تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 228 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 2272

نام تاپيک: ADSL Pishgaman / شرکت پیشگامان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اسامی شرکت‌های کم فروش اینترنتی اعلام شد

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی:

◽️بررسی‌های میدانی در برخی اپراتورهای ارتباطات ثابت نشان می‌دهد بین ۵ تا ۸ درصد مغایرت در حجم بسته‌های درخواستی مشترکین وجود دارد.

◽️بر همین اساس تمامی شرکت‌ها تا ۵ درصد و شرکت مخابرات ایران در استان خراسان شمالی، شرکت داده گستر عصر نوین (های وب) در استان فارس، شرکت پارس آنلاین در استان‌های فارس، همدان، کردستان و کرمانشاه، شرکت پیشگامان توسعه ارتباطات در استان کهکیلویه و بویراحمد، شرکت فناوری ارتباطات شاتل در استان بوشهر، شرکت داده‌پردازی فن‌آوا در استان کهکیلویه و بویراحمد، شرکت انتقال داده‌های آسیاتک در استان همدان تا ۸ درصد کم‌فروشی داشته‌اند و باید فرایندهایشان را اصلاح و بهینه‌سازی نحوه محاسبه حجم ترافیک را انجام دهند./ ایسنا

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان سرویس 16مگ که 1000 گیگ بین الملل و 700 گیگ داخلی داره. ایا در مجموع 1700 گیگ هست یا از 1000 گیگ 700 داخلی و 300 بین الملل هستش؟
    اگر ترافیک بین الملل تموم شه. اتومات سوییچ میشه رو داخلی یا کلا ترافیک صفر میشه؟
    و اینکه برای مانیتور ترافیک. میشه هر دو رو مجزا مانیتور کرد, یعنی داخلی و بین الملل؟

تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

دوستان سرویس 16مگ که 1000 گیگ بین الملل و 700 گیگ داخلی داره. ایا در مجموع 1700 گیگ هست یا از 1000 گیگ 700 داخلی و 300 بین الملل هستش؟
    اگر ترافیک بین الملل تموم شه. اتومات سوییچ میشه رو داخلی یا کلا ترافیک صفر میشه؟
    و اینکه برای مانیتور ترافیک. میشه هر دو رو مجزا مانیتور کرد, یعنی داخلی و بین الملل؟
    ‌شما از بیخ اشتباه متوجه شدی، اون سرویس برای مثال کلا 1000 گیگ حجم داره. یک گیگ خارجی استفاده کنی میشه 999، بعدش اگه بخوای یک گیگ داخلی استفاده کنی به جای اینکه یک گیگ از حجمت کم بشه، یک سوم یعنی. 333 مگابایت کم میشه
    حجمت میشه 998.66

4. این کاربر از ERF@NIAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Sorrow_X's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2019

پيش فرض

‌شما از بیخ اشتباه متوجه شدی، اون سرویس برای مثال کلا 1000 گیگ حجم داره. یک گیگ خارجی استفاده کنی میشه 999، بعدش اگه بخوای یک گیگ داخلی استفاده کنی به جای اینکه یک گیگ از حجمت کم بشه، یک سوم یعنی. 333 مگابایت کم میشه
    حجمت میشه 998.66
    سلام هنوزم این سرویس ها رو داره یا گرون کرده ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

سلام هنوزم این سرویس ها رو داره یا گرون کرده ؟
    نه گرون نکرده بدون تغییر نسبت به قبل. علاوه بر تعرفه های داخل سایت همچنان سرویس عادی 16 مگ 250 گیگ بین‌الملل با شبانه 55 تومن و جشنواره 5000 گیگ هم داره
    سرویس 512 هم پیشگامان نمیده از قدیم

7. این کاربر از ERF@NIAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان وضعیت پیشگامان الان چطوره؟ میخوام تا هفته دیگه تغییر isp بدم. منطقه 5 هستم مخابرات شهیدیزدان پناه

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

حجمت میشه 998.66
    من تماس گرفتم پشتیبانی که گفتن 1700 گیگ. واسه همین پرسیدم. پس کلا 1000 گیگه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

دوستان وضعیت پیشگامان الان چطوره؟ میخوام تا هفته دیگه تغییر isp بدم. منطقه 5 هستم مخابرات شهیدیزدان پناه
    اگه تهرانید بگیرید خوبه چون تا حالا علاوه بر خودم 2،3 نفر از دوستان هم تهران گرفتن تو مراکز مخابراتی متفاوت. کیفیت سرویس هامون یکسان در اومده ولی بازم تا خودتون نگیرید تست نکنید مشخص نمیشه
    پیشگامان دوتا مشکل داره:
    1_ آیپیتون به طور پیش فرض nat شده، تا وقتی بهشون نگید آیپی valid بهتون نمیدن. البته شکایت تو 195 واسه این مورد خیلی بهتره چون اگه فقط زنگ بزنید لفتش میدن، بعد یه مدت هم دوباره nat میشه
    2_ افت تک کانکشن اکثر شب ها بین 10 تا 1 که اینم کاریش نمیشه کرد همه شرکتا این مشکلو دارن
    باقی مواردش مثل پینگ، افت نکردن سرعت دانلود و یوتیوب، قطعی های خیلی کم، جشنواره و قیمت و حجم خوب و اینجور چیزاش خوبه
    سرعت 8 اش با 42 تومن هم شبانه داره
    16 اش با 55 تومن که 250 گیگ حجم داره شبانه داره ولی سرعت شبانه اش میشه 8

من تماس گرفتم پشتیبانی که گفتن 1700 گیگ. واسه همین پرسیدم. پس کلا 1000 گیگه؟
    پیشگامان جزو شرکتاییه که تو سایت و پنل وقتی یه عددی مینویسه واسه سرویس منظورش بین‌الملل هست. 16 مگ یک ماهه هم 1000 گیگ بین‌الملل داره، اگه همرو داخلی استفاده کنید یک سوم کم میکنه و عملا میشه 3000 گیگ. 1700 کلا غلطه
    لیست سایت های داخلیشم میتونید نگاه کنید توش یه سری سایت دانلود و دانلود فیلم هست ولی من استفاده نکردم
    Last edited by ERF@NIAN; 11-05-2019 at 14:32.

11. 2 کاربر از ERF@NIAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان من بخوام الان سرویس ۱۶ رو بگیرم به چه شکل متوجه بشم حداکثر کشش خطم چقدره؟. مودم دی لینک هست

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان من بخوام الان سرویس ۱۶ رو بگیرم به چه شکل متوجه بشم حداکثر کشش خطم چقدره؟. مودم دی لینک هست
    اگر خط شما رانژه ی این شرکت هست یک عکس از استاتوس مودم بزارید تا پارامترها مشخص باشن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •