دفترچه ترمی کاردانی کی میاد ؟
و اینکه برای اون 4 تا درس عمومی که باید تو آزمون ترمی پاسخ داد کتاب جامعی چیزی هست بگیریم از الان بخونیم؟
دفترچه ترمی کاردانی کی میاد ؟
و اینکه برای اون 4 تا درس عمومی که باید تو آزمون ترمی پاسخ داد کتاب جامعی چیزی هست بگیریم از الان بخونیم؟
Last edited by mojtaba2321; 11-12-2011 at 23:48.
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در باره تاريخ، نحوه پرينت كارت و محل رفع نقص كارت شركت در آزمون مقاطع كارشناسي پيوسته وكارشناسي ناپيوسته دانشگاه علمي- كاربردي سال 1390
سازمان سنجش آموزش كشور بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان آزمون مقاطع كارشناسي پيوسته و كارشناسي ناپيوسته دانشگاه جامع علمي- كاربردي سال 1390ميرساند كه اطلاعيه اين سازمان درباره تاريخ، نحوه پرينت كارت و محل رفع نقص كارت شركت در آزمون مقاطع مذكور از طريق پايگاه اينترنتي سازمان سنجش و در هفته نامه پيك سنجش مورخ 28/9/90 منتشر ميگردد.
ای بابا از روزی که کنکور ترمی رو دادیم شبی 1 برگ هم تصحیح می کردن تا الان دیگه تمام شده بود این نتایج ترمی انگار قرار نیست اعلام بشه
تو کف این نتایج موندیم![]()
دفترچه کاردانی ترمی سال بعد مییاد فکر کنم آبان یا آذر 91 بیاد!
موفق یاشید
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
انشاالله اواخر آذر نتایجش مییاد![]()
موفق باشید![]()
[QUOTE=Iranian boy10;6696270]دفترچه کاردانی ترمی سال بعد مییاد فکر کنم آبان یا آذر 91 بیاد!
موفق یاشید[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
با سلام
یعنی اگر من بخوام سال 91 برای آزمون کاردانی علمی کاربردی ثبت نام کنم باید تا آبان آذر صبر کنم؟
پس ورودیش کی میشه؟؟؟
من شنیدم میگن که بعد از عید میاد دفترچش که
بعد یه سوال دیگه : منابع آزمون رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
والا نمی دونم چرا اینقدر دیر اعلام می کنند؟مثل اینکه دلشون به حال ما نسوخته که با سرنوشتمون دارند بازی می کنند.
یه چند تا سوال داشتم شایدم یکی.
می خواستم بدونم که ایا علمی کاربردی بدون کنکور هم ثبت نام می کنه؟(حالا یا با دفترچه یا بدونه ان)و اینکه ترمی هم بدون کنکوره یا فقط پودمانی؟
من خیلی پول تو بساطم نیست می خواستم بدونم میشه با حداکثر ترمی 350 هزارتومن برم دانشگاه علمی کاربردی یا بیشتره؟
با ارزوی موفقیت برای تمام شماها
علمی کاربردی هر سال دو بار ثبت نام میکنه
امسال هم بهمن یا اسفند صد در صد ثبت نام داره.
بله بدونه کنکور هم داره كه همون پودمانی ها هستن
نه بابا بيشتر از 350 دیگه نمیشه من که برای فناوری اطلاعات قبول شده بودم ترمی 320 بود که نرفتممنتظر جواب ترمی موندم
![]()
Last edited by yedostekhob; 13-12-2011 at 00:41.
بدون کنکور چه جوریه؟! من می خوام گرافیک بخونم. تهران هستم. شهریه و هزینش هم اصلا برام مهم نیست. ثبت نامش کی هست؟
پس من رفتم یه خانومه پشت میز نشسته بودم بهش میگم علمی کاربردی رشته نرم افزار ترمی چقدره ؟می گه فکر کنم حداقل 400 در بیاد.حداقلش تازه بعد به یکی از دوستان گفتم گفت 500 میشه .متاسفانه درست راهنمایی نمی کنند.اما دیروز موتورمو برده بودم تعمیرگاه یکی از بچه ها را دیدم که می گت من میرم دانشگاه علمی کاربردی(بدون کنکور و پودمانی رشته it)گفتش شهریه ام 370 تومنه و فقط انتخاب واحدش کمتره.
اگه 370 باشه که بازم میشه یه کاریش کرد.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)