دمت گرم، خیلی آقایی
فقط یه سوال دارم که سحر بیدار شدی جواب بده:
چه رنگی بگیرم؟ خودم سفید رو میپسندم. اما میخوام بدونم کدوم رنگش رو بیشتر تو بازار خریدو فروش میکنن؟
دمت گرم، خیلی آقایی
فقط یه سوال دارم که سحر بیدار شدی جواب بده:
چه رنگی بگیرم؟ خودم سفید رو میپسندم. اما میخوام بدونم کدوم رنگش رو بیشتر تو بازار خریدو فروش میکنن؟
همون سفید، قیمتش از بقیه یه خرده بالاتره معمولاً . ولی زرشکیش یه چیز دیگستبا ترکیب رنگی که داره چهره ی عقب ماشین رو عوض می کنه.
سلام دوست عزیزچه رنگی بگیرم؟ خودم سفید رو میپسندم. اما میخوام بدونم کدوم رنگش رو بیشتر تو بازار خریدو فروش میکنن؟
به نظر من هم رنگ سفیدش قشنگتره
تو بازار هم مشتری بیشتر داره و میشه گفت محبوبترین رنگه![]()
من سفید نوشتم
سفیدش واقعا" فوق العاده است. من می میرم براش![]()
طبق نظر سنجی اینترنتی هم، اکثر قریب به اتفاق مردم، سفید رو دوست دارند.
تو بازار هم اگه قرار باشه رنگ رو قیمت تاثیر بذاره، سفید گرونترین رنگه (از قول چتد تا نمایشگاه دار میگم)
موفق باشی
بعد از ثبت نام کامل و دریافت کد رهگیری، فردا با یه قبض آب، برق و یا ... و شناسنامه و کارت ملی (با کپی هاش) میری نمایندگی ای که موقع ثبت نام انتخاب کردی.
Last edited by fishdilo; 23-08-2010 at 05:46.
سلام
نباید مشکل خاصی باشه!
مشکل داری؟
---------- Post added at 11:28 AM ---------- Previous post was at 11:26 AM ----------
الان که ظرفیت فرووردین تموم شده و ظرفیت اردیبهشت رو هنوز قبول می کنه!
تا چه مرحله ای پیش رفته بودی؟
منم شنبه بهمن ماه رو تا بیام پولو بریزم، ظرفیتش تکمیل شد و دوباره برا اسفند ماه از ابتدا ثبت نام کردم و موفق به پرداخت وجه و تکمیل عملیات شدم. سریع اردیبهشت ماه رو تکمیل کن! بدو![]()
ثبت کردم، الان تو پورتال خودرو هم ثبت شده ولی لینک بانک رو که میزنم این پیام میاد:
شرایط فروش خودروی انتخابی شما در حال حاضر از طرف سیستم فروش پارس خودرو غیرفعال شده است.
---------- Post added at 11:42 AM ---------- Previous post was at 11:40 AM ----------
زنگ زدم بهشون.
خانمه گفت در همون بانک سامان اطلاعات بانک ملی رو وارد کن. اما الان 1 ساعت این error رو میده:
شرایط فروش خودروی انتخابی شما در حال حاضر از طرف سیستم فروش پارس خودرو غیرفعال شده است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)