آره دیگه میگم داداشمه دیگه
نه هیچ فرقی نداره هر چی می خواد باشه
تنظیماتش همون مال PES هست دیگه کلاسیک همونی که واسه فیفا 07 08 و ... استفاده می کردیم...
از تنظیمات اکسترنال یا داخلی؟
آره دیگه میگم داداشمه دیگه
نه هیچ فرقی نداره هر چی می خواد باشه
تنظیماتش همون مال PES هست دیگه کلاسیک همونی که واسه فیفا 07 08 و ... استفاده می کردیم...
از تنظیمات اکسترنال یا داخلی؟
دقت کردین تو نسخه PC چهره بازیکنا در قسمت Player Bio در Team Mnagment با چهره اونها در داخل بازی 178 درجه فرق میکنه....
میتونین تو Replay ها ببینین.....
امیدوارم این مشکل حل بشه تو نسخه اصلی.....
==============================
ممنون آرمین جان ولی من بدون هیچ نرم افزاری تونستم از همین دسته های معمولی تو بازی استفاده کنم....با تمام آنالوگ هاش......
Last edited by smallfrank; 18-09-2010 at 22:21.
اکسترنال
من وقتی می خوام تنظیمات انالوگ چپ رو وارد کنم ، تنظیمات چهار جهت، چپ ،راست ،بالا ،پایین میپره
دوستان خواهشا کمک کنید ...
نمی دونم چرا اجرا نمیشه دیروز داشتم بازی میکردم.....
این پیغام رو وقتی می خوام برم توی ستیگ میده
وقتی بازی رو هم اجرا می خوام کنم این پیغام رو میده...
دارم دیوونه میشم.
یکی از بچه ها هم همین مشکل رو داشت نمی دونم کی بود اگه حل شده بیاد به منم کمک کنه ....
دوستان منم دمو PC رو بازي كردم هم اماتور و هم پروفشنال
2-3 دست تو مانيتور معمولي بازي كردم گفتم چه بازي قشنگي ولي آقا رفتم تو lcd بازي كردم،آقا كفم بريد.انگار داشتم از نيم متري فوتبال تماشا ميكردم
بيشترين چيزي كه نظرمو جلب كرد و خيلي باهاش حال كردم برخوردهاي تنه به تنه بود كه عالي كار شده.مخصوصا اين برخوردا تو پروفشنال بيشتر تو چشم مياد.با مسي چندبار فرار كردم ولي مدافعين با قدرت بدنيشون نميذاشتن به توپ برسم
2 تا اتفاق جالب برام تو بازي افتاد كه خيلي توپ بود(البته نميدونم قبلا هم بوده و من متوجه نشده بودم يا نبوده):
1.من بارسا بودم و حرفيم رئال،توپ رو اومدن پاس بدن ولي وسط راه خورد با داور
2.من يه خطا كردم ولي داور بهم اخطار نداد بعد بازيكن رئال اعتراض كرد بهش بابت اعتراض اخطار داد.اين مورد اگه دستي باشه خيلي عالي ميشه يعني هروقت خواستيم يه اعتراض خفن بكنبم به داوري و همچنني اميدوارم دست كامپيتر نباشه كه يهو سر بازي مهم از اين نوع اخطارا بگيريم!!!
فقط يه موردي داشت،اونم اينكه با بنزما بهم گل زد بعد به سبك توتي خوشحالي كرد ولي انگشتش تو دهنش نبود!!
بازیو پاک که کردی فولدرش توی my document رو هم پاک کن بعد توی یه درایو دیگه نصب کن خوب میشه ....
آقا یه ضربه کاشته با رونالدو زدم از 42 یاردی به والدز. واسه ضربه کاشته با رونالدو کلید LB رو بگیرید به سبک خود رونالدو میزنه و انیمشنش خیلی زیبا کار شده. اگه بشه ویدئوش رو میذارم
یه چندتا نکته جالب دیدم شاید واسه شمام اتفاق افتاده باشه
1 . تو یه ضد حمله بودم با رئال جلو بارسا . 3 تا بازیکن بودیم در برابر 2 (والدز و پویول ) بعد با اینکه رونالدو از چپ فرار کرده بود و راحت میشد بهش پاس بدم با Higuain رفتم و پویول ازم توپو گرفت . دیدم رونالدو داره میزنه تو سرش و افسوس میخوره که توپو بهش ندادم (مثل بازیهای واقعی که Higuain بمیره پاس نمیده و رونالدو شاکی میشه )
2 . به گزارش بازی الکلاسیکو دقت کنید ببینید چه چیزایی راجبه رئال و بارسا و گذشتشون میگه ! خیلی خوب کار شده (مثلا میگه بارسا مثل یه تیم ملی بازی میکنه و اینکه رئال برای بار اول Champions League رو را انداخته و ...)
