Avast یا nq
Avast یا nq
نمیشه نباشه! مثل اینه که بگی گوشیم منو نداره!
تو apps که رفتی اون all که گفتم یه زبونه هست اون بخش بالا....باید سوایپ کنی به چپ که بره رو اون!
سلام . كاسپر هم هست برای اندروید
من میگم اندروید سررشته ندارم اما اینقدر بلدم که بتونم گوشیمو رام بزنم یا فلش کنم اگه ندونم این چیه دیگه باید بمیرم من خودم 1ماهه اندروید دارم اما5ساله کل خاندانمون اندرویدین
سلام
برای نصب رام جدید وارد محیط دانلودینگ ک میشم،نرم افزار اودین گوشی رو برای نصب رام جدید نمیشناسه،لطفا کمک کنید.
درایور گوشی نصبه
Last edited by Meisam.apk; 24-02-2014 at 18:42.
آقا ديدين توي بعضي از گوشيها مثلا وقتي داري فيلم ميبيني ميتوني كوچيكش كني و كاراي ديگه انجام بدي وقتي داري پيام ميدي هم ميشه چرا توي گوشيهاي ديگه نميشه.با اين كه ورژن اندرويدشون يكيه.تچكر
احتمالا منظور شما نرم افزار dice pleyer هست که میتونید با اون فیلمی که میبین رو کوچیک کنار صفحتون داشته باشید و کار های دیگتون رو انجام بدید!آقا ديدين توي بعضي از گوشيها مثلا وقتي داري فيلم ميبيني ميتوني كوچيكش كني و كاراي ديگه انجام بدي وقتي داري پيام ميدي هم ميشه چرا توي گوشيهاي ديگه نميشه.با اين كه ورژن اندرويدشون يكيه.تچكر
بهترین پلیریه که من تا حالا دیدم!!!
پس اس ام اس دادن چي؟
من توي گوشيهاي lg l2 و گلگسي اس 4 اين قابليتو ديدم ولي توي گوشيهاي سوني و htc نديدم . چرا آخه دليل چيه?
دوستان من بازی nba14رو ریختم نصبم کردم ولی وقتی کلیک میزنم صفحه سیاه میشه و ننیاد.گوشی گرنده و آندروید4.2.2 هستچکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)