تو بخش خود آي پاد بپرسيد ولي چنين حرفي كه به پدرتون زدن نيست ! كيفيت اپل در همه جا يكسانه ! حتي در خود كانادا هم تمامي محصولات اپل در چين اسمبل شده
تو بخش خود آي پاد بپرسيد ولي چنين حرفي كه به پدرتون زدن نيست ! كيفيت اپل در همه جا يكسانه ! حتي در خود كانادا هم تمامي محصولات اپل در چين اسمبل شده
میگم آیفون 4 قسطی هم میدن...! : دی
از دم قسط..ماهی 1000 تومان!: دی
درو از شوخی قیمت 16 گیگ چند شده الان ؟
به این تاپیک رجوع کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این حرفو که بابام نزده ..
هامون فروشنده گفته که این سویسسیه و قیمتش ۳۵۰ فرانکه !!!
من خودم اینو میدونم ..
آیفونه خودمم چینیه یعنی جز چینی نیستن، همه چینه !!
واسه همین من تعجب کردم ..
گفتم بخره..
اومدش عاشو میزارم اینجا...
=========================
شرمنده من توپیک ای پاد رو پیدا نکردم...
آدرس بدیت دیگه مزاحم نمیشم![]()
پست من رو قشنگ بخونيدمن جسارت نكردم
بنده گفتم كه :بنده گفتم كه چنين حرفي به پدرتون زدندولي چنين حرفي كه به پدرتون زدن نيست
اينم تايپك آيپاد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم ولی به فرض اگرم درست باشه میشه همچین تصوری داشت که مثلا یه سری امکانات یا فرضا نرم افزاری اضافه ای روی آیپاد نصب کرده باشن!
شاید اونجا به اون شکل عرضه میشه ، به هرحال فقط یه احتماله...
درود اقایون امروز رفتیم 2 تا ایفون 4 بگیریم هر کی یک قیمت داد مشکلی نبود ولی این سلفون روی گوشی خیلی رفت رو عصابمون هر کی یک چیزی می گفت یکی می گفت همه سلفون ها تو ایران باز میشه موقعی که مغازه دار می خواد گوشی از نفر اول بگیر باید توش چک کنه بهد دوباره سلفون یا همون بسته بندی می کنند
البته یک جورای هم راست می گفتند
من هم دست نگه داشتم تا بیام سوال این جا مطرح کنم واقعا تمام سلفون هاگوشیموجود بازار حداقل یک بار باز شده که بخوان گوشی ببینند که سالم هستند مثلا توی بار بری نشکسته باشه یا غیره
در ضمن یکیشون جلوی خود روی جعبه سلفون کشید این سلفونی ه دوستمون چند صفحه قبل گذاشته بود
واقعا گیج شدم یکی کمک کنه
گوشی رفیقم یهو صفحش خاموش شد ، همش ویبره میزنه هیچ کدوم از کلیداش هم کار نمی کنه...
من یه چندتا راه بهش گفتم که گفت خونه نیستم امکاناتش نیست الان
اومدم نظر دوستان رو هم بپرسم
به نظرتون چیکار می تونه انجام بده ، مشکل کجاست ؟!
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------
اونایی که دوباره پک می کنن کاملا تابلو هست...
وقتی پک رو باز میکنید باید توش 2 تا لیبل آرم اپل باشه که اونایی که دوباره پک می کنن یا برش میدارن یا میچسبونن کنار جعبه ، خطش هم که پرس شده کاملا تابلو هست.
بزار باتريش تموم شه ! بعد به آيتونز وصلش كن ببين باز همين طوره ؟
اگر همين طور بود ريستور كن
به نظرت دلیلت چی می تونه باشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)