پس واسه همینه که روی کاور بازی نوشته
Let's think about NEXT
پس واسه همینه که روی کاور بازی نوشته
Let's think about NEXT
شما یه بار دیگه مرحله رو برو با Sub Tittle اصلا اولین بار که بازی رو شروع میکنی قاطی میشه یه قسمت از اون صحنه میذاره که اتزیو همه رو میکشه میره حمله میکنه به چزاره و بازم همونو میگه .عزیز یکمی اشتباه فهمیدی چون میگه the apple lead me here...
اول بازی می گه توسط ماریو(عموش) آخر بازی می گه توسط اپل این چه جوری می شه؟
آره درسته اتزیو میگه ماریو منو راهنمایی کرد منظورش اینه که روح ماریو که چزاره کشتش منو به اینجا آورد تا انتقامشو بگیرم
اما محل چزاره رو جاسوس ها لا ولپه با کمک اساسین های تحت تربیت پیدا می کنن و به اتزیو میگن
اورسینی شخصی بوده که در خدمت پاپ بوده بعد از مرگ رودریگو بورجا چزاره حامی بزرگی رو از دست میده و فکر عواقب کارشو نمی کنه چزاره دستگیر میشه اما پادشاه فرانسه لوئیس که بسیار با چزاره دوست بوده کمکش می کنه تا آزاد بشه ( چزاره همسرش هم فرانسویه ) و فابیو اورسینی به سختی در مقابل چزاره زخمی میشه اون با ارتشی که از فرانسه می گیره به جاهای مختلفی حمله می کنه ( طبق بازی نه واقعیت ) تو بازی چزاره شخصیتیه که میخواد تمام اروپا رو بگیره و به همه حمله بکنه اسپانیا ایتالیا پرتقال و ... در حالیکه در واقعیت اصلا اینطور نبوده
مرگش هم که روی قلعه ویانا اتفاق میفته واقعا عجیبه چون در واقعیت یه اتفاق جالب دیگه ای میفته ( اینو بهتره نگم چون شاید نسبت به اساسین کرید دیدتون عوض بشه چون در بعضی جاها فرق حقیقت با داستان بازی خیلی زیاد میشه )
در همون سالی که محل چزاره لو میره 1507 کاتارینا مریض میشه و 1509 در زمان جنگ های مورد نظر با رهبری چزاره کاتارینا بر اثر ذات الریه میمیره
پس از سکانس 4 کاتارینا میخواد بدون اطلاع دادن بره که اتزیو می بینه و کاتارینا بهش میگه میخوام برم با فرزندانم باشم و اگه تونستم قلعه ام رو پس بگیرم ( قلعه فورلی که قبل از مونترجیونی بهش حمله میشه و چزاره اونجا و منطقه رومانخا رو پس از سال ها تحت سلطحه دولت مرکزی ایتالیا درمیاره ) و بعد کاتارینا با گفتم پیروزی نصیب اساسین ها باد دور میشه اون میره و از کنسول درخواست مالکیت می کنه اما متاسفانه درخواست رد میشه و تنها کمی پول بهش پرداخت میشه و قلعه فورلی برای همیشه از چنگ خانواده اون درمیاد
در مورد هر کی یا هر کجا خواستید بدونید بگید من بگم من نمیتونم همینطور بشینم همه شو بگم خیلی زیاده
شما مثلا روی شخصی خاصی کنجکاو هستید یا سوالی دارید که ذهنتون رو مشغول کرده بگید تا جایی که میدونم میگم
از همون لبه آویزون شو شیفتو بزن تا بیفتی پایین همینکه به دیوار پایینی رسیدی دوباره شیفتو نگه دار لبه رو می گیره
سخت ترین کلید همینه
برو پیش همون تخم مرغهE رو نگه دار یه چیز زرد رنگ می بینی جلوش شیفتو بزن
تو اسپویلر بگو . دیدمون عوض نمیشهمرگش هم که روی قلعه ویانا اتفاق میفته واقعا عجیبه چون در واقعیت یه اتفاق جالب دیگه ای میفته ( اینو بهتره نگم چون شاید نسبت به اساسین کرید دیدتون عوض بشه چون در بعضی جاها فرق حقیقت با داستان بازی خیلی زیاد میشه )![]()
راستی شنیدم وسط بازی یه Obselik گذاشتن . نظرتون در اینباره چیه ؟ کجاس ؟ من ندیدمش
اگه ازتوی dna بیارم فصلهای قبل مرحله هایی که رفتم رو نباید از دوباره برم دیگه.نه؟
اگه منظورتون خارج شدن از انیموسه،نه بازی از اون مرحله ای داشتید بازی میکردید شروع میشه..........
نه...از dna میتونی بری به فصلهای قبل...اما نوشته بود(Replay Momory?)
میخواستم بدونم مرحله هایی که رفتم رو باید دوباره برم؟
اقا این زرهه چرا اتزیو رو مثل کلاه قرمزی کرده!
چرا اینقدر کمه؟زود تموم شد3-4 روزه با متوسط 3ساعت بازی میشه نزدیک 10-15ساعت همش!؟!!
![]()
دوستان من سوالی دارم.
ببنید تو بعضی از مموری ها گفته مثلا اگه کمتر از 8 دقیقه این مموری رو تموم کنید 100 درصد میشه ، وقتی وارد مموری میشید می بینید که کلی Flag و کلی صندوقچه اونجا هست که اگه بخوای اونا رو بگیری زمان رو از دست می دی و اگه نگری که بازم کامل نمیشه . حالا باید چکار کرد ؟
آیا مموری روتموم کنیم مثلا با 50 درصد ولی همه پرچم ها و صندوق ها رو بگیریم ، بعدا دوباره وارد این مموری بشیم ،باز هم باید اون پرچم ها و ... رو بگیریم یا اینبار میشه تو مدت زمان خودش تمومش کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)