تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 645 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191241641 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

اگه نباشه جاش خالی می مونه dkhx2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    جنوبی ترین نقطه استان فارس

پيش فرض

سلام به همگی
    من یه لب تاب دل Inspiron 1520 دارم
    مشکل: آخرین باری که ویندوز نصب کردم همین یک هفته پیش بود که ایکس پی رو نصب کردم و 2 تا سخت افزار جدید شناخته که به اسم system base device هستش و به هیچ صراطی هم مستقیم نیست

سوال : این 2 تا ابزار جدید چیه و بدرد چه کاری می خوره و چرا تا حالا نبوده و حالا پیدا شده؟
    با تشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

اسمشون رو بگو یا عکسی از device manager ات بزار ... احتمالا مربوط به چیپست هست و باید جدیدترین inf utility چیپست intel 945 یا 950 رو از سایت اینتل دانلود و نصب کنی تا برطرف بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

لپ تاپ من سونی VGN-NR180E هستش و ویندوز ویستا روش نصبه رم یک گیگ روش نصب بود که من 4 گیگ انداختم ولی تو control panel/system اندازه رم 3064 نشون داده میشه! توی setup 4096 نشون میده! لطفا بگید چطوری باید این مشکل را حل کنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

مشکل حل شدنی نیست ... ویستا نسخه 32 بیتی نهایت رم 3 گیگ رو نشون میده ... مهم نیست چون داره با همون 4 تا کار میکنه !

در task manager در قسمت performance چک کنید بخش physical memory ببینید total رو چند زده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

مشکل حل شدنی نیست ... ویستا نسخه 32 بیتی نهایت رم 3 گیگ رو نشون میده ... مهم نیست چون داره با همون 4 تا کار میکنه !

در task manager در قسمت performance چک کنید بخش physical memory ببینید total رو چند زده
    دوست عزیز در قسمت performance کنترل کردم total زده 3061 حالا میخوام بدونم آیا اگر بیشتر از این میزان رو نشون نده آیا واقعا با همون 4 گیگ رم کار میکنه یا نه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

دوست عزیز در قسمت performance کنترل کردم total زده 3061 حالا میخوام بدونم آیا اگر بیشتر از این میزان رو نشون نده آیا واقعا با همون 4 گیگ رم کار میکنه یا نه؟
    برای پروسسورهای 32 بیتی بیشتر 4 گیگ رم آدرس دهی نشده و در شناسایی مشکل می آورند.

و سوال شما : از همه رم استفاده میشه اما کلا به شما فقط 3 گیگابایت از اون نشون داده میشه و اجازه دسترسی دارید !

برای رفع این مشکل باید ویندوز 64 بیتی نصب کنید که اون هم دردسر های خودش رو داره

اینجا کامل توضیح داده ... اگر شبه ای هست بخونید تا برطرف بشه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و این هم ریپورتی که مایکروسافت داده :

کد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

برای پروسسورهای 32 بیتی بیشتر 4 گیگ رم آدرس دهی نشده و در شناسایی مشکل می آورند.

و سوال شما : از همه رم استفاده میشه اما کلا به شما فقط 3 گیگابایت از اون نشون داده میشه و اجازه دسترسی دارید !

برای رفع این مشکل باید ویندوز 64 بیتی نصب کنید که اون هم دردسر های خودش رو داره

اینجا کامل توضیح داده ... اگر شبه ای هست بخونید تا برطرف بشه :

کد:
    و این هم ریپورتی که مایکروسافت داده :

کد:
    دوست عزیز واقعا لطف کردید.اطلاعات بسیار خوبی بدست آوردم و مطلب جدیدی را یاد گرفتم.من قبلا فکر نمیکردم تو این فروم ها کسانی باشند که واقعا سواد بالایی از نظر مسائل علمی و تکنیکی داشته باشند اما الان میبینم که کاملا اشتباه میکردم و شما با راهنمایی بسیار عالمانه خود باعث شدید با موضوع کاملا جدیدی از نظر فنی آشنا بشم.انشاءاله همواره موفق باشید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

خواهش میکنم . همچنین برای شما

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام من یه لپ تاپ vostro 1500 دارم که درایور وایرلس روش نصب نیست نه در xp نه در vista درایور موجود در cd هم بدرد نخورد لطفا راهنمایی کنید

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    سیم شارژ منو یه جونوری جویده
    و ظاهرا به خاطر همین فعلا شارژ نمیشه کلی علاف شدم
    البته وقتی میزنم به برق و گوشمو میزارم رویه آداپتور یه صدای جیک جیک از توش میاد !!
    سیم شارژر قابل تعوض نیست ؟ (قسمت بین آداپتور و لپتاپ جویده شده که وصله به آداپتور و نمیشه جداش کرد )
    تو بازار ششهرستان شارژر hp 1060 گیر میاد (اهواز )؟ باید دقیقا شارژر همین مدل رو بخرم ؟ قیمتش حدودا چقدر میشه ؟ ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •