گرفتي مارو داش بهروز ...
كو بابا نيست همش برديم جز اين يكي ! ...
به ميبينم كه مادام هاي همشهري واسه خودشون يه پا كارشناس فوتبال بيدند ...
خودمم دلم براش تنگيده بيد ، دوباره استادش كردم ... قابل نداره ، بردار ببر ...![]()
گرفتي مارو داش بهروز ...
كو بابا نيست همش برديم جز اين يكي ! ...
به ميبينم كه مادام هاي همشهري واسه خودشون يه پا كارشناس فوتبال بيدند ...
خودمم دلم براش تنگيده بيد ، دوباره استادش كردم ... قابل نداره ، بردار ببر ...![]()
مثل این که اینجا همه ش wookman نطق می کنه و بحثم فقط فوتباله!
تعطیلش کنین بهتره.
سلام بر کرمانشاه
محمد 20 ساله کرمانشاه
حالا چرا تعطيلش كنيم محمد جان ؟
شما نظري داري بگو تا از اين حالت در بياد ....
بروبچ يه چند تا مطب مخصوص حجامت كه درست حسابي باشه معرفي كنين ...![]()
نويد ميخواي بري حجامت؟ برو خون اهدا كن بهتره به نظر من. من 4 روز پيش رفتم يك واحد خون دادم الان هوا روشن تر شده ......
اِ اِ اِ اِ . پس اینجا کرمانشاهی هم زیاده ، آخ جون ، من فکر کرده بودم فقط منم و بهروز و فلش من . راستی کسی دیق آمار داره بروبچ کرمانشاهیه اینجا کیان . لطف کنید بگید تا منم مفیوض شم . تمّت
مشکل اینجاست که زبان کردی وقتی نوشته میشه خواندنش سخت میشه!!!!!!!!!!!!
مشکل اینجاست که ما رسم الخط کردی رو بلد نیستیم و گرنه به خاطر جدید بودنش از رسم الخط فارسی هم خواناتره چون توی این رسم الخط چه لاتینش چه سورانیش اواها هم گنجانده شده و باعث میشه کلمه رو دقیق تلفظ کنی بدون اینکه حتی با اون لهجه وارد و آشنا باشی.
سورانی:
مهسلهن اینجوری --- (نمی داانم شما هم مثل من درست میبینین یعنی سیستم شما هم فاصله مجازی رو داره؟)
meselen incori
اینم هر دو رسم الخط البته من اینو همینجوری از توی اینترنت یاد گرفتم خودم خیلی تسلط ندارم ولی خیلی خوب میشد یکی یه لینکی مخصوص این میداد (یه لینکی که بشه ازش استفاده کرد مثلا با لهجه کرمانشاهی یاد داده باشه یا فونتیک انگلیسی کنارش نوشته باشه یا...........)
![]()
Last edited by GnuHDL; 15-10-2007 at 23:38.
منم هستم
کرمانشاهی های اینجا تقریبا بین 10 تا 15 نفر بودن
الان کمتر میان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)