تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 416 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

توجه کنید که مورد 2 و3 در واقع دو موقعیت طلایی بود که با آفساید الکی داور هدر رفت...مورد 2 حتی دو بازیکن به دروازه بان مسلط بودن که خوب گل 100% بود...خوب خیلی تاثیر داره که دقیقه 14 تیم گل بزنه و از فشار خارج بشه.

حالا اوت دست و اینها شاید مهم نباشه و به قول شما دو جانبه باشه...ولی تاثیر خیلی زیادی داشت بقیه کارهای داور
    دوست من همون پنالتي به تنهايي براي اينكه نشون بده داوري به ضرر رئال بوده كافيه
    حرف من اينه كه اين شكل ليست كردن اشتباهات داوري ممكنه حتي اعتراض به حق رئال رو هم كمي لوس كنه و از حالت رسمي دورش كنه نميشه از اول بازي تا آخرش يه ورق گرفت و اشتباهات داوري رو دونه دونه يادداشت
    جالبه که برای شما آفساید های اشتباه مهم نیست! ( یکی از همین اشتباها تو ال کلاسیکو بود ولی به نفع خودتون )

مخصوصا اون آفسایدی که مسعوت اوزیل حتی دروازه بان رو هم دریبل کرد!

اون مواردی هم که شما مهم نمیدونین، خیلی هم مهم هست، فقط چون نوعش بطور مستقیم در تغییر نتیجه بازی مهم نیست شما بی اهمیت میدونین... شما دقیقا اون حرکت بازیکن سویا که باعث اخراجش شد رو یادتون بیاد، چرا اتفاق افتاد؟ چون حس کرد داور تو صحنه قبلش به نفع رئال سوت زده و عصبانی شد... یعنی میخوای منکر این بشی که خطاهای مکرر رو یه بازیکن و عدم دفاع داور باعث این میشه که بازیکن از نظر روانی کنترل خودش رو از دست بده؟!

تا الان نزدیک به ۱۰ پنالتی برای رئال گرفته نشده! ۱۰ پنالتی میدونین یعنی چی؟!!!
    در مورد اون آفسايد (گل سوم بارسا) كه همه حرفا زده شده
    ديگه من ادامه نميدم
    اما در مورد اشتباهات داوري به ضرر رئال(كه من بعضياشو قبول دارم) فكر ميكنم باز جاي شكرش باقيه كه اين تيم امتيازي رو با اشتباهات داوري از دست نداده البته تا جايي كه من بازياشو ديدم
    در كل اميدوارم هيچ تيمي با اشتباهات داوري نه ببره نه ببازه

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چابی: مورینیو به ما انگیزه می‌دهد

اسطوره بارسلونا گفته تیم او از حضور ژوزه مورینیو برای انگیزه یافتن استفاده می‌کند.

سایت گل- چابی، هافبک بارسلونا در مصاحبه‌ای گفت که او و هم‌تیمی‌هایش از حضور ژوزه مورینیو در رئال مادرید به عنوان انگیزه‌ای برای پیشرفت استفاده می‌کنند.

برنده جام جهانی در مصاحبه با نشریه GQ گفت که برای مربی پرتغالی احترام فوق‌العاده‌ای قائل است، اما کارهای او و رفتارهای رئال مادریدی‌ها به تیمش کمک می‌کند در راه رسیدن به اهداف متمرکز باشند.

او گفت: «چیزی که برای من جذاب است خود بازی است. من بسیار به ژوزه مورینیو احترام می‌گذارم، اما وجود او در حال حاضر برای کاتالان‌ها بسیار ضروری است، چون اوست که ما را تهییج می‌کند.»

چابی همچنین گفت پپ گواردیولا، مربی تیمش را به احتمال بیشتری به عنوان پیشرو فوتبال خواهند شناخت تا مورینیو را: «اینتر فاتح لیگ قهرمانان شد، اما همه به باشگاه اشاره می‌کنند. نام مورینیو برای آوردن چیزی نو به فوتبال در تاریخ ثبت نمی‌شود، اما نام گواردیولا، چرا.»

