تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 451 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    UNKNOWN

پيش فرض

بحث Express Card شد منم یک سوالی بکنم!
    عزیزان کسی تا حالا Connect Card برای سیم کارتهای نسل دوم همون 2G که سیم کارتهای اپراتورهای داخل ایران هست دیده؟ برای 3G ها وجود داره؛ میخواستم ببینم برای 2G هم هست.

راستي ديروز داشتم تو پارسيان چرخ ميزدم چشم افتاد به eee stick دسته هاي بازي كه دو رنگ مشكي و سفد داشت و وايرلس هم بود خيلي باهاش حال كردم چون هم ماله خود ايسوس بود هم طراحيش قشنگ بود قيمتشم 55000 زده بود!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 02:35 AM ---------- Previous post was at 02:33 AM ----------

Eee Stick در واقع یک ابزار ابداعی برای انجام بازیهای رایانه ای است که از طریق آن کاربران قادر خواهند بود تا سریع تر حرکات دست خود را به بازی منتقل کنند. Eee Stick شامل یک دسته فعال سازی، یک دسته مسیریابی و همچنین یک سخت افزار مخصوص GHz RF 2.4 می باشد. این سخت افزار در واقع یک شعاع حرکتی 10 متری را برای کاربر فراهم می آورد و آزادی عمل بیشتری به کاربر در حین انجام بازی می دهد.
    سلام عزیز دل.
    این چقدر شبیه Nunchuk کنسول Wii هست! این هم فکر میکنم مثله کنترلر های کنسول Wii سنسور داشته باشه. مثلا برای محاسبه فضای حالت کنترلر (موقعیت X,Y,Z)، سرعت حرکت، شتاب و ...
    با اینا کنترل کردن موس حال میده.
    کد:
    بهرحال ممنون از اطلاعاتت.

2. این کاربر از mammad_visual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه enriquelover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزان کسی تا حالا Connect Card برای سیم کارتهای نسل دوم همون 2G که سیم کارتهای اپراتورهای داخل ایران هست دیده؟ برای 3G ها وجود داره؛ میخواستم ببینم برای 2G هم هست.

سلام عزیز دل.
    این چقدر شبیه Nunchuk کنسول Wii هست! این هم فکر میکنم مثله کنترلر های کنسول Wii سنسور داشته باشه. مثلا برای محاسبه فضای حالت کنترلر (موقعیت X,Y,Z)، سرعت حرکت، شتاب و ...
    کد:
    آره فروشنده كه ميگفت ميشه باهاش مشت زد موسم ميشه باهاش كنترل كرد البته فكر نكنم موس رو با حركت بشه حركت داد با دكمه هاش ميشه! من تو دستمم گرفتم چيز جالبيه! گارانتي ويستا هم داره

---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------

طبق گشت و گذاري كه من كردم به نظر ميرسه تنها لوازم جانبي واسه لپتاپمون كه مال خود ايسوس باشه همين Eee Stick هستش

4. این کاربر از enriquelover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

قربونت داداش ! باس رم 1333 هستش! ولي دور هارد رو رو جعبه نداره! نميدونم از كجا ببينم شما بگو چه كنم من برات نيگا كنم!
    من گرفتم 1300 ولي ميشه كمترم گرفت اگه زرنگ باشي!

جدا؟ تا این جا من فکر میکردم که اگر دور هارد بالا باشه باس رم کمتره ظاهرا همه n61 ها باس رمشون بالاست؟ یا فقط همین 007v ؟ والا شیرازم ..... اینجا هم خر تو خر ...... دلایل مختلفی اعلام میکنن واسه گرونی .... کلا قحطی زده ایم ..... یع بر چسبی روی کارتون اول یا دوم میزنن کنار جعبه جلوی hdd نوشته که 7200 ppm یا 5200 ppm

داره خودمونی میشه enriquelover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش رو جعبش زده 5400 باس رم هم زده 1066 ولي اورست 1333 نشون ميده!