3 . بعضی موقعا که آفساید نیست ولی مشکوک به آفسایده مدافعا دستشونو بالا میبرن و به کمک داور نگا میکنن ولی آفساید نمیگیره
4. چلسی عین خودش بازی میکنه و تمام گلایی که به من زده فقط رو قدرت بدنی بازیکناشه . مثل دروگبا و انلکا و لمپارد و اسین که مثل تانک میمونن
یه چیز دیگه : عجب دوربینیه این دوربین Pro فقط منتظرم Be a Pro تو بازی اصلی اضافه بشه خدا میدونه چند ساعت بشینم بازی کنم
دوستان حرفه ای : تونستم بالاخره همه چیز رو Manual بذارم ولی Shoot رو هر کاری میکنم نمیشه یعنی اصلا نمیتونم تو Manual گل بزنم و شوت رو باید بذارم Semi . تو بازی های حرفه ای همه میذارن رو Manual یا نه ؟
بعد یه چیز دیگه تو بازیهای Multiplayer اگه تنظیمات رو بذاری رو Semi که آسون تر میشه . یعنی دو نفر یه چیز میذارن یا اگه نه که نامردیه یکی راحت تره یکی سخت تر ؟
اقا مرسی که جواب دادی...
همین الان اومدم همین راه حل رو بگم (از فروم خارجی فهمیدم) که دیدم شما لطف کردی و راهنمایی کردی ...
به هر حال ممنون عزیز..![]()
بچه ها معادل این دکمه ها در کیبورد چیه:این پازل را کی میتونه تکمیل کنه؟
LB=?
RB=?
L=?
R=?
LT=?
E=RT
X=A
A=B
W=Y
D=X
یک چیز جالبی که توی بازی وجود داره اینه که وقتی از جناحین سانتر میشه و توپ توی شش قدم میاد وقتی دروازه بان رو بیرون میاریم تا توپو دفع کنه دقیقا به سمت توپ میره.
ولی من توی PES این کار رو بارها انجام دادم ولی دروازه بان همه خروج هاش ناموفق بود.
بعضی صحنه ها هم که داور آوانتاژ میده ولی خطا شدید باشه در صورتی که بازی متوقف بشه میاد به بازیکن خاطی اخطار میده.
البته همچین چیزی توی PES 6 هم وجود داشت که کونامی در یک اقدام دل انگیز این قسمت رو برای همیشه حذف کرد.
در هنگام تک به تک شدن هم با یک تو سر توپ ساده نمیشه دروازه بانان رو جا گذاشت و سریع فریب نمیخورن...برای این کار باید فاصله خیلی کمی با دروازه بان داشته باشی که البته به ریسکش نمی ارزه.
با تیم های فیزیکی هم خیلی خوب میشه مقابل تیم های سرعتی و تکنیکی مقابله کرد...مثلا من الان با لورکوزن که توی نسخه دمو حضور داره فعلا هنوز به هیچ کدوم از اون تیم ها نباختم.
با کسایی که بازی میکنم همه تیم ها رو مقابل من یا همون لورکوزن تست کردن ولی واقعا از این ویژگی به خوبی میشه استفاده کرد.نمیذاشتم رونالدو تکون بخوره.با مدافعانی همچون هیپیا و فردریش که قد بلند و فیزیک خوبی دارن میشه جلوی رونالدو و هیگوین رو گرفت...کلا توی دفاع کردن دستمون خیلی بازه.
مثلا مدافعین لیدر تیم رو در آفسایدگیری بخوبی همراهی میکنن و فعلا که آفسایدگیری ها بی نقص انجام شده.
الان تیم های محبوب من در نسخه دمو شده بایر لورکوزن و لیون...تیم های خیلی خوبین.
با تیم های معمولی هم میشه جلوی تیم های کله گنده دووم آورد فقط باید کمی حوصله داشته باشی و توی تک موقعیت ها دقت به خرج بدی.این چیزیه که من رو به بازی علاقه مند کرده.بازی ستاره محور نیست.
در کل با این که شش تا تیم بیشتر نداره سه چهار نفری هستیم که بیشتر وقتمون رو به این بازی اختصاص دادیم...اتفاقا هر سه اون عزیزان PES باز سفت و سخت بودن و عاشق این بازی شدن و رفتن تو کف
به شدت منتظر نسخه نهایی و حضور میلان هستیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)