خود کمپانی EA نمیتونست به این قشنگی عکس بگیره... دمت گرم
.................
دوستان سیوی نیست که ماشینها رو باز کرده باشه همه ماشینهای پلیس باز بشن؟
یا ترینری که ماشینها رو باز کنه؟
خود کمپانی EA نمیتونست به این قشنگی عکس بگیره... دمت گرم
.................
دوستان سیوی نیست که ماشینها رو باز کرده باشه همه ماشینهای پلیس باز بشن؟
یا ترینری که ماشینها رو باز کنه؟
آموزش استخراج موزیکهای Need for Speed™ Hot Pursuit 2010 در تایپیک " آموزش استخراج Music و Sound از بازیها" قرار گرفت.
این بازی شبکه میشه؟!
بدون سریال ؟!
پیرامون حرف دوستمون و خیلی ها که از reventon بسیار تعریف کردن یک کلیپ واقعی از این خودروی استثنائی که نشون میده تو کشورهای دیگه مردم دنبال ماشین بدیو بدیو! : دی- می کنن تا ازش یا عکس بگیرن یا صدای غرش موتورش رو بشنون(دوستانی که adsl دارن راحتتر می تونن دان یا آنلاین ببینند)تمومش کردم وای که چه چیزی بود !! هیچی reventon نمیشد !!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی راحته داش فقط کافیه از سرعتت کم کنی تا ماشینی که روت قفل کرده از کنارت عبور کنه اگه اسپاک روآپگرید کردی دو بسته میخ بصورت همزمان میندازه پدر صاب ماشین در میاد که دیگه از این غلطها نکنه اگه با خلافکاری تو سیستم اختلال بنداز اگه با پلیسی و رو ماشین هدف با ای ام پی سویچ کردی ودیدی ازش داری رد میکنی و قابلیتت به هدر میره یک ترفند هالییوودی یادت میدم فورا یک چرخش 90درجه بزن صحنه رو صفا کن
کی گفته هلی کوپتر به کار نمیاد تو دو مورد من باهاش عشق کردم یک ماموریت با پلیس دنبال یک ام پی پر قدرت و اعصاب خوردکن بودم دور سرم یک چندتا مدال طلا می چرخید از بس گیچ بودم و اون ماموریت رو رفته بودم واسه بار هفتم دنبالش کردم و ثانیه ها بسرعت میرفتند و پشت طرف بودم که یهو لیز بازارشد تصادف کردم لعنتی چندکیلومتر از من فاصله گرفت اما چند دقیقه پیش از این قضیه درخواست هلی کوپتر داده بودم اونهم آخرین مدل ناسلامتی سرهنگ بودم بعد از تصادف که رفتم رو جاده دیدم پسر باید قید طلا رو بزنم و آخرین ثانیه ها بود که تو یک صحنه سینماتیک هلی کوپتر ضد پدر پدرسوخته طرف رو در آورد
بچه ها خواهشا یکی به من توی گیم پلی بازی کمک کنه .
سر پیچ ها اصلا نمیتونم بدون Drift دور بزنم یا حتی کمش کنم وگرنه میخورم بغل جاده .
تمام پیچ رو به صورت Drift میرم و بعد از پیچ راست میکنم که بدجور عقب میافتم . برعکس حریفها به راحتی پیچها رو میگذرونن . الان با همین شیوه به زور تونستم تمام مدال های طلا رو تا Level 4 بگیرم .
اتفاقا دریفت زدنش خیلی اسونه .با 300 تا سرعت میتونی دریفا بزنی بدون اینکه برخورد داشته باشی .
من با صفحه کلید بازی میکنم وبا گرفتن جهت مناسب وزدن کلید اسپیس صفحه کلید به راحتی وبدون برخورد دریفت میزنم
اگه این حرفو دو نسل پیش میزدی باهات موافق بودم اما اینجوری بازی طبیعی تر میشه بنده بشخصه وقتی با بلوک پلیس برخورد می کردم وبین 10تا ماشین گشت ترافیک کرش می کردم و دوباره به خیابان بر می گشتم خیلی با خودم کنجار میرفتم تا درک کنم چرا دستگیر نشدم اما وقتی با اتوموبیل پلیس دنبال حریف بودم و بعد از کلی موش و گربه بازی سرعتش کم شد من جلوش رفتم و ترمز گرفتم اتومبیل متوقف شد اما توقع داشتم اون از سمت چپ من براهش ادامه بده اما باکمال تعجب نوشته باسترد برروی صفحه نقش بست و من کمی خوشبینتر شدم
سلام دوست عزیز
یک ترفند یادت میدم مادر تمام ترفندهای بازی موقع درایفت تو یک پیچ پر خطر و هرپیچ دیگه دیدی احتمال برخورد زیاده دکمه نیترو رو نگهدار تا بفهمی راحت پیچیدن یعنی چه
سلام دوست ارجمند واقعا از این بابت ممنونم بنده دیوانه آهنگ آغازین بازی بودم به نام 30 second to mars edge of earthکه یک آلبوم قدیمی هستش و در بازی دوباره باز سازی و به نحوه زیبا بکار رفته هر چند بیشتر آهنگها به استثنا 3تا از آنها جذاب نبودند اما یک حسی به من می گفت که بعضیهارا در بارن اوت شنیدم به هر حال با این خبر خوشحال و مسرورم کردید
Last edited by xlife; 10-12-2010 at 16:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)