تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 323 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

پروفشنال brave_ie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ساکن نیستم

پيش فرض

البته برای استفاده از جی پی اس همونطور که دوستمون اشاره کردن اوی مپ رو آپدیت کردما
    (البته با وایرلس )
    Last edited by brave_ie; 16-07-2010 at 09:56.

2. این کاربر از brave_ie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ساکن نیستم

پيش فرض

آره نوشته ولی فکر می کنم این pinch zooming اون زوم دو انگشتی نیست!!!!!!!
    البته اگر دوبار انگشتتو رو صفحه بزنی زوم میشه

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

دوست بسیار خوب من
    منم یه چیزایی شنیده بودم که راجع به برنامه های جاوا می گفتن ولی باید بگو نوکیا برنامه جاوا ران تایم ارور رو واسش داده بیرون با نصب اون مشکلات حله حله

میتونی از کلوپ همسایه (-----------)یا اگه از خود نوکیا پیدا کردی دانلودش کنی

جی پی اسش مثل ساعت کوکی آولوارکس کار میکنه نقشه های ماهواره ای و معمولی تهران هم هست باید نصب کنی و حالشو ببری از این بابت هم نگرانی به

خودت راه نده

فقط ا
    گه می گفتی نیازها و خواسته هات از گوشی چیه بهتر میتونستم راهنماییت کنم. گوشی مثل ماشین نیست که هرچقدر بیشتر پول بدی امکاناتت همه و همه یکجا

پیشت باشه. نه! تئ گوشی فقط یکی دوقسمت از تجهیزاتش می بینی عالیه بقیش بدرد نخوره یا اصلا نیازتو مرتفع نمی کنه بهمین جهت علم دیجیتال علم گمار پوله

باید زیاد دقت کرد
    سپاسگزارم.

راستش من تصور آنچنان دقيقي نسبت به گوشيهاي مدل بالاتر ندارم؛ گوشي فعليم سوني اريکسون G700 هست.

ولي خب بيشتر ميخوام گوشي‌اي باشه که يه جورايي مثل يه کامپيوتر همراه عمل کنه. نه اشتباه نکنين منظورم چيز زياد و فيل هوا کردن نيست. منظورم کارهاييه مثل بازي کردن (بازيهايي که به آدم بچسبه و از لحاظ گرافيکي خب تاحدودي رضايت بخش باشه ولي خب توپِ گرافيکي هم نبود، نبود) و خوندن PDF (مثل G700 نباشه که
    سرعتش بسياربسيار کمه تو اين زمينه و زوم هم نميشه).

زياد اهل فيلم ديدن نيستم و بدم نمياد دوربينش خوب باشه اگرچه بد بودنش هم زياد برام مهم نيست. کيفيت صدا هم اصلا مهم نيست.

شايد هم امکاني وجود دارد در اين گوشيها که من نميدانم.

اما خب در حال حاضر همانهايي که گفتم و Bold کردم مد نظرم است. يک جورهايي هم دوست ندارم مشکلات G700 را داشته باشد (مثلا اينکه بلوتوثها را نميشود بطور مستقيم به حافظه منتقل کرد و خيلي کند است و هنگ ميکند) که شما گفتيد خوشبختانه ندارد.

درنهايت ميخواهم از شما يک تشکر جانانه بکنم. ايشالله از خدا هرچي خواستين بهتون بده.

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

عرضه جديدترين فرموير براي X6 و X3 نوکيا(1389/04/23)
    نوکيا فرموير دو گوشي X6 و X3 را به‌روز‌رساني کرد. با اين آپديت X6 بسياري از نرم‌افزارهاي گوشي X6 به روز رساني مي‌شود. در حاليکه مهمترين تغييري که اين فرموير براي X3 به همراه داشته است، مربوط به اصلاحاتي در رابطه با هشدار شارژ باتري و رينگ‌تون‌ها و هشدارهاي گوشي بوده است.

