برای من فرقی نکرد.
باز صفحه سیاه میاد.
![]()
برای من فرقی نکرد.
باز صفحه سیاه میاد.
![]()
سلام.منم تو اون مرحله که باید در رو با گرفتن F هل داد گیر کردم پس از منفجر شدن ماشین صفحه سیاه میشه و دیگر هیچ!!! چی کار کنم؟
این کرک بزن 4 مگ حجمشه
حتما جواب میگیری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه پچ که همون اول اومد که همونیه که گزاشتم با کرکش، بازی Multiplalyer هم تونستند باز کنند که البته Lan نیست خودتیو Bot ، من راه ننداختمش نمیدونم چه جوریه 5 صفحه قبل اینارو نگاه کن بچه ها در بارش صحبت کردند...ممنون دوست عزیز اما این پست رو دیدم بعد این پچ مثل این که دوتا پچ اومده که نمیدونم کرک داره یا نه
و حالت مولتی یا بازی با لن
ممنون میشم در این مورد راهنمائیم کنین
با تشکر فراوان
من این پچ و کرک رو زدم همچین مشکلی نداشتمسلام.منم تو اون مرحله که باید در رو با گرفتن F هل داد گیر کردم پس از منفجر شدن ماشین صفحه سیاه میشه و دیگر هیچ!!! چی کار کنم؟
Last edited by xero.1992; 23-11-2010 at 13:52.
من توی آخرای بازی که اون یارو هادسون اسلحه میگیره به سمتت موندم. بازی همونطور می مونه و هیچ اتفاقی نمیفته. آخرین پچ و با کرک skidrow هم ریختم باز هم نشد.چی کار کنم؟![]()
قبل از فریز شدن اون قسمت وارد تنظیمات گرافیک بازی بشین و بازی رو از حالت Full Screen دربیارین. بعضی جاها هم توصیه شده علاوه بر این, تنظیمات گرافیکی رو به صورت حداقل تنظیم کنین.
میگم این قسمت زامبی را چجوری میشه فعال کرد؟ اصلا ارزشش و داره؟
این کرک بخش زامبی رو فعال می کنه اول فایل Update1 رو نصب کنید بعد هم پوشه کرک رو تو فولدر بازی بریز :
همچنان صفحه برای من تاریک شده و اصلا نمیشه بازی کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینا جزو کد تقلبه دیگه...
این برای وقتیه که یه نقشه رو تموم کرده باشی خودش بره نقشه بعد!(برای من اینطوریه!) (فقط از طریق devmap باید برید داخل نقشه تا کد اسلحه کار کنه اگه خودش بره همین پیغام رو میده...)
آفلاین یعنی بازی با bot ها دیگه... online هم همون شبکه ای و... هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)