او در نهایت از لیونل مسی، دیگر نامزد دریافت توپ طلای امسال ستایش کرد و گفت: «به نظر من مسی بهترین است و هیچ گزینه دیگری ندارم. او برای چهره فوتبال خوب است. او انسانی معمولی، ساده، فروتن و عاشق رقابت است. مسی به من کمک می‌کند کارم را بهتر انجام دهم.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/12/21

رونی: با تماشای ال کلاسیکو، بارسا را سراپا تشویق کردم

وین رونی، بازیکن منچستریونایتد، در صحبتهایی اعلام کرد که از تماشای دیدار ال کلاسیکو و نمایش فوق العاده بارسا واقعا لذت برده است.

سایت گل- برد قاطعانه بارسلونا مقابل رئال مادرید در دیدار ال کلاسیکو که با نتیجه 0-5 رقم خورد، تعریف و تمجیدهای زیادی را از تیم گواردیولا به همراه داشت و آخرین نفری که در این رابطه صحبت کرده، وین رونی بود.

وین رونی در گفت و گو باروزنامه تلگراف اعلام کرد که دیدار ال کلاسیکو را از خانه تماشا می کرده. در زمان برگزاری مسابقه به تنهایی در سالن پذیرایی خانه اش نشسته بود. رونی صحنه را این طور تشریح کرد: «از تماشای نحوه بازی بارسا، از جایم بلند شدم و به تشویق این تیم پرداختم. کولین (همسرم) وارد سالن شد و از من پرسید که چه کار دارم می کنم؟! ولی این بهترین نمایشی بود که هرگز ندیده بودم. واقعا فوق العاده بود.»

مهاجم انگلیسی در تشریح اوضاع بازیکنان رئال در ال کلاسیکو گفت: «بازیکنان رئال در شوک بودند، آنها واقعا نمی دانستند که با توپ چه کار کنند. بازیکنان بارسا در جریان بازی، دائما رئالی ها را تحت فشار می گذاشتند و کار را برای رئالی ها برای دستیابی به توپ سخت می کردند.»

کد:
    2010/12/21

روزنامه‌نگار مشهور لیگ برتر: لیونل مسی در انگلیس به درد استوک‌سیتی هم نمی‌خورد!

اندی گری گفته لیونل مسی نمی‌تواند در لیگ برتر بازی کند.

سایت گل- اندی گری، کارشناس برجسته شبکه تلویزیونی لیگ برتر و روزنامه‌نگار مشهور انگلیسی، گفته لیونل مسی، فوق ستاره بارسلونا نمی‌تواند با سختی‌های لیگ برتر کنار بیاید و حتی در استوک‌سیتی هم نمی‌تواند جایی در ترکیب بیابد.

مجری شبکه اسکای اسپورت که سابقه بازی در استون ویلا و اورتون را دارد، در جریان بازی منچسترسیتی و اورتون در دوشنبه‌شب داشت درباره نامزدهای توپ طلای 2010 صحبت می‌کرد.

ریچارد کیز، دیگر مجری برنامه از او پرسید که به نظر او آیا مسی و کریستیانو رونالدو، رقیب او در رئال مادرید می‌توانند در انگلیس چنین آمار گل‌زنی درخشانی داشته باشند و گری گفت: «مسی حتی در شب‌های سرد ورزشگاه بریتانیا (ورزشگاه استوک‌سیتی) دچار مشکلات فراوانی خواهد شد. بارسلونا هم در لیگ برتر نمی‌تواند کاری از پیش ببرد، چون مقابل امثال استوک بازی نکرده است.»

این کارشناس 55 ساله همچنین گفت که لالیگا در قیاس با لیگ برتر عمق کیفیت ندارد و گفت که رونالدو و مسی به سختی می‌توانند در لیگ برتر بدرخشند، هرچند که البته رونالدو در فصل 08-2007 در 34 بازی منچستریونایتد 31 گل زد.

گری همچنین کنار ماندن رونالدو از لیست نامزدهای توپ طلا را نقد کرد و گفت: «رونالدو اگر در فوتبال انگلیس بازی نمی‌کرد این بازیکن امروز نبود.»

صحبت‌های گری باعث واکنش‌های گسترده در سرتاسر دنیا شده و او در سایت‌های شبکه اجتماعی به شدت مورد انتقاد قرار گرفته است.

کد:
    2010/12/21

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رئال‌تی‌وی پخش زنده بازیمون رو پیچوند! مثل شنبه. فرصت دست‌بردار نیست!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

رئال‌تی‌وی پخش زنده بازیمون رو پیچوند! مثل شنبه. فرصت دست‌بردار نیست!
    جان هرکی دوست داری، حتی به شوخی هم این شبکه رو به نام ما نکن که ننگیه که نمیشه تحملش کرد!
    +
    این عملشون هم کاملا طبیعی بود بعد اون همه اعتراضی که بهشون شد بخصوص اعتراض هوادارای یووه...
    البته مشخصا خجالت نکشین اما خب...

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خیلی وقته! از رئالی‌های قدیمی‌تر بپرسید. در این مورد جناب Blaster رو پیشنهاد می‌کنم.
    منظورم نحوه انتخاب خبر ها و تیترها بود که واسه بد گفتن از رئال دست به دامن خبری از مدافع اوساسونا هم شدید!

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بارسا و اتلتيكو بيلبائو

يه نكته بارسا گل نزد
    به نظر من دست بردن توي تركيب اشتباه بود

ولي انصافا بعد از مدتها يه دفاع جانانه و زيبا ديدم
    بينظير بود روش دفاع كردن بيلبائو
    چه قدر فوتبالي و جوانمردانه بازي كردن
    نه كسي خودشو زمين انداخت نه كسي خطاي خشني انجام داد
    به نظر من حتي 3 دقيقه وقت اظافه هم براي اين بازي زياد بود
    جلوي 4تا دفاعشون يه مربع گذاشته بودن كه دو تا افپك دفاعي و دوتا كه جلوي اينا بازي ميكردن
    موقع دفاع يكي از هافپكهاي دفاعي ميرفت وسط دو دفاع مياني و عمق رو پرتعداد ميكرد
    و يكي از هافپكايي كه جلوتر بازي ميكرد جاي اونو توي هافپك دفاعي پر ميكرد
    و انصافا به غير از 15 دقيقه آخر كه رفت توي 18 قدم باقيه بازي رو خيلي منطقي و زيبا دفاع كردن (به طرفداراي اينتر برنخوره در واقع اينتري دفاع نكردن)
    از همه مهمتر اينكه مردونه بازي كردن
    من كه لذت بردم
    توي اين بازي هم هيچكدوم از بازيكناي بارسا نتونستن تمركز لازم رو به دست بيارن
    دست بردن توي تركيب هميشگي يعني گرفتن تمركز از بازيكنا

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

داور و هر دو کمک اشتباهای عجیبی به ضررمون داشتن اما اونقدر خوب نبودیم که ببریم. مسی و ویا هم زمانی اومدن که تیم اصلا تمرکز نداشت و حریفم کلی از راه رو رفته بود. آدریانو هم که بعد وارد شد جالب کار نکرد. البته لزومی هم نداشت خوب باشیم. به هر حال هدف این تیم باید قهرمانی اروپا باشه. فکر نمی کنم برای برگشت مشکلی داشته باشیم. بخصوص که بیلبائو میاد جلوتر.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان واقعا جانانه بود. زمان اومدن مورینیو گفتم چالش برای این بارسا لذتبخشه!

جان هرکی دوست داری، حتی به شوخی هم این شبکه رو به نام ما نکن که ننگیه که نمیشه تحملش کرد!
    +
    این عملشون هم کاملا طبیعی بود بعد اون همه اعتراضی که بهشون شد بخصوص اعتراض هوادارای یووه...
    البته مشخصا خجالت نکشین اما خب...
    چشم.
    +
    این فصل از رئال بیشتر پخش کرده!

راستی نیمه نهایی بارسا اینتر گفتی حضورم بخاطر تقدیر واقعی از مورینیو و کاری که کرد هست. به نظرم اگر تعصب و دشمنی نباشه همچین تیمایی و مربیشون شایسته تقدیر هستن. ابزار و فوتبالی که ارائه دادن رو در نظر بگیر.
    Last edited by nw_nk; 22-12-2010 at 14:20.