فرموير v21.0.004 ضمن افزايش پايداري و سرعت X6 امکانات زير را به اين گوشي هديه مي‌دهد:

آپديت مرورگر گوشي به نسخه 7.2-گفته مي‌شود اين نسخه به قابليت‌هاي مالتي‌تاچ و Pinch zooming مجهز است
    سرويس‌هاي Ovi Music، Ovi Sync 2.0، Ovi Store 1.5.6، Ovi Contacts 1.50.8
    Shazam با 1ماه اشتراک رايگان
    برنامه هاي کاربردي Gimlet Touch 2.2، Flash Video Phase-3 و Flash Lite 3.1.7.x
    فعال شدن عملکرد Side Lock Key از طريق رابط کاربري Swipe
    پشتيباني از Windows 7 Device Stage
    قابليت به‌روز‌رساني شده مکالمه تصويري
    سرويس Mail For Exchange v2.9.210
    کاربران گوشي‌هاي X6 و X3 نوکيا از هم اکنون مي‌توانند فرموير جديد را از طريق سرويس‌هاي Ovi، نرم‌افزارNokia Software Updator با کامپيوتر دانلود کنند، يا اينکه آن را به طور مستقيم از طريق خود گوشي دريافت کنند. البته اين آپديت فعلا در برخي کشورها قابل دسترس نيست.

6. 2 کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ساکن نیستم

پيش فرض

اون موقع که GTA IV بازی میکردم خوابشم نمیدیدم چیزایی رو که داره یه روز بتونم امتحان کنم
    shazam خیلی چیز باحالیه

داره خودمونی میشه a_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    فعلآ رو صندلي

پيش فرض

اون موقع که GTA IV بازی میکردم خوابشم نمیدیدم چیزایی رو که داره یه روز بتونم امتحان کنم
    shazam خیلی چیز باحالیه
    shazam چه امکاناتی رو داره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

ببین دوست عزیز منظورم وایرلس و gprs و اینا نیست من خودم فکر میکنمدلیلش این باشه که از تو گوشی فقط فایل های جدید رو میریزه ولی از کابل کل فرم ویر رو (البته اصلا از این مطمئن نیستم و فقط اینطور فکر میکنم)
    ولی در هر صورت این که گفتم عین تجربه خودم بود
    ---------------
    منم امروز صدای اون خانومه رو شنیدم ولی یه کم راه هایی که میگفت با راه هایی که خودم معمولا میرم فرق داشت
    اگر حرفشو گوش نمیکردم میگفت "مسیر شما دوباره محاسبه میشود"
    منم دیگه داشتم عین اون دوستمون احساساتی میشدمم که یه بار دیگه امتحان کردم جواب نداد
    فکر کنم ارتباطش یه جاهایی بگیر نگیر داره
    در هر صورت خیلی حال کردم
    1. در مورد جی پی اس باید بگم یکی از برترین های نوکیاست و حرف نداره. باید بگم که من خودم اینهمه راه حل برای جی پی اس ارائه دادم ولی خودم درست وحسابی نتونستم استفاده لازمه رو ببرم

2.عزیز دلم در مورد اتصال وای فای یا همون وایرلس و فریم ویر کردن گوشی باید بگم: فریم ویر کردن گوشی یک پروسه ای هستش که باید کامل صورت بگیره مثل آپ دیت ویندوز نیست و شامل 7 الی 8 فایل هستش که یکیش حدود 100 مگ هستش یکی 20 مگ بقیش ریز و کم حجم هستنن. تا این فایل ها نباشه فریم ویر نمیشه. در مورد اون آپ دیتی که می فرمایید با وایرلس انجام میدین و 4 یا هر چند مگ هستش اصلا ربطی به آپ دیت فریم ویر نداره این آپ دیت نرم افزار های گوشی نه فریم ویر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اصلا وایرلس ربطی به کم کردن حجم فایل نداره فقط یه روشه برای اتصال به اینترنشنال نت ورک یا یک اینترانت یا یک وایرلس اکسس پونت
    با تشکر

