دوست من زیاد هم خوب نیست![]()
دوست من زیاد هم خوب نیست![]()
قمارباز نگه به **** چی بگه ؟
مثلا چی؟ چون جای دولتی استخدام نمیکنن؟![]()
نگهبانی خیلی سخته؟
بسیج فعال برای پذیرش سپاه که خوبه؟
من اهل یزدم؟شهرم میشه یزد
کد خوردن خیلی بدتر از آموزشی هست؟
بستگی داره ... بعضی ها کد میخورن و بیچاره میشن و بعضی ها کد میخورن و صفا میکنن !! کلا هم به یگانی که کد میخورید و هم به بازه زمانی سال بستگی داره .کد خوردن خیلی بدتر از آموزشی هست؟
سلام
مي دونيد متوسط حقوق كسايي كه امريه ميگيرند چقدر هستش؟؟؟؟
من ديروز رفتم يه جايي كه كاراي عمراني ارتش رو انجام ميدن....
طرف بهم گفت من سربازم اما لباس شخصي از 8.5 تا 4.5 هم بايد بمونم اما با حقوق حدود 42 تومن
ميشه همچين چيزي؟؟
ممنون
اگه میخواین امریه بگیرین مدرکتون هم درست حسابیه لیسانس به بالا امریه های دانشگاه ها رو بگیرید هم اونجا میتونید ادامه تحصیل بدید هم خدمت هم میتونید بعدش راحت استخدام بشین
اداری قسمت ما از ساعت 8 تا 3 بود البته برا اونا که پارتی نداشتن(ما که تو پاسدار خونه بودیم xD)
بند پ هامون از ساعت 10 تا 1 ظهر
قمارباز نگه به **** چی بگه ؟
مثلا چی؟ چون جای دولتی استخدام نمیکنن؟
ترجیح میدم جواب شما رو کسه دیگه ای بده
نوشتتون بوی دردسر میدهمن چیزی نگفتما همه شاهدین
![]()
Last edited by AliROCK; 13-03-2011 at 16:30.
دوستان من خودم امریه هستم ... یه پست داشتم توی همین تاپیک که در مورد امریه و شرایط و حقوقش صحبت کرده بودم . حقوق ها خیلی متفاوت هستن واسه امریه های ارگان های مختلف .
** الان گشتم پست هام رو پیدا کردم . بخونید ضرر نداره واسه امریه .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان پدر من 14 ماه جبهه داره و تک پسر هم هستم ولی پدرم سنش کمتر 59 سال هست میخواستم بدونم چقدر از خدمتم کم میشه آخه میخوام بعد از این ترم مرخصی بگیرم برم سربازی چون میترسم این قانون کسر خدمت و اینا رو بردارن و دوباره سرباز بشه همون 24 ماه
كسي اينجا نيست جواب ما رو بده؟
واسه هر ماه جبهه 18 روز کسری میدن اگه مدرک لیسانس هم داشته باشد خدمتتون 18 ماه حساب میشهدوستان پدر من 14 ماه جبهه داره و تک پسر هم هستم ولی پدرم سنش کمتر 59 سال هست میخواستم بدونم چقدر از خدمتم کم میشه آخه میخوام بعد از این ترم مرخصی بگیرم برم سربازی چون میترسم این قانون کسر خدمت و اینا رو بردارن و دوباره سرباز بشه همون 24 ماه![]()
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)