حرف من نقض نشد عزیز
شما جزو اون 20 درصدی گلم![]()
حرف من نقض نشد عزیز
شما جزو اون 20 درصدی گلم![]()
شما هم جزو همون 20 درصدی
من بازی میکنم که باهاش حال کنم،و ازش لذت ببرم،قرار نیست بازی واسه من واقعیت رو شبیه سازی کنه چون همچین چیزی ممکن نیست،اگه ممکن بود الان همه فوتبالیست میشدن
بگذریم از بعضی شبیه سازها مثل flight simulator یا شبیه سازهای نظامی و رانندگی
در کل انتظار من از فوتبال ،لذت بردن از اونه که فیفا نکست هیچ لذتی برام نداره،با تمام زیباییهای که داره و قابل احترامه
هر کس سلیقه ای داره و باید بهش احترام گذاشت،یکی crash team racing رو دوست داره و یکی gran turismo
پس واسه اثبات یه بازی خودمون رو اذیت نکنیم و هر چیزی رو که دوست داریم بازی کنیم
نقل قول از یکی از اعضای بازیسنتر
من ديشب خونه يکی از دوستام که بودم اوم Beta رو گرفته بود بازی کرديم يعنی اينجوری ميشيد:
سرعت بازی خيلی بالاس! يعنی اگه يه لحظه روتونو برگدونيد گل خورديد !
داره به دوران 2006 برميگرده!
خيلی هيجانی بود!
عالیهنقل قول از یکی از اعضای بازیسنتر
من ديشب خونه يکی از دوستام که بودم اوم Beta رو گرفته بود بازی کرديم يعنی اينجوری ميشيد:
سرعت بازی خيلی بالاس! يعنی اگه يه لحظه روتونو برگدونيد گل خورديد !
داره به دوران 2006 برميگرده!
خيلی هيجانی بود!
![]()
قبلا در سری های قبلی pes تمام لیگ ایتالیا و اسپانیا و فرانسه لاینسس میشد ولی الان اینطور که بوش میاد اینطوری نیست
نظر شماها چیه ؟ کسی خبر موثق و رسمی داره ؟
جدیدترین ویدیو ها و اسکرین شات ها از دمو رو میتونید اینجا ببینید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دموی پلی استیشن منتشر شده ؟
برا کامپیوتر چی؟
بله منتشر شده البته فقط واسه اروپاییها و اونایی که عضو PSN PLUS هستن
کامپیوتر هم ایشالا هفته دیګه همین موقع داریم دانلودش میکنیم![]()
سلام به همه ی دوستان عزیز
پدرام جان به خاطر لینک بالایی ممنون، دستت درد نکنه...
اینم یه سری ویدیو از گیم پلی دمو (نسخه ی PS3) که بچه های تاپیک WENB گذاشتن...
این ویدیو را آدام (از اعضای WENB) گذاشته که بازی بین دو تیم جام لیبرتادورسه...
بارسا و بایرن تو نیوکمپ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگیم پلی کامل از بازی بارسا و بایرن در ورزشگاه Konami در دو قسمت (البته کیفیتش چندان بالا نیست) ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگیم بخش جام لیبرتادورس در دو قسمت (کیفیتش تقریبا خوبه) ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگیم پلی کامل بایرن و بارسا در دو قسمت (ویدیوی خیلی جالبیه)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبارسا و بایرن با کیفیت بالا...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی دیگه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی این پست ویدیوهایی از صحنه های جالب بازی را میذارم...
ویدیوی زیر صحنه های بازی بایرن و بارساس که گیمر خودش بایرنه و سطح بازی top player
فقط گل اینیستا را ببینید...!!!!
بازم بازی بارسا و بایرن، این بار توی نیوکمپکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه دفع توپ خوب ولی توپ توی برگشت گل میشه...
یه گل قشنگ از توماس مولر ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه دفع توپ فوق العاده از والدز (به یاد دفع توپ هایکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPES 6) ...
یه اشتباه خیلی بد از دروازه بانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو ........ دفع توپ عالی دفاع از روی خط دروازه...
یه پوشش خوب از دفاع و به دنبال اون واکنش عالی از دروازه بان...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرخش و گل ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مهارت های زیبای ریبری...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضربه ی عجیب مسی در تک به تک که توپو به تماشاچیا تقدیم میکنه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مهارت های دیدنی مسی و البته دفع توپ خوب از دروازه بان...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه پاس قشنگ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه گل خیلی قشنگ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واکنش عالی دروازه بان...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کنترل توپ و یه گل قشنگ از براوو...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه گل خیلی قشنگ از مسی...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیشنهاد میکنم این ویدیو را از دست ندید (یه سوپرگل از مسی) ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واکنش فوق العاده ی دروازه بان بایرن روی ضربه ی آزاد ویا...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه گل از راه دور فوق العاده زیبا...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه گل فنی و نرم از اینیستا...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این گل مسی را ببینید...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دریبل، سانتر و .......گل...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه کار ترکیبی و یه گل فنی و زیبا...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه گل قشنگ از دنی آلوز...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه گل قشنگ دیگه از آلوز از روی ضربه ی آزاد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه ضربه آزاد از روبن...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه گل اتفاقی از ویا...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه گل تیمی قشنگ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اینم یه گل با شوت از راه دور...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)