---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------

البته برای استفاده از جی پی اس همونطور که دوستمون اشاره کردن اوی مپ رو آپدیت کردما
    (البته با وایرلس )
    آهان عزیز دل من ovi Map inSTALLER رو آپ دیت نکردی نه فریم ویر گوشی رو حجمشم 8 مگ هستش. خودت داری جواب خودتو می دی

داره خودمونی میشه GUNSHIP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    زاوه‌ا

پيش فرض

من یه مشکل با x6 خودم دارم که به کمکتون نیاز دارم
    با اینکه تنظیمات GPRS ایرانسل رو گرفتم کانکت میشه ولی هیچ چی نمیاره(البته این اواخر گوشی قبلیم هم اینطور شده بود)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

البته اگر دوبار انگشتتو رو صفحه بزنی زوم میشه
    مولتی تاچ به معنی ایننه که همزمان چند نقطه از صفحه رو با دستت لمس کنی!!!!! نه اینکه یبار فشار بدی برداری دوباره فشار بدی. تا جایی هم که شنیدم در فن آ<ری مولتی تاچ نقاط خیلی زیادی رو میشه لمس کرد که تعدادش دقیا تو ذهنم نیست.
    این گوشی مولتی تاچ رو ساپورت نمی کنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سپاسگزارم.

راستش من تصور آنچنان دقيقي نسبت به گوشيهاي مدل بالاتر ندارم؛ گوشي فعليم سوني اريکسون G700 هست.

ولي خب بيشتر ميخوام گوشي‌اي باشه که يه جورايي مثل يه کامپيوتر همراه عمل کنه. نه اشتباه نکنين منظورم چيز زياد و فيل هوا کردن نيست. منظورم کارهاييه مثل بازي کردن (بازيهايي که به آدم بچسبه و از لحاظ گرافيکي خب تاحدودي رضايت بخش باشه ولي خب توپِ گرافيکي هم نبود، نبود) و خوندن PDF (مثل G700 نباشه که
    سرعتش بسياربسيار کمه تو اين زمينه و زوم هم نميشه).

زياد اهل فيلم ديدن نيستم و بدم نمياد دوربينش خوب باشه اگرچه بد بودنش هم زياد برام مهم نيست. کيفيت صدا هم اصلا مهم نيست.

شايد هم امکاني وجود دارد در اين گوشيها که من نميدانم.

اما خب در حال حاضر همانهايي که گفتم و Bold کردم مد نظرم است. يک جورهايي هم دوست ندارم مشکلات G700 را داشته باشد (مثلا اينکه بلوتوثها را نميشود بطور مستقيم به حافظه منتقل کرد و خيلي کند است و هنگ ميکند) که شما گفتيد خوشبختانه ندارد.

درنهايت ميخواهم از شما يک تشکر جانانه بکنم. ايشالله از خدا هرچي خواستين بهتون بده.

تا حالا گوشی ارزون قیمت نخریدم
    من میتونم بهت ان8 ، ایکس 6، ایکس 10 و دیزایر رو معرفی کنم که همه چیشون درسته
    ان8 دوربین فوق العاده قوی ای داره. پلیر و گیماش اصلا حرف نداره. مث کامپیوتره. و قراره خودم بعد اینکه بیاد بخرمش
    ایکس 6 که هم اکنون دارم برترین گوشی موجود نوکیا هم از تاچ هم حافظه هم صدا و.. و قیافه هستش
    ایکس 10 سونی اریکسون دوربین خوبی داره. اندروید برنامه خوب می خوره و لی باید صبر کنی که اندروید 2.1 بیاد روش. چون اون سیستم عامل روش بدرخور نیست. نه مولتی تاچ رو ساپورت می کنه و نه 16 میلیون رنگو بعد آپ دیتش حل خواهد شد. ضدای بلندگوش کمه نسبت به اینیکی ها و محیط خوبی داره و خودشم توپوله
    دیزایر قوی ترین سی پی یو و رم رو داره. سیستم عاملش توپه. دوربینش اصلا مثل انم 8 نیست. مث کامیپتر همراهه و ...
    و سایر گوشی ها
    قربان شما من هر چی بپرسی تا جایی که بتونم می تونم کمکت کنم. من در خدمتم

13. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •