محتوای مخفی: .
لطفا یکی به من بگه این بازیش چجوریه ؟ من سر در نمیارم من مراحل مثل مرحله اول میخوام (اکشن باشه ) نه همش تو سفینه از این اتاق به اون اتاق یا با این صحبت یا با اون صحبت کن
کجا میتونم وارد مراحل اصلی بازی بشم
خدمت شما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای بار دوم شروع کردم به بازی با وارد کردن سیو نسخه 2
الان به نظرم خیلی بهتر شده ، احساس نزدیکی بیشتری با بازی میکنم
سری اول که بدون سیو رفتم بعضی از شخصیت های نسخه قبل رو اصلا ندیدم ، بعضی از دیالوگ ها هم حالا عوض شدن.
محتوای مخفی: فقط یه چیزی حالم رو گرفت!
محتوای مخفی: سوال
یه سوال دیگه!
این فایلی که readiness رو 100 درصد میکنه رو گرفتم ریختم تو پوشه سیو ، ولی هنوز readiness همون 50 مونده !
تو مراحل بعدی بیشتر میشه ؟
تمومید
همه چیش درجه یک بود
اما با پایانش حال نکردم اصلا البته چون فنش نیستم اعتراضی هم ندارم...در ضمن من مد اکشنش رو رفتم که توش یه اتفاق ناخوشایند میفته(ربطی به آخرش نداره) که پیشنهاد میکنم نرید این مد رو یا روی رُل هم تمومش کنید چون اونجا میشه جلوی اون اتفاق رو گرفت. بخش مولتیش رو هم اگر برید میتونید یکمی تغییر در ماموریت های روی زمین ببینید که حالا نمیگم.
در ضمن امیدوارم eaها اگر قصد دارن بازم مس ساخته بشه با همین آنریل اجازه بدن ساخته بشه نه این موتور مسخره ی جدیدشون!
کاسومی و زئید تو بازی هستن اگه تو سیو ایمپورت شدت زنده مونده باشن از نسخه 2.
اون Rediness باید 100 بشه نه تو مراحل بعدی.
برای من که اینطور بود.
هنوز بازی رو شروع نکردم![]()
مدل چهره کارکتر ها نسبت به 2 نسخه قبلی تغییر کرده. هیچ راهی نداره درست شه تا پچ بیاد. شما قیس جدید بساز یا با پیشفرض برو
قیافه (پیشفرض) این بنده خدا شپرد چشه مگه که باز بخوای یکی بسازی کلی زحمت کشیدن واسش .
من که 1و2و3 رو با همون پیشفرض رفتم .
نکنید این کارارو که آقای mark vanderloo ازتون ناراحت میشه .
![]()
Last edited by hamed30; 19-03-2012 at 12:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)