بله اين يه جور انفولانزا هست بهش ميگن انفولانزاي موبايلي يعني يه چيزي تو مايه انفولانزاي خوكي هست
البته به جاي تب و سرگيجه و استفراغ و اينا ، باعث هنگ كردن و داغ كردن و لكه صورتي و اينا ميشه
![]()
بله اين يه جور انفولانزا هست بهش ميگن انفولانزاي موبايلي يعني يه چيزي تو مايه انفولانزاي خوكي هست
البته به جاي تب و سرگيجه و استفراغ و اينا ، باعث هنگ كردن و داغ كردن و لكه صورتي و اينا ميشه
![]()
آیا برای این گوشی آنتی ویروسی وجود دارد اگه وجود دارد لطف کنید قرار دهید با تشکر
سلام.
آنتی ویروس هست اما نیازی نیست.اکثر دوستانی که حرفه ای هستن تو زمینه پاکت پی سی آنتی ویروس نصب نمیکنن و توصیه هم نمیکنن.(چون ویندوز موبایل فراگیر نیست ویروس هم براش نمینویسن البته نه 100% اما به طور درصد بالا).من خودم از سال 2003 تا حالا با وین مو کار میکنم تا الانم حتی یکبار هم انتی ویروس نصب نکردم.ضمن اینکه گاهی که خود گوشی بصورت دیفالت هم داشته پاک کردم.(مثل Jas Jar ).![]()
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام دوستان خوبم . من فارسی ساز و کیبورد فارسی را روی HD2 نصب کردم . فارسی شد ، اما به مشکل برخورد . حروف فارسی را از آخر به اول یعنی برعکس نشون میده . مثلاً کلمه " سلام " را اینجوری نمایش میده : " م ا ل س " . خلاصه اینکه حالمون حسابی گرفته شده . اگر کسی هست که می تونه به کن کمک کنه ، ممنــــــــــــــــــــــ ـــون می شم . فقط خواهش می کنم حتما پیام را به آدرس ایمیل من ارسال کنه . یعنی در حق من محبت کنه و برای من ایمیل کنه . دعاتون می کنم به خــــــــــــــــــــــــ ــــــــدا
آخیش بالاخره تموم شد 5 روز ....روزی 5 ساعت نشستم همه ی 141 صفحه رو خوندم و همه ی ویدیو ها و عکسها رو دانلود کردم....پدرم در اومد یکی یه لیوان آب قند بده دستم که دارم از حال میرم (: ما هم از چند روز دیگه میریم تو کاره این گوشی ببینیم چی میشه. تا چند وقت دیگه هم بعد از کمی پست دادن انشا الله میخرمش .ولی امنیا رو نگه میدارم چون امنیا عشقه منه و گوشی رو دستش نیست(با احتسابه فاکتور قیمت!).
راستی مازیار دوست عزیز مبارکت باشه (گرچه کمی دیر شد) .خیلی خوشحالم دوباره میبینمت review که تو تاپیک امنیا تو شب اول که خریده بودی خیلی کمکم کرد واسه خرید امنیا. می بینم که اینجا هم فوری گوشیو بررسی کردی!!
کسی میدونه چرا هروقت میخوام از Digital Compass کنم میگه تو میدان مغناطیسی قرار دارم؟؟؟
تا حالا نتونستم ازش استفاده کنم.
سلام.
مخلص هرچی بچه رئالیه هم هستیم.
قابل شما رو نداره البته اینی که چند صفحه پیش نوشتم خیلی کم بود.
هنوز خیلی چیزاشو کشف نکردم.
شما هم حتما بخر. خیلی گوشیه خوبیه. واقعا رو دست اینترفیسش نیست.![]()
ایول !!! شما هم رئالی هستین!!! خیلی چاکریم!!!! میگن دل رئالیا به هم راه داره ها!!! من 6 ماه پیش پستهای شما رو تو تاپیک امنیا خوندم ولی الان همشو یادمه!!
حالا که شماگفتی چشم میخرم ولی فکر نکم به زودی!!!
دوستان من یه مشکل هاد دارم
تا امروز صبح گوشی به خوبی کار میکرد خیلی هم راضی بودم جز مصرف باطری
امروز صبح تا ظهر 2 تا مشکل شدید داشتم
گوشی زنگ میخورد نه میتونستم بردارم نه قطع کنم از هرجهت که میکشیدم تا آخر نوار میرفت ولی عکس العملی نشون نمیداد صفحه قفل میکرد تا وقتی طرف مقابل قطع کنه
حتی کلید جواب دادن یا رد مکالمه هم که میزدم عمل نمی کرد
چون تلفن مهمی داشتم دستگاه را هارد ریست کرد که توی HD2 شده ری استور باز هم همینجوری بود 2 ساعت بعد درست شد دوباره بعد 15 دقیقه همین جوری شد الان هی خوب میشه باز همون جوری میشه
دقیقا همین مشکل را با سری wizard یا k-jam و جمین توی رام های 6.1 کوک شده داشتم البته رام من 1.48 خود شرکته
احتمال اینکه مشکلم نرم ازفری باشه طبق تجربه خودم 100% ولی برنامه جدیدی نصب نکردم کخ بگم از اونه پس میمونه رام
نظر شما چیه چیکار کنم ریسک اینکه باز هم اینجوری بشه و مکالمات کاری را از دست بدم خیلی بالاست
اگر پیشنهادتون نصب رامه چه رامی ؟؟
اگر از SSPL استفاده کنم یا گلد کارت راهی هست که گارانتی از بین نره چه جوری میشه دوباره همین رام را بریزم که شرکت متوجه نشه ؟؟
ممنون
[QUOTE=Maziar_69;4537762]اول از همه بگم که تا حالا HTC نداشتم و همچنین با صفحه ی خازنی هم کار نکرده بودم.
از LCD شروع میکنم:
.....
مباركه مازيار جان..
يه چند وقته مطالب در مورد اچ دي 2 رو دنبال ميكنم. گوشيم الان امنيا هستش ايشالا ميخام لئو(اچ دي 2) بخرم ولي قبلش يه خورده اطلا عات ميخام..در واقع يه مقايسه دقيق بين امنيا و لئو ميخام و چون شما هم گوشي قبليت امنيا بوده به نظرم بهتر بتوني كمكم كني..
لطفن تفاوت ها رو تو اين موردا بگو:
خوانا بودن صفحه زير نور خورشيد(تو امنيا خيلي پايينه)
كيفيت ال سي دي( تو امنيا پايينه مخصوصن واسه خوندن متن)
لئو عكس ماكرو ميگيره؟
اگه مورد خاصي به نظرت ميرسه لطفن بگو..
ببخشيد زياد شد ممنون مي شم جواب بدي..![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)