فک میکنم بعداً توی شبانشون تغییر ایجاد کنن، به نظرم تمام این بازیا واسه 6ساعت شبانه رایگان باشه
![]()
فک میکنم بعداً توی شبانشون تغییر ایجاد کنن، به نظرم تمام این بازیا واسه 6ساعت شبانه رایگان باشه
![]()
با سلام به دوستان ما امروز شارژمون تموم شد رفتم بهشون گفتم من حسابم هفته دیگه منقضی میشه یا 1 گیگ بم بده یا همین امروز منقضیش کن چون اگه بخوام 2 گیگ بگیرم استفاده ندارم اون حد....دیگه شونصد بار زنگ زدم تا منقضیش کرد الانم رفتم تو فایل دیدم پرداخت آنلاین رو برداشتن! زنگیدم پشتیبانی نمیدونم اون پشت مشتا چی کار کرد یهو ظاهر شد...الانم 128 3 گیگ برداشتم...سرعتمم همونه....!
یعنی آخرش 3گیگ شد؟
شبانه رایگان داری؟
آره نوپاست دیگه
از منم همبنطوره با کوفت پ ان باز میشه
بله ....فقط هم شارژ 2 گیگ اضافه توی پرداخت آنلاین موجوده....با بانک صادرات پرداخت کردم...
نه مال من که حذف شده به کارمم نمیاد
پس یه نتیجه گیری کلی :
-اونایی که مشترک قبلی بودن و 128 داشتند نیازی نیست 512 یا 1 مگ بردارند چون به هیچ وجه به صرفه نیست !
-حجم از 4 گیگ به 3گیگ کاهش یافته .
-شبانه رایگان برداشته شده.
-قیمت از 10220 ماهیانه شده 10300.
-هر دو گیگ اضافه که بخوای بخری میشه 5665.
البته اینا تا الانه من که شک دارم به اینا فکر کنم برنامه ای تو سرشون باشه!
راستی سایت مخابرات برای من توی اینترنت اکسپلور باز نمی شه اما توی فایرفاکس به راحتی اب خوردن باز میشه نمی دونم چرا .
من دیشب نتونتسم شبانه رو چک کنم.
یعنی اینترنتم از دیشب قطع بود و همین الآن وصل شد (اشکال ظاهرا از مودم بود)
امشب اگه اتفاقی نیفته، تست می کنم نتیجه رو می گم!
اما مثلا اگه 1 گیگ میخواستین و شارژتون زودتر از موعد تموم شد میتونید راحت بگید واستون منقضی کنن تا اشتراک جدید رو بردارین...البته باید درست بشه سیستمشون
یا حق
شبانه رایگان دارم ولی سرعتش خیلی پایینه رو10 کیلو تا قطعی نوسان داره اصلا ارزش نداره بهش بگی شبانه رایگان!
---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
منم امرز ساعت 5 عصر به بعد خیلی قطعی داشتم ولی حالا بدکی نیست
---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------
انگار اکسپلور با مخابرات ناسازگاری داره کارشناسشون میگفت عیب ویندوزه من ویندوزم عوض کردم ولی بازم فایر فاکس یه چیز دیگیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)