تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 946 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191241641 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

داره خودمونی میشه masoudm989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تست پست 1183

تست پست 1184

2. 6 کاربر از masoudm989 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

بابا مهران جان چه ویروسهای تر و تازهای
    ویروسهای پست1383 پک 10 تایی روبا کسپر2011 ورژن 556 با آخرین آپدیت تست کردم نتیجه به شرح ذیل بدست اومده :
    4 تا رو بعد از اکسترکت شناخت .
    2-3تاشو اجرا کردم بعدش شناخت.
    موند یه 4 تا ویروس دیگه .ما هم بر حسب عادت کمودو با خیال راحت البته تو SAFERUN اجراش کردیم
    که کسپر هم ازشون استقبال کرد ویکیشون که یه برنامه به نام SECURITY TOOLS نصب و یه کپی هم تو APP DATA تولیدکرد وسریع شروع به اسکن کردن کرد که چند تا از فایلهای dllویندوز به عنوان ویروس شناخت وسریع درخواست پاک کردن داد ناقلا؟
    یکیشون هم که اجرا کردم سریع سیستم ریست شد.
    یکی دیگه رو اجرا کردم صفحه سیستم آبی و شروع به لود کردن کرد
    دیگه رفتیم سراغ فایروال comodo که دیدیم یکی پس از دیگری بدون اجرا شروع به درخواست اتصال به اینترنت کردن که بلاک شدن.

در کل حال داداین ویروس بازی .حالا بریم سراغ Malwarebytes' Anti-Malware وفول اسکن با آویرا (فعلا رفتیم سراغ آویرا+کمودو )
    خلاصه :
    سیستم بدون comodo سیستم مباد .
    البته با تمامی احترامات برای کسپر
    موفق باشید
    Last edited by 01110362; 24-10-2010 at 21:46.

4. 3 کاربر از 01110362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

با این پیغام بالا در کمودو خیلی حال میکنم. میگه هم ایزوله اش کردم و هم این جونوره میخواد حملۀ buffer overflow بکنه
    اقا مهران میشه درباره حملۀ buffer overflow یکم توضیح بدید؟ اخه موقع که کومودو پیغام داد مفهوم کلیش رو فهمیدم اما تخصصی تر میتونی توضیح بدی؟

6. 3 کاربر از edi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

اقا مهران میشه درباره حملۀ buffer overflow یکم توضیح بدید؟ اخه موقع که کومودو پیغام داد مفهوم کلیش رو فهمیدم اما تخصصی تر میتونی توضیح بدی؟
    من فقط میدونم که این کلمه یعنی سر ریز بافر
    که یکی از اصطلاحان مربوط به -- میشه

اینم آدرس یه کتاب در این مورد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از jax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سرریز بافر (Buffer overflow) چیست؟
    نویسنده: بهرنگ فولادی

سرریز بافر (Buffer overflow) از قدیمی‌ترین مشکلات امنیتی سیستم‌های کامپیوتری بوده است. در حال حاضر اگر به ضعف‌های امنیتی نرم‌افزارهای مختلف که در سایت‌هایی مثل securityfocus ثبت شده اند، گاهی نگاه بیاندازید، متوجه می‌شوید که حداقل ۳/۱ از این ضعف‌ها مربوط به Buffer overflow می‌شوند. این مشکل در تمام سیستم‌های عامل دیده شده است. در این مقاله با یک مثال ساده، موضوع Buffer overflow و چگونگی استفاده نفوذگرها از آن جهت نفوذ به سیستم‌های کامپیوتری بررسی خواهد شد. در پایان روش‌هایی برای جلوگیری از این نوع جملات ارائه خواهند شد. برنامه‌های ذکر شده در این مقاله به زبان c نوشته شده‌اند و باید تحت سیستم عامل windows کامپایل شوند...

زبان: فارسی

حجم کتاب: ۲۶۵ کیلوبایت
    تعداد صفحات: ۷
    نوع فایل:PDF

دانلود: یکی از لینک های زیر را برای دانلود انتخاب کنید.

کد:
    کد:

توضیح ساده تر:
    overflow چیه؟ buffer overflow یه روش قدیمیه هـک که خیلی هم در هـک بکار می ره این روش میاد اطلاعات رو سرریز می کنه بعد به هدف مقابل حمله میکنه حالاه چه سودی سرریز کردن داره؟؟اگه buffer overflow انجام بشه حاظه هدف حالاه چه سرور باشه چه کلاینت پر می شه و راحت تر میشه نفوذ کرد به سیستم buffer overflow بعد از سر ریز کردن حافظه یه پورتی رو روسیستم هدف برای ما باز میکنه buffer overflow خوبیش اینه که وقتی اطلاعات سرریز میکنه فایروال طرف هم زیاد نمیتونه کاری کنه و نفوذ برای هـکر ساده میشه اما!!! دیگه امروزه اگر buffer overflow انجام بشه فایر والها جوری تنظیم شدن رو بعضی از سرور ها که یه پورتهای خاصی روسرور بازه که خودشون تعین میکنن و فایر وال دیگه اجازه نمیده که یه پورتی که غیره اون پورتایی که تنظیم شده رو سیستم باز بشه در نتیجه هـکر نمیتونه shell بگیره ولی هکرها اومدن یه فکری برای این موضو کردن حالاه این فکر چی میتونه باشه ؟؟؟؟؟ هکر ها اومدن جوری exploit buffer overflow رو نوشتن که دیگه نیاد پورت باز کنه رو سیستم هدف تا هـکر Shell بگیره چون این کار با بودن فایر والهای تنظیم شده امکان پذیر نیست هـکرها برای shell گرفتن کاری کردن که بعد از buffer overflow
    cmd طرف برای هـکر بیاد یعنی کلا الان دو نوع shell هستش :

تو shell مستقیم روش اول buffer overflow انجام میشه تو reverse shell برعکس روش اول هستش که اسمش شل معکوس هستش یعنی اولی ما یه پورتی باز میکنیم رو سیتم هدف Shell میگیریم در دومی shell طرف بعد از buffer overflow برای ما میاد .
    خیلی از باگ های که شما تو سرور ها پیدا میکنید اگه بخونین کلمه buffer overflow توشون هستش الان خیلی باگ ها هستن شاید شل هم نگیرند کاره دیگه ای انجام بدن اما buffer overflow رو انجام میدن یکی از این باگهای معروف همون باگ lasses هستش که میشه از یه سیستم shell گرفت
    نکته:buffer overflow به cpu هم خیلی بستکی داره.
    1.shell مستقیم 2.reverse shell (معکوس)

کد:
    Last edited by M E H R A N; 24-10-2010 at 22:05.

10. 6 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

راستی مهران جان

در مورد safe run کسپرسکای یه موردو بگم
    این گزینه فوق العاده است
    وقتی ویروس رو اجرا میکنی باهاش دقیقا مثل سند باکس کومودو میمونه
    ویروس هر کار دلش بخواد می کنه ولی فکر کنم اینترنت نداره(فکر کنم)
    من ویروس ها رو اینجوری اجرا می کنم که بعد اجرا کسپر اونا رو میشناسه

در مورد یdeep freez
    من ازش خوشم نمیاد
    این ورژنی هم که من دارم جدیده .Net framewolk3 sp1 میخواد که نصبش زیاد طول میکشه حوصله ندارم

به جاش returnil نصب کردم و با این که پروتکشنشو غیر فعال می کردم و وفقط virtual system رو فعال میکردم
    بازم ویروسو میشناخت
    اعصابم خرد شد

به جاش اومدم virtual box نصب کردم
    یه ایکس پی روش نصب کردم که رو اون تست کنم که وقتی بعد نصب کسپرو نصب کردم و اکتیو شد همین که اجرا میشد و شروع به فعالیت میکرد سیستم(مجازی)هنگ میکرد
    با این که 1 گیگ رم بهش اختصاص داده بودم و 5گیگ هارد

دیگه موندم چیکار کنم؟؟؟

اینکارو کردم

12. 3 کاربر از jax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

راستی مهران جان

در مورد safe run کسپرسکای یه موردو بگم
    این گزینه فوق العاده است
    وقتی ویروس رو اجرا میکنی باهاش دقیقا مثل سند باکس کومودو میمونه
    ویروس هر کار دلش بخواد می کنه ولی فکر کنم اینترنت نداره(فکر کنم)
    من ویروس ها رو اینجوری اجرا می کنم که بعد اجرا کسپر اونا رو میشناسه

در مورد یdeep freez
    من ازش خوشم نمیاد
    این ورژنی هم که من دارم جدیده .Net framewolk3 sp1 میخواد که نصبش زیاد طول میکشه حوصله ندارم

به جاش returnil نصب کردم و با این که پروتکشنشو غیر فعال می کردم و وفقط virtual system رو فعال میکردم
    بازم ویروسو میشناخت
    اعصابم خرد شد

به جاش اومدم virtual box نصب کردم
    یه ایکس پی روش نصب کردم که رو اون تست کنم که وقتی بعد نصب کسپرو نصب کردم و اکتیو شد همین که اجرا میشد و شروع به فعالیت میکرد سیستم(مجازی)هنگ میکرد
    با این که 1 گیگ رم بهش اختصاص داده بودم و 5گیگ هارد

دیگه موندم چیکار کنم؟؟؟

اینکارو کردم

jax عزیز, کلا اگر بخوای حساب بکنی دنبال Virtual نباید بری... چرا؟ چون ویروسها و تروجانهای امروزی که تعدادشون روز به روز هم داره زیاد میشه وقتی در یک سیستم Virtual یا مجازی اجرا بشند خودشون, خودشون رو غیر فعال میکنند و حتی اگر خودشون رو غیر فعال نکنند هیچ اقدامی برای آلوده کردن سیستم را انجام نمیدند.

مثلا اگر یک Trojan Dropper در یک سیستم واقعی اجرا بشه خیلی راحت رجیستر کی ها رو تغییر میده و تروجانهایی رو که بعد از اجرا شدن خودش در حافظه اش نوشته شده اند در سیستم درست میکنه و اونها رو در مسیر های مختلف مانند system32 کپی میکنه. هر کدوم از این تروجانهای ساخته شده نوعشون با دیگری فرق میکنه و همه یکی نیستند. برای همین اگر آنتی ویروس سیستم یکی یا 2 تا از اینها را کشف کرد بقیه میتونند به کارشون ادامه بدند.

اما اگر همین Trojan Dropper در یک Virtual Machine اجرا بشه یا ممکنه بعد از اجرا شدن سریع بسته بشه یا ممکنه بعد از اجرا شدن فقط در حافظۀ فیزیکی رم قرار بگیره اما هیچ کدام از اقدامهایی را که در بالا گفتم روی یک سیستم واقعی انجام میده را نمیکنه.

این مورد رو من بارها دیدم و حتی در مورد کرمها و ویروسها هم صدق میکنه.

حالا دلیل اینکه اینها چرا خودکشی میکنند چیه؟

تروجانها و کلا هر برنامه های که نوشته میشه یک سورس داره که اینها همشون هم کد گذاری شده هستند. یک سرکت آنتی ویروس فقط میتونه خود فایل آلوده رو تشخیص بده اما نمیتونه سورس ویروس رو براحتی بدست بیاره. بنابراین این شرکت ها مانند MalwareBytes اومدن از یک روش دیگر برای شناسایی تروجانها و کرمهای ساخته شده بعد از اجرای نمونۀ اصلی استفاده میکنند. این شرکتها میان دونه به دونۀ نمونه های کشف شده را در یک سیستم کاملا اتوماتیک مثل Sandbox اجرا میکنند تا نمونۀ آلوده بتونه بدون محدودیت در سیستم اجرا بشه, بعد هر فایلی که ساخت و هر کلیدی که در رجیستری تغییر داد در دیتابیس MalwareBytes ثبت میشه. اما آنتی ویروسهای دیگه که اسمشون رو نمیبرم... مثلا Avira میاد و فقط خود فایل آلوده رو در دیتابیس وارد میکنه و نه نمونه هایی که ممکنه بعد از اجرای فایل آلوده ساخته بشند.

مثلا ویروس test1.exe در یک سیستم با محافظت Avira اجرا میشه و Avira نمیتونه اونو تشخیص بده. این ویروس میاد بعد از اجرا شدن 3 ویروس دیگه رو به اسم های زیر درست میکنه..

test2.exe
    test3.exe
    test4.exe

بعد از گذشت 24 ساعت و شایدم کمتر Avira میاد فایل test1.exe را بعنوان یک فایل آلوده و ویروس در دیتابیسش ثبت میکنه. اما پس نمونه های ساخته شدۀ دیگه چی میشه؟ یا باید اونها رو هم کسی برای Avira بفرسته تا در دیتابیس ثبت بشه و یا شخصی که سیستمش آلوده میشه دست به دامان اسکنر های دیگه میشه. این روند با نوشته شدن 50 هزار ویروس, کرم و تروجان هر روز ادامه داره.

برای اینکه ویروسها بدون محدویت بخوان اجرا بشند میتونید از VMware استفاده کنید.
    موفق باشید.

14. 8 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

jax عزیز, کلا اگر بخوای حساب بکنی دنبال Virtual نباید بری... چرا؟ چون ویروسها و تروجانهای امروزی که تعدادشون روز به روز هم داره زیاد میشه وقتی در یک سیستم Virtual یا مجازی اجرا بشند خودشون, خودشون رو غیر فعال میکنند و حتی اگر خودشون رو غیر فعال نکنند هیچ اقدامی برای آلوده کردن سیستم را انجام نمیدند.

مثلا اگر یک Trojan Dropper در یک سیستم واقعی اجرا بشه خیلی راحت رجیستر کی ها رو تغییر میده و تروجانهایی رو که بعد از اجرا شدن خودش در حافظه اش نوشته شده اند در سیستم درست میکنه و اونها رو در مسیر های مختلف مانند system32 کپی میکنه. هر کدوم از این تروجانهای ساخته شده نوعشون با دیگری فرق میکنه و همه یکی نیستند. برای همین اگر آنتی ویروس سیستم یکی یا 2 تا از اینها را کشف کرد بقیه میتونند به کارشون ادامه بدند.

اما اگر همین Trojan Dropper در یک Virtual Machine اجرا بشه یا ممکنه بعد از اجرا شدن سریع بسته بشه یا ممکنه بعد از اجرا شدن فقط در حافظۀ فیزیکی رم قرار بگیره اما هیچ کدام از اقدامهایی را که در بالا گفتم روی یک سیستم واقعی انجام میده را نمیکنه.

تروجانها و کلا هر برنامه های که نوشته میشه یک سورس داره که اینها همشون هم کد گذاری شده هستند. یک سرکت آنتی ویروس فقط میتونه خود فایل آلوده رو تشخیص بده اما نمیتونه سورس ویروس رو براحتی بدست بیاره. بنابراین این شرکت ها مانند MalwareBytes اومدن از یک روش دیگر برای شناسایی تروجانها و کرمهای ساخته شده بعد از اجرای نمونۀ اصلی استفاده میکنند. این شرکتها میان دونه به دونۀ نمونه های کشف شده را در یک سیستم کاملا اتوماتیک مثل Sandbox اجرا میکنند تا نمونۀ آلوده بتونه بدون محدودیت در سیستم اجرا بشه, بعد هر فایلی که ساخت و هر کلیدی که در رجیستری تغییر داد در دیتابیس MalwareBytes ثبت میشه. اما آنتی ویروسهای دیگه که اسمشون رو نمیبرم... مثلا Avira میاد و فقط خود فایل آلوده رو در دیتابیس وارد میکنه و نه نمونه هایی که ممکنه بعد از اجرای فایل آلوده ساخته بشند.

مثلا ویروس test1.exe در یک سیستم با محافظت Avira اجرا میشه و Avira نمیتونه اونو تشخیص بده. این ویروس میاد بعد از اجرا شدن 3 ویروس دیگه رو به اسم های زیر درست میکنه..

test2.exe
    test3.exe
    test4.exe

بعد از گذشت 24 ساعت و شایدم کمتر Avira میاد فایل test1.exe را بعنوان یک فایل آلوده و ویروس در دیتابیسش ثبت میکنه. اما پس نمونه های ساخته شدۀ دیگه چی میشه؟ یا باید اونها رو هم کسی برای Avira بفرسته تا در دیتابیس ثبت بشه و یا شخصی که سیستمش آلوده میشه دست به دامان اسکنر های دیگه میشه. این روند با نوشته شدن 50 هزار ویروس, کرم و تروجان هر روز ادامه داره.

موفق باشید.
    ممنون از توضیح کاملت عزیز
    فیض بردیم

16. 4 کاربر از jax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

test2.exe
    test3.exe
    test4.exe

موفق باشید.
    سلام
    Vmware رو من رو سیستمم دارم از الان به بعد میخوام ویروسها رو توی اون تست کنم
    فقط میخوام مطمعن بشم که آیا ویروس ها میتونند از داخل ویندوز Vmware به ویندوز اصلیم نفوذ کنند یا نه؟
    آخه من از ویندوز اصلی یه متن رو کپی کردم توی Vmware پیست شد حالا یعنی ویروس نمیتونه منتقل بشه؟
    شاید تنظیم خاصی داره
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    با شکر

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام
    Vmware رو من رو سیستمم دارم از الان به بعد میخوام ویروسها رو توی اون تست کنم
    فقط میخوام مطمعن بشم که آیا ویروس ها میتونند از داخل ویندوز Vmware به ویندوز اصلیم نفوذ کنند یا نه؟
    آخه من از ویندوز اصلی یه متن رو کپی کردم توی Vmware پیست شد حالا یعنی ویروس نمیتونه منتقل بشه؟
    شاید تنظیم خاصی داره
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    با شکر
    شما محافظت سیستم اصلی را به Comodo بسپارید و VMware را تحت نظارت و کنترل کمودو اجرا کنید.
    با این شیوه حتی اگر ویروسی هم بخواد خارج بشه, که اون هم وجود داره نمیتونه این کار رو بکنه چون یک ناظر دیگه بالا سرش وجود داره

19. 4 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •