دوستان من می خوام یک PSP بخرم که هم کپی خور باشه و هم بهترین کیفیت و بازی ها رو داشته باشه.
لطفا مدل + قیمت رو بگید.
با تشکر
دوستان من می خوام یک PSP بخرم که هم کپی خور باشه و هم بهترین کیفیت و بازی ها رو داشته باشه.
لطفا مدل + قیمت رو بگید.
با تشکر
قیمت های روز سایت 360shop.ir
آرکید با آخرین آپدیت و فریمور : 250ت
الیت " " " " " : 350ت
باندل 250 گیگ : 630ت
باندل 4گیگ : 520ت
با سلام
متأسفانه به دلیل بازار آشفته ایران قیمت ها خیلی متغیر است. مخصوصاً در مواردی مثل Slim و Kinect.
بهتره که قیمت دقیق روز رو بپرسید. چون این قدر قیمت ها جا به جا می شوند ممکنه فرصت آپدیت کردن فراهم نشه.
با تشکر
سلام دوستان
قصد خرید Xbox دارم
آیا خرید از دبی صرف داره و اختلافش با ایران چقدره؟
و بهترین مدل تا حدود 300 هزار تومن؟
سلام
آرکید : 260
الیت: 360
قیمتا رفته بالا بدبختانه
آقایون سلام
من دیروز رفتم پشت شهرداری برای خرید (دست خالی و سردر گم برگشتم)
ایکس باکس گرون شده، فروشنده خود ایکس باکس رو میگه 330 (الایت و آرکید 230 ) و میگه باید آپ دیدت بشه گفتم ، خوب آپدیدت هم بکن (LT+) گفت 40 تومن !!
گفتم خوب نمیخوام آپ دیت کنی گفت بازی ها رو اجرا نمیکنه میشه یه توضیحی بدید این مسخره بازی چیه که جدیدا راه انداختن
دوربین کینکت هم 320 بود پک اصلی (بازی و نرم افزار)
---------- Post added at 09:30 AM ---------- Previous post was at 09:29 AM ----------
آقایون سلام
من دیروز رفتم پشت شهرداری برای خرید (دست خالی و سردر گم برگشتم)
ایکس باکس گرون شده، فروشنده خود ایکس باکس رو میگه 330 (الایت و آرکید 230 ) و میگه باید آپ دیدت بشه گفتم ، خوب آپدیدت هم بکن (LT+) گفت 40 تومن !!
گفتم خوب نمیخوام آپ دیت کنی گفت بازی ها رو اجرا نمیکنه میشه یه توضیحی بدید این مسخره بازی چیه که جدیدا راه انداختن
دوربین کینکت هم 320 بود پک اصلی (بازی و نرم افزار)
سلام دوست عزیز.
راجب اینکه گفتی من آپدیت نمی خوام باید بگم که در این صورت شما بازی های جدید رو نمیتونی اجرا کنی و به مشکل میخوری از جمله این بازی ها Need for Speed (و بازی های دیگه که جدیدا اومدن).و آپدیت کردن حتمی هست حالا چه الان چه 1 ماه دیگه.
اما اینکه بخوان 40 تومن واسه آپدیت بگبرن بی انصافیه.خیلی جاها آپدیتشون مجانی انجام میشه.و خیلی جاها هم با 10 یا 15 تومن.
اینم در نظر داشته باشید که الان یکم قیمت رفته بالا.فکر کنم آرکید شده 260!
از آقا میثم اطلاعات بگیر.
اینم آدرس پروفایلش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Hamid Hamid; 10-12-2010 at 11:58.
300 تومن نا قابل!
آخرین قیمت
آرکید 260
الایت 360
من چه خاکی به سر کنم آرکید بگیرم یا الایت؟
امشب رفتم پرسیدم موش آب کشیده شدم با موتور
---------- Post added at 08:09 PM ---------- Previous post was at 08:09 PM ----------
آخرین قیمت
آرکید 260
الایت 360
من چه خاکی به سر کنم آرکید بگیرم یا الایت؟
امشب رفتم پرسیدم موش آب کشیده شدم با موتور
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)