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

کاسیاس: هراسی از بارسلونا نداریم؛ زمان تفاوت ما و بارسا است

سایت گل – ایکر کاسیاس ادعا کرده که رئال مادرید دلیلی برای ترس از بارسلونا ندارد و آنها در طول زمان به اندازه بارسا موفق خواهند بود.

این دروازه‌بان پیش از دیدار تیمش با لوانته در چارچوب جام حذفی اسپانیا صحبت کرده و گفته آنها برای غلبه به بارسلونا نیاز به زمان دارند.

کاسیاس می‌گوید: «تفاوت بین رئال مادرید و بارسلونا، زمان است. آنها سر فرصت گرد هم آمده‌اند و در این مدت کنار هم بازی کرده‌اند. ما هم به این زمان نیاز داریم. البته محال است بتوانید این را به طرفداران بگویید، چون مادرید همیشه باید عالی باشد و به‌روز.

در هر حال کاملا احساس می‌کنم که داریم خیلی عالی پیشرفت می‌کنیم و زمان زیادی برای انتقام از شکست پنج بر صفر داریم که البته ما را آزار می‌دهد.»

او درباره تیم پپ گواردیولا گفت: «من هیچ ترسی از بارسلونا ندارم. اعداد گویا هستند، آنها در رده اول هستند و به همین دلیل به آنها احترام می‌گذارم، اما به مبارزه ادامه می‌دهیم.»

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اسکوربورد کوپا دل ری- تساوی در هر سه دیدار

سایت گل- سه شنبه شب، سه دیدار از دیدارهای جام حذفی اسپانیا برگزار شد و جالب توجه اینجا بود که هر سه دیدار با تساوی به پایان رسید. سایر دیدارهای این رقابتها امشب برگزار می شود و برای روشن شدن سرنوشت تیمهای صعود کننده به دور بعد، باید منتظر دیدارهای برگشت بود.

در دیدارهای زیر نتایج زیر به دست آمد:

بارسلونا 0- اتلتیک بیلبائو 0

کوردوبا 1- دپورتیوو لاکرونیا 1
    گلها: دیاس (70) برای کوردوبا و ریکی (17، پنالتی) برای دپور

والنسیا 0- ویارئال 0

کد:
    2010/12/22

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

گواردیولا:تساوی ناامید کننده بود

تیم فوتبال بارسلونا دیشب دردور رفت ازمرحله یک هشتم پایانی جام حذفی اسپانیا برابرتیم فوتبال اتلتیک بیلبائو به نتیجه مساوی بدون گل رسید.

گواردیولا:تساوی ناامید کننده بود

آبی و اناری های ایالت کاتالان که فصل گذشته مقابل سویا در مجموع دو دیدار رفت و برگشت شکست خورده و نتوانستند به مراحل بالاتر راه پیدا کنند، امسال هم برای عبور از سدی محکم به نام بیلبائو برخورده و باید در دیدار برگشت که قرار است پنجم ژانویه (پانزده دی) برگزار شود تساوی در خانه را جبران کنند.

بارسلونا که در لیگ دسته اول فوتبال اسپانیا (لالیگا) درصدرجدول قراردارد و در ده دیدار اخیر خود به پیروزی رسیده و در7دیدار اخیر خود نیز سی و یک گل به ثمر رسانده است نتوانست برابر اتلتیک بیلبائو کاری از پیش ببرد.

دو تیم بارسلونا و بیلبائو در دیدار پایانی جام حذفی اسپانیا در سال دو هزار و نه رو به روی هم قرار گرفته بودند که در آن دیدار پپ گواردیولا سرمربی بارسلونا توانسته بود تیمش را با نتیجه چهار بر یک به پیروزی برساند.

بارسلونا این دیدار را درحالی آغاز کرد که لیونل مسی ، داوید ویا و سرخیو بوسکتس بر روی نیمکت ذخیره ها قرار داشتند.

امروز نیز رئال مادرید در سانتیاگو برنابئو برابر لوانته قرار می گیرد و مالاگا مهمان سویا است.

در دیگر دیدارهای برگزار شده دپورتیو لاکرونیا مقابل کوردوبا به تساوی یک بر یک دست یافت و تلاش تیم های والنسیا و ویا رئال، گلی در بر نداشت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •