپای 3 بعدی رو تست کنم (از روی فلش)
    و سوال دوم هم تو جعبه بلوری کابل hdmi هست یا باید از بیرون تهیه کنم؟قیمتش رو 220 زد یادم رفت مدلش چیه فکر میکنم ارزونترین مدل باشه چون بهش هارد هم نصب نمیشد
    سوال سوم هم این دانگل چی هست و تو این تلویزیونا چیکار میکنه؟ هر چی سرچ کردم جواب درستو درمونی نگرفتم
    ممنون
    مبارک باشه
    دوستان راهنمایی میکنن ولی من فقط میگم بلوریت مدل 660 هست و قیمتشم قبلا 200 بود ولی الان یه کم گرون شده و 220 شده
    کابل رو مهدی میگه توش هست یا نه ولی هارد فکر کنم بهش وصل میشه
    مهدی بیا جواب بده
    Last edited by ئظا; 14-02-2012 at 18:36.

داره خودمونی میشه yaran99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

lw98000 اکتیو است یا پسیو ؟

3. این کاربر از yaran99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

lw98000 اکتیو است یا پسیو ؟
    الجی تو مدلای جدیدش فقط پسیو کار میکنه.
    lw98000 = passive

5. این کاربر از teenager227 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yaran99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

شما مطمین هستید که LW98000 بصورت passive است ؟ پس چرا سایت گلدیران مدل های 65100 و 57000 را در بخش cinema 3d قرار داده ولی LW98000 را در گروه تلویزیون های سه بعدی معمولی ؟

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مبارک باشه
    دوستان راهنمایی میکنن ولی من فقط میگم بلوریت مدل 660 هست و قیمتشم قبلا 200 بود ولی الان یه کم گرون شده و 220 شده
    کابل رو مهدی میگه توش هست یا نه ولی هارد فکر کنم بهش وصل میشه
    مهدی بیا جواب بده

اگه 660 باشه که hdmi 1.3 که داخلش هست.من بهش هارد 1 ترا وصل کردم مشکلی نداشت خوند.ولی هنوز 2 ترا وصل نکردم بخونه.تا اونجا که من میدونم میتونه تا 2 ترا هارد ساپورت کنه بالاتر نه.ولی فکر کنم bd 660 توی این قیمت باشه 1 ماه پیش که من خریدم بود 230 تومن حالا که 670 هم کم شدع مطمئنا گرون تره.

داره خودمونی میشه saeeiid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من دیروز یه تلویزیون lw57000 گرفتم 47 اینچ رو 2380 که البته تهران قیمتها از اینجا ارزونتره
    بلوری هم موجود نداشت فاکتور کرد دو روز دیگه میگفت جنسم قراره برسه
    رو حساب حول بودن تصمیم گرفتم چند تا کلیپ سه بعدی دانلود کنم و تست کنم اما فرمت m2ts هستن و سیستم رو فلش شناسایی نمیکنه
    دوتا سوال دارم
    اول دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه چطور میتونم این کلیپای 3 بعدی رو تست کنم (از روی فلش)
    و سوال دوم هم تو جعبه بلوری کابل hdmi هست یا باید از بیرون تهیه کنم؟قیمتش رو 220 زد یادم رفت مدلش چیه فکر میکنم ارزونترین مدل باشه چون بهش هارد هم نصب نمیشد
    سوال سوم هم این دانگل چی هست و تو این تلویزیونا چیکار میکنه؟ هر چی سرچ کردم جواب درستو درمونی نگرفتم
    ممنون
    سلام دوست عزیز.
    مبارکت باشه انشالله.
    والا بحث سر این m2ts که خیلی شده .
    یه چرخ میزدی متوجه میشدی. کلا از روی هارد و فلش ساپورت نمیکنه.
    با یه کانورتور خوب تبدیلش کن به mkv و بعد تستشون کن. راحت نشون میده.
    کابل هم توی جعبه هست . یعنی توی 99 درصدشون هست و روی جعبه هم نوشته hdmi free .
    دانگل هم که گیرنده است دیگه . بدون نیاز به کابل میتونی از یه سری امکانات تی وی استفاده کنی.
    البته حاج مهدی و ممد جون از اساتید فن هستند و توضیحات لازم تر رو اگه بخوای میدن بهت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مبارک باشه
    اگر BD player نداری اون و بگیر و بعدا سر فرصت یه سینمای خوب بگیر
    اما در هر حال مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که 325 تومنه و مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که 350 هست
    دوست عزیز من لپ تاپ بولوری خور دارم.بازم لازمه BD player بخرم؟؟؟

داره خودمونی میشه saeid_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

دوست عزیز من لپ تاپ بولوری خور دارم.بازم لازمه BD player بخرم؟؟؟
    اگه هارد اكسترنال داري ميتوي با لپتاپت بريزي رو هارد.بعد بزني تنگ tv.خود من كليپ هاي 3d blueray رو با فلش اجرا ميكنم.
    (كمرم شكسته واسه 5 دقيقه كليپ 1 گيگ دانلود)

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

سلامت باشید شما و همچنین آقا سعید
    راستش چند تا از سوال هاتون رو نمیتونم جواب بدم چون هنوز نصب نکردم تازه دیشب رسید دستم
    قیمت خودش 47 اینچ 3.900.000 تومن و بلوری پلیر 200.000 تومن
    هدیه هم 7 تا عینک سه بعدی + کنترل جادویی + یه فیلم بلوری
    البته اگر بلوری پلیر یا یه سینما خانگی بخری یه کارت هدیه 250.000 تومنی هم هدیه داره وگرنه نداره
    MKv پخش میکنه و اونایی که صدا ندارن به دلیله اینه که صداشون dts هست و خود تی وی نمیتونه encode کنه
    ولی اگر با BD player نگا کنی dts هم پخش میکنه
    زیر نویس رو نمیدونم چون معمولا فیلم با زیرنویس نگاه نمیکنم و اینم که کلا تست نکردم
    از اینکه خوبه خیالت راحت و اگر بودجش رو داری شک نکن که در حال حاظر بهترینه
    عزيز فيلم بلوري رو دادن يا مي خوان بدن؟

جهت اطلاع من 6 ماهه 3d lg خريدم.فقط اول اش 4 تا عينك دادن گفتن بقيه اش رو ميفرستن.
    نه فيلم رو تا الان دادن نه مودم وايمكس نه بقيه عينك ها نه 1 سال اينتر نت رايگان هيچي..
    كلي رفتم و اومدم تا كارت هديه رو دادن بالاخره.هر وقت ميزنگم يا ميرم ميگه ميفرستيم.اما انگار نه انگار

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

دوستان من میخاهم فیلم های ساید بای ساید از اینترنت تهیه کنم کسی بجز 3dbaz سایت دیگری را برای خرید فیلم های 3 بعدی روی هارد معرفی کند ممنون میشم
    در ضمن دوستان من همه جوره با همه جور فايل اين tv 3d lg رو تست كردم.اگه سوال داشتين يا كمك در خدمت ام.
    يه آرشيو كوچيك ام از كليپ هاي 3d دارم كه سايد باي سايده و blueray كليپ هاي خواننده هاي معروف(بون جوي،بلك آيد پيس،آوريل و كليپ هاي تست)اگه بخواين آدرس دانلود آم ميدم.همشون ام با فلش اجرا ميكنم.زير نويس هم بلدم چه طور بزنين تنگ فيلم ها.

البته خودتون تو همش استادين.ولي باز اگه كسي خواست مي تونم كمك كنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •