تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 1746 اولاول ... 41911311371381391401411421431441451511912416411141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

پروفشنال Witcher6610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    On My Pc

پيش فرض

دوستان فراخوان آخر رو میدم ... یه جوری منو خبر کنید که واسه گیم نت پنج شنبه LOL پایه هستید یا نه تا یه آمار بگیرم...
    اول تهرانه ... ثانیا جاش هنوز معلوم نیست ... ثالثا الان یه 3 4 نفری هستند و کم نیستیم... بعدشم اگه گیم نت می شناسید بگید...
    اینم آی دی یاهو : Witcher2210
    PM هم همیشه کار سازه... خواهشا تو فروم ننویسید دردسر میشه میگن اسپمه بعد مثل اون تاپیک تیوردز می بندنش!

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من فعلا حس مسابقه ندارم

ها... چندتا سوال که شاید برای دوستان باشه من سه تا مفهوم هست واقعا خیلی سعی کردم کاربرد اصلی این تو بازی بفهمم چی از معنی نمیشه فهمید .........
    Dodge
    Tenacity
    Spell Vamp

اینا واقعا چی ؟ ران داریم بنام Dodge ؟! و همچنین Spell Vamp فکنم باشه ... Tenacity رو چندتا ایتم من دیدم نوشته ... کلا میخوام کاربرد اصلی تو بازی بودنم چه تغییری میده ؟!

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

من فعلا حس مسابقه ندارم

ها... چندتا سوال که شاید برای دوستان باشه من سه تا مفهوم هست واقعا خیلی سعی کردم کاربرد اصلی این تو بازی بفهمم چی از معنی نمیشه فهمید .........
    Dodge
    Tenacity
    Spell Vamp

اینا واقعا چی ؟ ران داریم بنام Dodge ؟! و همچنین Spell Vamp فکنم باشه ... Tenacity رو چندتا ایتم من دیدم نوشته ... کلا میخوام کاربرد اصلی تو بازی بودنم چه تغییری میده ؟!
    dodge میشه جاحالیه خودمون مثلا وقتی jax E میزنه همه اتک هات دادج میشه
    Spell vamp به میزان درصدی که داری وقتی اتک بدی به هر دشمنی بهت خون میده مثلا
    ahri with 16% spellvamp
    وقتی که passivـش فعال باشه به هرچی minion Q بزنه Heal میشه
    دیگه نمیدونم چجوری توضیح بدم امید وارم فهمیده باشی
    tenacity هم چیزیه مقابل stun va slow
    Tenacity زیاد به درد نمیخوره فکرکنم چون آیتم زیادی نداره حالا من نمیدونم شاید دوستان بدونن

4. 2 کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

Dodge : همون جاخالی دادنه ... نمونش Eـه Jax , تا اونجا که من میدونم Rune ـش قبلا بوده .. الان ورداشتنش
    Tenacity : درصد CC رو کاهش میده , مثلا Stunـت کنن ... نسبت به درصد Tenacity که داری , زمانش کاهش پیدا میکنه .
    Spell Vamp : همون LifeSteal ـه AD هاس برای AP ها

6. 2 کاربر از TR4NC3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

dodge نگرفتم
    ها Tenacity یعنی یک جوری محافظه برای stun و slow ؟! درصد کمتر میکنه ؟! فکرکنم یه کفش هست که مجیک re بالا میبره اون داره

حالا یکه چیز دیگه ما تو بازی دوستان توجه کردم دوتا دمج داریم ولی اصل سه نوع دمیج ؟! دمیج سومی که با رنگ سفید وارد میکنه فکنم true damage باشه شدیدا darius این نوع دمیج زیاد وارد میکنه حدود 400 اینا مال قدرتیش ؟!
    ولی چیز که هست این دمیج چطوری میشه درصد کمتر کرد ؟! ما برای میجک دمیج magic re و برای melee که دمج فیزیکی میشه هم armor میندازیم ولی این داستان چی ؟!

ها جواب بالا خودم پیدا کردم ......... چه جالب چیزی وجود نداره فقط تنها راهش شیلد ؟! یعنی مثل Kayle و جالبتر Sivir و Pantheon کلا خودش سپر اتوماتیک ؟!
    و یک ایتم هست اونم Banshee's Veil

Sivir یه Spell Shield که میتونه بلوک کنه این نوع دمیج ؟! جاب شد موضوع ........... داریوس زیاد تو بازی بخواد ازیت کنه
    این میرم تو کارش

اینجا اطلاعت هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Fusi0n; 02-10-2012 at 13:10.

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

banshee یه سپر داره که هر ability بهت بخوره عمل نمیکنه بعدش هر 60 ثانیه هم cd داره
    یه چیزی مثل مال sivir میمونه
    true dmg رو نمیشه محافظش شد یعنی true dmg به همه چی میخوره مثل E از olaf یا اولتیه داریوس

9. این کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ehsan Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

Dodge قبلا جز State های بازی بوده مثه Mana regen..armor penetration و لول E جکس هم داج چنس میداده و همینطور Ninja tabi ....ولی الان حذفش کردن از بازی...الان فقط E جکس هست که داج میده...که اونم یجورایی unique هست واسه خودش...الان فقط جکس چیزی به اسم Dodge داره

11. 2 کاربر از Ehsan Fire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

dodge نگرفتم
    ها Tenacity یعنی یک جوری محافظه برای stun و slow ؟! درصد کمتر میکنه ؟! فکرکنم یه کفش هست که مجیک re بالا میبره اون داره

حالا یکه چیز دیگه ما تو بازی دوستان توجه کردم دوتا دمج داریم ولی اصل سه نوع دمیج ؟! دمیج سومی که با رنگ سفید وارد میکنه فکنم true damage باشه شدیدا darius این نوع دمیج زیاد وارد میکنه حدود 400 اینا مال قدرتیش ؟!
    ولی چیز که هست این دمیج چطوری میشه درصد کمتر کرد ؟! ما برای میجک دمیج magic re و برای melee که دمج فیزیکی میشه هم armor میندازیم ولی این داستان چی ؟!

ها جواب بالا خودم پیدا کردم ......... چه جالب چیزی وجود نداره فقط تنها راهش شیلد ؟! یعنی مثل Kayle و جالبتر Sivir و Pantheon کلا خودش سپر اتوماتیک ؟!
    و یک ایتم هست اونم Banshee's Veil

Sivir یه Spell Shield که میتونه بلوک کنه این نوع دمیج ؟! جاب شد موضوع ........... داریوس زیاد تو بازی بخواد ازیت کنه
    این میرم تو کارش

اینجا اطلاعت هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پس با این حساب فقط ارمور و MR رو رد میکنه دیگه . ولی جاهایی که گفته میشه از چقدر دمیج رو absorb میکنه اینو هم جذب میکنه دیگه . مثلا اکثر shiled های سیون و .... . اخ که چقدر متنفرم از این داریوش . تنها کاری که یاد داره همینه : Pull و Spin و Ult
    والا از pull ای که داریوش داره بیشتر از pull بلیتز میترسم .

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اخ که چقدر متنفرم از این داریوش . تنها کاری که یاد داره همینه : Pull و Spin و Ult
    کلا به نظر این داریوس برای نوب پسند من که اصلا ندارمش ولی چندبار رفتم باهاش واقعا کارباهاش راحت
    ولی بعضی من میبینم خیلی ضایع برمیدارن روش ایتم برای DPS میزارن ؟! این اخر نوب به نظر من داریوس باید حتما اول بازی تانک کرد که راحت بتونه اون قدرتی بزنه اخر کمی melee باید برد بالا ...

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

کلا به نظر این داریوس برای نوب پسند من که اصلا ندارمش ولی چندبار رفتم باهاش واقعا کارباهاش راحت
    ولی بعضی من میبینم خیلی ضایع برمیدارن روش ایتم برای DPS میزارن ؟! این اخر نوب به نظر من داریوس باید حتما اول بازی تانک کرد که راحت بتونه اون قدرتی بزنه اخر کمی melee باید برد بالا ...
    اره داریوش باید حتما اول تانکی بازی کنی بعدش DPS رو ببره بالا . ولی اگه اول بازی جلوی یک نوب بیفته با همون بیلد هم اگه فید بشه دهن سرویس میکنه . اخ که بعضی بازی ها توی تیمم نوب میفته همش به این داریوش فید میکنن و کلا بازی به نفع اونا تموم میشه . فقط کافیه فید بشه تمومه .

15. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •