برای من هم همین جوره
و با سایلنت کردن و خاموش کردن وارنینگ تون ها هم خاموش نمیشه
من شنیده بودم خاموش نشدن این صدا برای گوشی های سفارش خاورمیانه اجباریه
ولی گوشی من که سفرش انگلیسه!!!!![]()
برای من هم همین جوره
و با سایلنت کردن و خاموش کردن وارنینگ تون ها هم خاموش نمیشه
من شنیده بودم خاموش نشدن این صدا برای گوشی های سفارش خاورمیانه اجباریه
ولی گوشی من که سفرش انگلیسه!!!!![]()
با سلام . برای خیلیها اینجوری است . در فروم موبالیستان یک راه حلی گذاشتم و بشما هم میگویم
اولاً آپدیتها را تک به تک انتخاب کنید و موقع اجرای آپدیت در پوشه ی زیر حاضر باشید .
C:\Users\*****\AppData\Local\Nokia\Nokia Ovi Suite\IAD\Download
بجای ستاره ها باید نام کاربری جاری ویندوز را در نظر بگیرید . مسیر برای ویندوز هفت است .
به محضی که اخطار داد بدون اینکه انرا ببندید داخل ان پوشه باشید و یک ریفرش کنید . حالا فایل آپدیت را سریعاً یکجای دیگر کپی کنید . حالا میتوانید پنجره ی آپدیت را ببنیدید و با اینکار ان اپدیتی که داخل پوشه بود میپرد ولی خوب شما یک کپی از ان تهیه کردید و میتوانید مستقیماً داخل گوشی کپی کنید و نصب کنید .
نداشتن پوشش لنز هیچ نیازی ندارد چون ضد خش است و بخاطر گود بودن ان خیلی کم لک میشود و براحتی نیز تمیز میشود .
TV دیجیتال موبایل را نیز از طریق هدست مخصوصی که هنوز بازار نیامده میتواند بگیرد .
1)برای اینجانب که صدای عکس انداختن دردسری نداشته . با اینحال میتوانید از فیرمویرهای کوک شده ی جدید استفاده کنید که قابلیهای زیادی به گوشی میافزایند از جمله حذف صدای عکس گرفتن و...... در فروم موبایلستان گذاشتند .
2)این نیر تا جاییکه میدانم با مورد بالا احتمالاً حل میشود .
3)خفه شدن اسپیکر بر روی سطوح نرم ممکنست تا حدودی رخ دهد . گاهی که محیط ساکت است و یهو صدای بلند اسپیکر پخش میشود اینجوری میتوانی سریع صداش را خفه کنی . پس شد یک حسن نه یک عیب !
4)قابلیت پانوراما دارد . باید برنامه ی رایگانش را از Ovi Store دانلود کنی . برنامه ی حرفه ای تر و پولی نیز دارد که 15 مگ است .
5)صدای فارسی دارد . صدای زن است . از همان ابتدا روی گوشی اینجانب بود . اگر در گوشی ندارید بروید دانلود کنید . موقع آپدیت نقشه ها میبینید ...............
این گوشی پوز گالاکسی مالاکسی ها را بدجور به خاک مالیده و الکی به ان ایراد نگیرید . قبلاً توضیح داده ام پستهای قبلی اینجانب را نیز ببینید . با تشکر .
من با نرافزار ovi suite آپیدیتش کردم (همون 170 مگابایتیه)/چند تا زبون به کیبردش اضافه شد به جاش فارسیش پرید!
----------------------------
راستی فکر کنم به خاطر همین آپدیته که مال من گزینه Off رو داره!!![]()
ببین دوست عزیز
من خودم طرفدار N8 هستم. اما این دلیل نمیشه که عیبهای اون رو نبینم. هیچ گوشی ای تو بازار کامل نیست و این هم برمیگرده به سیاست کمپانیشون.
ضمنا من گفته بودم که اگه راه حلی دارید برا درست کردن این عیب ها ، خب بگید تا دیگران هم استفاده کنند.
من در پوشه ی مورد نظر بودم،وقتی ارور something is gone wrong رو داد،بلافاصله پوشه رو رفرش کردم،اما هیچ اتفاقی نیفتاد و آپدیتی هم داخل پوشه نبود.
سلام
دوستان من گوشی رو فلش زدم با با فریمور های جدید ولی متاسفانه همه ی تلویزیون ها پرید!
نمیشه برش گردوند؟!
و اینکه نمی دونم چرا نمی تونم از قسمت SW Update گوشی رو آپدیت کنم؟!؟!
دوستانی که تازگی ها ان8 خریدن لطف کنن بگن قسمت زیر گوشی حک شده ساخت کجاس.
با تشکر![]()
با سلام .کسی نگفته عیب گوشی ها گفته نشود . گفتم چیزهایی که شما بعنوان ایراد برشمردید اصلاً ایراد نیست و اشتباهی یقه ی گوشی را چسبیده اید . باید اطلاعاتتان را بیشتر کنید .
با سلام . اشتباه میکنید .
چون فعلاً قابلیت آپدیت برای ایرانیها از کار افتاده و این پیغام زیر که برای شما نیز پیش امده نشان میدهد به سرور وصل نشده اید . پیغام زیر
ان راهنمایی پست قبلی را برای کسانی کردم که بعد از تصال به سرور و شروع دانلود نوار دانلود شدن به آخر میرسد و درست موقع نصب اخطار میدهد
چرا کسی جواب منو نمیده؟
Last edited by sameta2008; 23-02-2011 at 22:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)