اینم یه کلیپ شبیه سازی که منو برادرم ساختیم
ببینید حال کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من رپتایلم وبرادرم جکس
شبیه اون کلیپ قدیمیه که توش بالشت پرت میکنند ولی جلوه ویزه هم داره
اینم یه کلیپ شبیه سازی که منو برادرم ساختیم
ببینید حال کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من رپتایلم وبرادرم جکس
شبیه اون کلیپ قدیمیه که توش بالشت پرت میکنند ولی جلوه ویزه هم داره
Last edited by mortal kombat 2008; 23-06-2010 at 21:21.
رفیق بینهایت ممنونم ازت.عجب چیزی بود.فوق العاده ی فوق العاده بود.واقعا دمت گرمنوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خواهشن تو رو به خدا تو ر و به جون هرکسی که دوستش داری هرچی درمورد مورتال میذاری
خواهشا مرگ ساب زیرو رو در پی نداشته باشه.خواهش کردم![]()
میگم اگه میخوای کلیپت باحال تر شه این کار ها رو بکن حتما خیلی خفن میشهنوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه راند 2 اضافه کن (اخه همون راند اول ادم فینیش نمیتونه بکنه که)
وقتی میخوای فیتالتی رو اجرا کنی اول رو صفحه نوشته Finish him رو بیار
و اینا هم خیلی مهمن >> صدا رو قطع کن و یکی از اهنگ های استیج مورتال 3 رو بذار
و از طریق همون نرم افزار ویرایش mk4 صدا های >رپتایل وینز و راند 1 و 2 فایت فینیش هیم و فیتالتی رو بذار اگه این کار ها رو بکنی بهت قول میدم کلیپت خیلی شاخ شه![]()
کسی میدونه صدای کمباد جدیده در چه سطحی هست مثل نسخه های خیلی قدیمی هست .... صدای مرد باشه با ریتم کلفت ......
که خیلی جالب بود.. * فایت*
می خوایم یکی دیگه بسازیم و رو اون بیشتر کار میکنم. از راه نمایی هات ممنون اصلا این اهنگ های ام کا 4 رو یادم نبود.خوب حالا تو که تریلر رو دان کردی بگیر کانورتش کن و با حجم زیر6 مگ برا دایل اپی ها هم بزار. اخه دلت میاد ما نبینیم.
اونی که می گه فایتکسی میدونه صدای کمباد جدیده در چه سطحی هست مثل نسخه های خیلی قدیمی هست .... صدای مرد باشه با ریتم کلفت ......
که خیلی جالب بود.. * فایت*
یا فینیش هیم
یا فینیش هر
یا اکسلنت
یا ول دان!
یا...
اونا همشون صددای شائوکان هست
صدا پیشه شائوکان هم فک نکنم عوض شده باشه
از زمان کامبت های اولیه یه پیرمردی هست صدا پیشگی می کنه
تو کلیپ بعدی از این آهنگ استفاده کن:می خوایم یکی دیگه بسازیم و رو اون بیشتر کار میکنم. از راه نمایی هات ممنون اصلا این اهنگ های ام کا 4 رو یادم نبود.خوب حالا تو که تریلر رو دان کردی بگیر کانورتش کن و با حجم زیر6 مگ برا دایل اپی ها هم بزار. اخه دلت میاد ما نبینیم.
cancellationکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه قدر شما حتک حرمت میکنین.
اسم بازی اینه: مورتال کامبت نه کومباد!
چرا اسم بازی مردمو اشتباهی میگید؟
اون 45 مگی رو میگی؟؟؟ امشب میخوام دان کنم (( شب دانلود محدودیت نداره)) بعدش حتما 3gp میکنم خودم اپ میکنم براتون تا فردا پس صبر کنیدنوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------
اصلا ام کا خوب شد؟؟؟؟![]()
آقا این نسخه جدیدی که قراره بیاد واسه pc هم هست؟
پس بیا یکار دیگه هم بکنمی خوایم یکی دیگه بسازیم و رو اون بیشتر کار میکنم. از راه نمایی هات ممنون اصلا این اهنگ های ام کا 4 رو یادم نبود.خوب حالا تو که تریلر رو دان کردی بگیر کانورتش کن و با حجم زیر6 مگ برا دایل اپی ها هم بزار. اخه دلت میاد ما نبینیم.
صدا های ضربات رو هم بردار میکس کن ، جالب میشه حتما.
نه.آقا این نسخه جدیدی که قراره بیاد واسه pc هم هست؟
360
و ps3 احتمالا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)