بالاخره در مورد نقل و انتقالات چي شد
بريم دنبالش نرم دنبالش با همين سيو برم يا جداگانه سيو داري؟؟؟؟؟/
بالاخره در مورد نقل و انتقالات چي شد
بريم دنبالش نرم دنبالش با همين سيو برم يا جداگانه سيو داري؟؟؟؟؟/
این افراد با نقل و انتقالات موافق هستن :
حامد و برادرش
محمد
شهاب
وحید
این افراد مخالف هستن :
علی
محمد !
این افراد براشون فرقی نداره :
حسین
مسعود
بنابراین نقل و انتقالات تصویب شد .
نقل و انتقالات تصویب شد .
مسعود جان منظورت از سیو چیه . ببین همین آپشن فایلی که بهت دادم همین ملاکه فقط یادت باشه از قدرت بازیکنان مورد نظرت که قصد خریدشون رو داری چیزی حدود 8 تا 10 واحد کم میشه مثلا اگه مسی سرعت دریبلش 99 باشه شما در نظر بگیر 89 هستش .
یعنی 10 واحد از این موارد توی ذهنت کم کن :
حمله
دفاع
قدرت بدنی
اگیلیتی
ریسپانس
سرعت دریبل
سرعت پاس کوتاه
هد
پرش
تکنیک
وحید دیگه ناز نکن.خیلی هم به نفعت شد چون 7-6 تا باید ازت کم میشد.خیرش رو ببینی من و عادل رو به جون هم ننداز....![]()
حالا نقل و انتقالات چه جوری باید باشه؟ در این مورد بحث کنید من تا چند دقیقه دیگه بیشتر اینجا نیستم.بعضی تیمها ممکن هست که قیمتشون خیلی بالاتر از تیمهای دیگه باشه برای این باید یه فکری کنیم.
پس نقل و انتقال تصویب شد
حسین از کی شروع میکنیم نقل و انتقالات رو
بچه ها نقل و انتقالات تصویب شد فقط خواهشا سریع تر لیست خریدتون رو نهایتا تا فردا شب بدین تا سریع تر کار رو تموم کنیم من فردا شب قیمت تمام بازیکنان رو مشخص میکنم .
از قدرت بازیکنان مورد نظرتون که قصد خریدشون رو دارین چیزی حدود 8 تا 10 واحد کم میشه مثلا اگه مسی سرعت دریبلش 99 باشه شما در نظر بگیرین 89 هستش .
یعنی 10 واحد از این موارد توی ذهنتون کم کنید :
حمله
دفاع
قدرت بدنی
اگیلیتی
ریسپانس
سرعت دریبل
سرعت پاس کوتاه
هد
پرش
تکنیک
پس حسين زحمت يك آپشن فايل با تعديل كامل از بازيكنان براي نقل و انتقالات بذار ببينم كسي به قول ونگر در حد بازار هست
وحید چرا جواب بچه ها رو نمیدی حاضری تیم والنسیا رو برداری با 5 واحد کاهش قدرت یا نه ؟ زودتر نظرتو بگو معطلمون نکن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)