ببخشید نظر شما در مورد گارانتی چیه؟
به نظرتون با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی؟
ممنون.
ببخشید نظر شما در مورد گارانتی چیه؟
به نظرتون با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی؟
ممنون.
گارانتی خوبه ولی نه تو ایران . من خودم بدون گارانتی میگیرم . اگر میخوای خیالت راحت باشه با گارانتی بگیر . .
گر چه اگر اتفاقی رخ بده گارانتی در آخر شما رو محکوم میکنه![]()
سلام
یه سوال در مورد سی دی رام های مک
من یکی از دوستام داشت خراب شد الان هم هیچ کسی تو ایران نمیتونه درستش کنه اگه این مشکل برا لپ خودم پیش بیاد چیکار کنم؟
![]()
سلام
یه مدتی نبودم دلم براتون تنگ شده بود
چند تا سوال داشتم که اول یکیشو میگم
یکی از دوستانم که قبلا هم اپل داشته هم سونی و هم توشیبا گفت لپ تاپ اپل خیلی خوبه فقط چند تا مشکل داره
1-گفت که باتریها اپل خیلی ضعیفند و بعد از یه مدت کوتاهسلول هاش میسوزن استنادشم به این بود که مثلا بعد از دو هفته باتری فقط 95 درصد شارژ میشه و این روند حتی ممکنه تا 60 درصد هم ادامه داشته باشه که میشه همون باتری 5 یا 6 ساعته ی سونی
Last edited by Mageed; 15-06-2010 at 07:44.
نه اگه بگرید که قطعا کسی پیدا میکنید درست کنه!!
من خودم روزی نیست که با مک بوک 4 تا DVD فیلم نبینم و هنوز هم بعد از 6 ماه هیچ طوریش نشده.
نگران نباش انشالله سالم سالم برات کار میکنه![]()
ببخشید میشه مدل لپ تاپ دوستتون رو بگید.
1-من که خودم به شخصه ندیدم همچین اتفاقی بیفته.
چرا در یک صورت این اتفاق میفته که مداوم وصل برق باشه (که اونم درصدش کمه چون وقتی شارژ میشه برق رو قطع میکنه)
به هر حال من که هیچ تغییری یرام نکرده و 100% شارژ میشه و 7 ساعت رو واقعا با نور کم و کار سبک مبره
2- تو سری های جدید من شنیدم قابلیت در اوردن باطری و تعویضش نیست (حالا دقیق نمیدونم)
اما سری های قدیمی سایت اپل هم آموزش در اوردن باطری رو یاد داده اما بازم فکر نکنم بدون باطری کار کنه!!
چرا من تو یه اپل Mb990 دیدم که باتری 96 درصد شارژ شده
---------- Post added at 09:22 AM ---------- Previous post was at 09:19 AM ----------
به نظر شما تا دو ماه بعد قیمت 373 چه قدر میاد پایین و اینکه تا چند وقت بهد مدل جدید عرضه میشه؟
با وارد کردن یک شوک به باتری میشه از 96 بالاتر هم برد. در ضمن عمر باتری کاملا بر میگرده به نحوه استفاده ی شما
دیگه از این پایین تر نخواد آمد . الان قیمت ها خیلی مناسبه . 373 رو الماس میده 2500
سری جدید در سال 2011 عرضه میشه و به سری جدید یا همون 2011 فکر کردن اصلا عاقلانه نیست
به این شایعات بی اساس توجه نکنید . درسته برای هر وسیله امکان خرابی هست ولی در این حد نیست و نگران تعمیرش نباشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)