من ویندوز نصب عوض کردم همون 64 بیت و داریور جدید را هم نصب کردم
مشکلم حل شد
الان درام drit3 روی اخرین تنظیمات و البیته روی 32 اینج رزلوشن فول hd بازی می کنم
البته من نمی خوام بگم دلیل مشکلم این بوده اما من داریور گرافیگ دوم یعنی اینتل را به روز کردم
من ویندوز نصب عوض کردم همون 64 بیت و داریور جدید را هم نصب کردم
مشکلم حل شد
الان درام drit3 روی اخرین تنظیمات و البیته روی 32 اینج رزلوشن فول hd بازی می کنم
البته من نمی خوام بگم دلیل مشکلم این بوده اما من داریور گرافیگ دوم یعنی اینتل را به روز کردم
Last edited by POROMA2008; 05-06-2011 at 14:09.
سلام
من وقتی می خوام وبکم رو نصب کنم میگه وبکم یافت نشد و باید اون رو روشن کنی!؟
هر 3 درایور وبکم نصب نمیشه
چیکار کنم؟
مِستِرمَزمَمفی جان آقا ما با اون برنامه ات هی تست میگیریم اما ظرفیت کل منو میزنه47380 در حالی که مال شما 48902 بود :(
البته من برنامه 64 بیتش رو دانلود کردم و نصب کردم اون لینک های شما 32 بیتی بود ظاهرآ آخه نصب نمیشد ولتاژ منم زده 12524 خلاصه ایناش باهم فرق داشتن اینم بگم من از باطریم زیاد استفاده نمیکنم و ماهی یه بار دشارژ وشارژش میکنم
مِستِرمَزمَمفی جان آقا من فکر کنم شما برنامه اتون یه اشتباهی کرده ببین ماتو گزینه هامون اول یه مدل داریم که خوب پاناسونیکه 4000 هست بعد یه ظرفیت طراحی داریم که 47520 هست و این یعنی ظرفیت اصلی که توی کارخونه باطری رو بر اساس اون طراحی کردن _ مثل اینه که بگن تو کارخونه بشکه سازی بشکه های 40 لیتری میسازن _ حالا نکته : قسمت بعدی ظرفیت کل هست یعنی : ظرفیت کل باطری شما زمانی که 100% شارژ هست پس امکان نداره این ظرفیت از ظرفیت اصلی باطری بیشتر باشه نهایتش ممکنه با ظرفیت اصلی برابر باشه که الان برای من زده 47380 که میبینیم که حتی از ظرفیت اصلی کمی هم کمتره که نشونه کم شدن 0.29% ظرفیت کل باطریم هست پس نتیجه این که تست شما اشباه هست یا برنامه اتون مشکل داشته یا کلآ این برنامه معتبر نیست چون چطور ممکنه تو یه بشکه 40 لیتری 50 لیتر جا داد؟ راستی این توضیحاتی که نوشتم , کنار هر کدوم از گزینه ها یه علامت آبی رنگه که روش با نشانگر موس که بری اون گزینه رو برات توضیح میده شما یه بار دیگه مدل 64 بیتی برنامه رو از یه سایت دیگه دانلود کن و با ویندوز 64 بیتی امتحان کن
سلام دوستان
امروز تو سایت nvidia بودم آخرین ورژن درایور کارت گرافیک 540M به تاریخ (1/6/2011) یعنی همین یک هفته پیش!!! اومده حجمش 140 مگه و ویژگی هاش ایناس:
Performance
- The Release 275 beta driver v275.27 can cause significant performance drop in The Witcher 2 for users not running 3D Vision. This issue has been resolved in v275.33 drivers. Please read this [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for more information on this issue and for more information if you are using 3D Vision.
- Increases performance for GeForce 400 Series and 500 Series GPUs in several PC games vs. v270.61 WHQL drivers. The following are some examples of improvements measured on Windows 7. Results will vary depending on your GPU and system configuration:
- GeForce GTX 580:
- Up to 4% in Crysis 2
- Up to 5% in Civilization V with SLI
- Up to 9% in Portal 2
- Up to 13% in Bulletstorm with Antialiasing enabled
- Up to 15% in Batman: Arkham Asylum with PhysX High
GeForce GTX 560:
- Up to 6% in Crysis 2
- Up to 8% in Portal 2
- Up to 14% in Batman: Arkham Asylum with PhysX High
- Up to 15% in Bulletstorm with Antialiasing enabled
- Increases performance by up to 12% for dual-core CPUs in CPU-limited cases.
لینک دانلود :
راستی همونطور که دوستان اطلاع دارن این سایت جمهوری اسلامیو تحریم کرده. واسه دانلود درایور باید با یه اکانت ویپی ان وارد شین تا هویت اسلامیتون مخفی بمونه!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سایتو با چیلترشکن بازش کنین اکانت ویپی ان رایگان مادام العمر (فقط برای ایران و چین!) میده! یوز و پسش هم ثابته.
آموزش ساخت اکانت تو همه ویندوز ها رو هم تصویری توضیع داده (دیگه چی میخواین!)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس زودتر دست بکار شین و از درایور جدید کارت گرافیکتون لذت ببرین
یا حق
این بالایی رو من می تونم برای gt540m مدل g5750 هم استفاده کنم ؟
آقا دمت گرم فقط بی زحمت یه چیلتر شکم اگه داری واسه من میل کن که هیچکدوم چیلتر شکمام کار نمیکنه کف کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی جواب نمیده؟
مطمنید دارید درایور درست رو نصب میکنید ؟
با HWID چک کردید ؟
با آپدیت جدید درایور گرافیک اینتل مشکل خروجی HDMi حل شد ! هورا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)