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام عزیز دل.
    کد:
    آقا این کانکت کارت ها که فرمودید ، میشه باهاش از اینترنت و امکان مثلا بقراری تماس و اینها تو لپ تاپ استفاده کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آره فروشنده كه ميگفت ميشه باهاش مشت زد موسم ميشه باهاش كنترل كرد البته فكر نكنم موس رو با حركت بشه حركت داد با دكمه هاش ميشه! من تو دستمم گرفتم چيز جالبيه! گارانتي ويستا هم داره

---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------

طبق گشت و گذاري كه من كردم به نظر ميرسه تنها لوازم جانبي واسه لپتاپمون كه مال خود ايسوس باشه همين Eee Stick هستش
    البته مهم اینه که بازی که می خواین بازی کنید این گیم پد و سنسورهای حرکتیش رو پشتیبانی کنه. الآن خیلی از بازیها مخصوصا اونهایی که کرک شدند حتی جوی استیکهای معمولی رو هم ساپورت نمیکنند یعنی تو منوی آنها جوی استیک هست اما وقتی انتخابش میکنم جوی استیک هیچ عکس العملی نشون نمیده!
    شما تونستی تا حالا تو بازی از سنسور حرکتیش استفاده کنی؟
    برای من جالب هست که خیلی از بازیهای روز که گزینه گیم پد هم دارند اما گیم پد من روشون جواب نمیده! که نتونستم دلیل قطعی براش پیدا کنم....

9. این کاربر از nekooee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مگه هارد 500 gb با دور 5400 هم هست! جل الخالق 100 تا مدل داره این n61jq یک مدلیش هست که هارد 7200 هست و باس رم 1066 اون چه مدلیه بچه ها ؟ کسی با برنامه تست زده سرعت باس رم این مدل رو؟ ممنون.

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

آقا این کانکت کارت ها که فرمودید ، میشه باهاش از اینترنت و امکان مثلا بقراری تماس و اینها تو لپ تاپ استفاده کرد؟
    برای تماس فکر نکنم بشه. (اینجا که همچین چیزی نیست). کار اصلی این مودم ها برای ارتباط اینترنتی هست. یعنی اینترنت رو در محدوده ای که اپراتور ساپورت میکنه میتونه بهتون بده.

اینجا این نوع مودم ها بصورت USB ارائه میشند و میتونند حداکثر تا 16Mbit/s سرعت اینترنت داشته باشند. این مودم ها هم GSM و هم 3G و هم GPRS رو پشتیبانی میکنند و با گذاشتن سیم کارت داخلشون میتونید از اینترنت سیم کارت روی لپ تاپ استفاده کنید.

مثلا این نمونه بالا میتونه از باندهای WCDMA/HSDPA/HSUPA/GSM/GPRS/EDGE پشتیبانی کنه.

کد:

برای پیدا کردنشون کافیه در گوگل بنویسید USB GSM و جستجو کنید.

Express Card هم من تا حالا ندیدم که بشه بعنوان مودم ازش استفاده کرد.

ویرایش: اگر تلفن همراه دارید, میتونید از تلفن همراهتون بعنوان مودم استفاده کنید و نیازی به این USB Modem ها ندارید. مثلا در تلفن های همراه pocket PC که با ویندوز مبایل ارائه میشند حتی میشه اینترنت گوشی را از طریق بلوتوث به لپ تاپ فرستاد و استفاده کرد.
    Last edited by M E H R A N; 19-08-2010 at 14:06.

12. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مهران جان مرسی از راهنمایی خوبت.
    در مورد موبایل و استفاده ازش بعنوان مودم ، تجربیات فراوانی دارم ، روی پی سی ، بارها و بارها حتی از طریق بلو توث کوشی رو به کامپیوتر وصل کردم و از اینترنتش استفاده کردم ! البته الان که دوستمون درباره ی این امکان صحبت کرد ، من حواسم به گوشی نبود ، اما کلا اگر یک رابط مستقل از گوشی وجود داشته باشه ، که همیشه در دسترس باشه و فقط بعنوان مودم جی اس ام ازش استفاده بشه ، خیلی بهتر و راه دست تره به قول معروف.
    اگر تو ایران باشه باید دید قیمتش چنده .
    اونجا شما قیمت داری؟

14. 2 کاربر از Ali_B1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان این صفحه رو ببینید!
    کد:
    طبق مندرجات این آگهی تبلیغاتی ، امکان گرفتن بوق آزاد در کامپیوتر با استفاده از این مودم ها وجود داره و به عبارت دیگر می تونید تماس برقرار کنید و تماس ها رو پاسخ بدید!
    واقعا جالبه! کنجکاو شدم ببینم چنده
    Last edited by Ali_B1; 19-08-2010 at 15:33.

16. این کاربر از Ali_B1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •