تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 432 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دفترچه ترمی کاردانی کی میاد ؟
    و اینکه برای اون 4 تا درس عمومی که باید تو آزمون ترمی پاسخ داد کتاب جامعی چیزی هست بگیریم از الان بخونیم؟
    Last edited by mojtaba2321; 11-12-2011 at 23:48.

اگه نباشه جاش خالی می مونه عليرضا خان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اطلاعيه ‌سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ كشور در باره‌ تاريخ، نحوه پرينت كارت ‌ و محل‌ رفع نقص كارت‌ شركت در آزمون مقاطع كارشناسي پيوسته وكارشناسي ناپيوسته دانشگاه علمي- كاربردي سال 1390

سازمان سنجش آموزش كشور بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان آزمون مقاطع كارشناسي پيوسته و كارشناسي ناپيوسته دانشگاه جامع علمي- كاربردي سال 1390مي‌رساند كه اطلاعيه اين سازمان درباره تاريخ، نحوه پرينت كارت ‌ و محل‌ رفع نقص كارت‌ شركت در آزمون مقاطع مذكور از طريق پايگاه اينترنتي سازمان سنجش و در هفته نامه پيك سنجش مورخ 28/9/90 منتشر مي‌گردد.

3. این کاربر از عليرضا خان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yedostekhob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ای بابا از روزی که کنکور ترمی رو دادیم شبی 1 برگ هم تصحیح می کردن تا الان دیگه تمام شده بود این نتایج ترمی انگار قرار نیست اعلام بشه
    تو کف این نتایج موندیم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

13

دفترچه ترمی کاردانی کی میاد ؟
    و اینکه برای اون 4 تا درس عمومی که باید تو آزمون ترمی پاسخ داد کتاب جامعی چیزی هست بگیریم از الان بخونیم؟
    دفترچه کاردانی ترمی سال بعد مییاد فکر کنم آبان یا آذر 91 بیاد!
    موفق یاشید

---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------

ای بابا از روزی که کنکور ترمی رو دادیم شبی 1 برگ هم تصحیح می کردن تا الان دیگه تمام شده بود این نتایج ترمی انگار قرار نیست اعلام بشه
    تو کف این نتایج موندیم
    انشاالله اواخر آذر نتایجش مییاد
    موفق باشید

پروفشنال Tom Clancy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

[QUOTE=Iranian boy10;6696270]دفترچه کاردانی ترمی سال بعد مییاد فکر کنم آبان یا آذر 91 بیاد!
    موفق یاشید[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------

با سلام

یعنی اگر من بخوام سال 91 برای آزمون کاردانی علمی کاربردی ثبت نام کنم باید تا آبان آذر صبر کنم؟
    پس ورودیش کی میشه؟؟؟
    من شنیدم میگن که بعد از عید میاد دفترچش که

بعد یه سوال دیگه : منابع آزمون رو از کجا میتونم پیدا کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

تو کف این نتایج موندیم
    والا نمی دونم چرا اینقدر دیر اعلام می کنند؟مثل اینکه دلشون به حال ما نسوخته که با سرنوشتمون دارند بازی می کنند.

یه چند تا سوال داشتم شایدم یکی.

می خواستم بدونم که ایا علمی کاربردی بدون کنکور هم ثبت نام می کنه؟(حالا یا با دفترچه یا بدونه ان)و اینکه ترمی هم بدون کنکوره یا فقط پودمانی؟

من خیلی پول تو بساطم نیست می خواستم بدونم میشه با حداکثر ترمی 350 هزارتومن برم دانشگاه علمی کاربردی یا بیشتره؟
    با ارزوی موفقیت برای تمام شماها

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

علمی کاربردی هر سال دو بار ثبت نام میکنه
    امسال هم بهمن یا اسفند صد در صد ثبت نام داره.

داره خودمونی میشه yedostekhob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

والا نمی دونم چرا اینقدر دیر اعلام می کنند؟مثل اینکه دلشون به حال ما نسوخته که با سرنوشتمون دارند بازی می کنند.

یه چند تا سوال داشتم شایدم یکی.

می خواستم بدونم که ایا علمی کاربردی بدون کنکور هم ثبت نام می کنه؟(حالا یا با دفترچه یا بدونه ان)و اینکه ترمی هم بدون کنکوره یا فقط پودمانی؟

من خیلی پول تو بساطم نیست می خواستم بدونم میشه با حداکثر ترمی 350 هزارتومن برم دانشگاه علمی کاربردی یا بیشتره؟
    با ارزوی موفقیت برای تمام شماها
    بله بدونه کنکور هم داره كه همون پودمانی ها هستن

نه بابا بيشتر از 350 دیگه نمیشه من که برای فناوری اطلاعات قبول شده بودم ترمی 320 بود که نرفتم منتظر جواب ترمی موندم
    Last edited by yedostekhob; 13-12-2011 at 00:41.

10. این کاربر از yedostekhob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MojiOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه بابا بيشتر از 350 دیگه نمیشه من که برای فناوری اطلاعات قبول شده بودم ترمی 320 بود که نرفتم منتظر جواب ترمی موندم
    بدون کنکور چه جوریه؟! من می خوام گرافیک بخونم. تهران هستم. شهریه و هزینش هم اصلا برام مهم نیست. ثبت نامش کی هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

پس من رفتم یه خانومه پشت میز نشسته بودم بهش میگم علمی کاربردی رشته نرم افزار ترمی چقدره ؟می گه فکر کنم حداقل 400 در بیاد.حداقلش تازه بعد به یکی از دوستان گفتم گفت 500 میشه .متاسفانه درست راهنمایی نمی کنند.اما دیروز موتورمو برده بودم تعمیرگاه یکی از بچه ها را دیدم که می گت من میرم دانشگاه علمی کاربردی(بدون کنکور و پودمانی رشته it)گفتش شهریه ام 370 تومنه و فقط انتخاب واحدش کمتره.

اگه 370 باشه که بازم میشه یه کاریش کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •