تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 190 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 1899

نام تاپيک: کلوپ ا 5530 Xpress Music ا

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام.
    بالاخره تونستم اینکارو انجام بدم.البته فایلها رو دانلود کردم و خودم مستقیما تو حافظه گوشی ریختم و راهش انداختم.زیاد هم سخت نبود.
    اولا از دوستانی که منو راهنمایی کردن تشکر میکنم
    دوما من گوشی 5530 دارم که GPS نداره.ولی وقتی Map رو اجرا میکنم دقیقا نشون میده من کجا هستم.میدونم که به اینترنت هم وصل نیست.چجوری تشخیص میده؟
    سوما نمیدونم این ورژن از Map هایی رو که دارم آیا آخرین ورژن هست یا نه؟چجوری تشخیص بدم چه ورژنیه؟
    با تشکر از دوستان
    میگم رفیق راهنمایی میکنی چیکار کنم ؟! منم مشکل شما رو داشتم ولی هر کار کردم نشد
    ممنون میشم مرحله به مرحله توضیح بدین

--------------------
    احتمالا شما یک آدم خوب هستی و جات تو بهشته که خدا لطف کرده و کاری کرده که گوشیت بدون GPS مکانت را نشون بده
    نمی تونی تشخیص بدی ورژن مپها رو
    موفق باشی
    نه بابا راست میگه
    واسه من نقشه نصبه ولی فایلاشو دانلود نکردم ، یعنی راه ها رو نشون نمیده اما وقتی از زوم در میارم نشانگر شهرمو نشون میده

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه بابا راست میگه
    واسه من نقشه نصبه ولی فایلاشو دانلود نکردم ، یعنی راه ها رو نشون نمیده اما وقتی از زوم در میارم نشانگر شهرمو نشون میده
    ---------
    دوست عزیز شما باید نقشه ها را اگر جایی آپلود کرده باشن دانلود کنی و به فولدر Cities در مموری کارت انتقال بدی

3. این کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

1

سلام بر دوستان.
    وقتي برام اس ام اس مياد به جاي اينكه تو ليست امروز نشون داده بشه، ميره تو ليست هفته گذشته يا ديروز.
    يعني مشكل تاريخ داره.
    چطور ميشه مشكل رو حل كرد.
    همچنين راهي هست كه مثلا يك فايل صوتي مورد علاقه رو تو دسكتاپ داشت؟ يعني يك ميونبور براش ايجاد كرد.
    با تشكر از همه.
    باتشكر
    در باره اضافه كردن يك فايل به دسكتاپ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

---------
    دوست عزیز شما باید نقشه ها را اگر جایی آپلود کرده باشن دانلود کنی و به فولدر Cities در مموری کارت انتقال بدی
    ممنون از راهنماییتون
    من همه نقشه ها رو میخوام یعنی تمام کشور ها ، امکانش هست پیدا بشه؟

داره خودمونی میشه inen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران ، میدان ناکجا آباد

پيش فرض

با سلام و عرض خسته نباشید
    کمکککککککککککک !!!
    گوشیم واسه خودش ریست شد و وقتی روشن کردم فقط آرم نوکیا میاد ( صفحه سفیده ) و همین طور می مونه !!!! الان تقریبا 1 روز کامله که اینطوریه ؟؟؟ از رو ام نمیره !!!!!

خودم احتمال میدم که ویروسی شده !

اول اینکه راه حلش چیه ؟؟ خواهشا کمک کنید ؟ باید فلش کنم گوشیرو ؟
    دوم اگه باید فلش کنم چه طور ؟ آموزشی اگه هست لینکشو بدین ( شرمنده 140 صفحه این تاپیک رو نمیتونم بگردم ، فردا باید سر کار برم )
    سوم : گوشیمو چطورز باید ویروس کشی کنم ؟
    چهارم : اگه فلش کنم همه فایلام و ... پاک میشن ؟
    پنچم : مموری کارتمو باید چکار کنم ؟ ( ویروس می تونه از اون باشه )

ببخشید زیاد سئوال کردم ... علی الحساب بگید چکار کنم گوشیم روشن بشه ؟
    Last edited by inen; 21-08-2010 at 19:34.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام و عرض خسته نباشید
    کمکککککککککککک !!!
    گوشیم واسه خودش ریست شد و وقتی روشن کردم فقط آرم نوکیا میاد ( صفحه سفیده ) و همین طور می مونه !!!! الان تقریبا 1 روز کامله که اینطوریه ؟؟؟ از رو ام نمیره !!!!!

خودم احتمال میدم که ویروسی شده !

اول اینکه راه حلش چیه ؟؟ خواهشا کمک کنید ؟ باید فلش کنم گوشیرو ؟
    دوم اگه باید فلش کنم چه طور ؟ آموزشی اگه هست لینکشو بدین ( شرمنده 140 صفحه این تاپیک رو نمیتونم بگردم ، فردا باید سر کار برم )
    سوم : گوشیمو چطورز باید ویروس کشی کنم ؟
    چهارم : اگه فلش کنم همه فایلام و ... پاک میشن ؟
    پنچم : مموری کارتمو باید چکار کنم ؟ ( ویروس می تونه از اون باشه )

ببخشید زیاد سئوال کردم ... علی الحساب بگید چکار کنم گوشیم روشن بشه ؟
    -----------------------
    دوست عزیز از فرمت سه دکمه استفاده کن ببین بالا میاد یا نه اگر بالا اومد که هیچ ولی اگر بالا نیومد مشکل سخت افزاریه
    به اینصورت اول گوشیت را خاموش کن باتری را یک بار در بیار جا بزن بعد دکمه های Call یا همان دکمه سبز رنگ و End call یا همان دکمه قرمز رنگ و camera Capture یا همان دکمه عکاسی را همزمان نگه دار و دکمه Power یا همان دکمه روشن و خاموش را نگه دار تا زمانی که گوشیت بالا بیاد و ازت درخواست کنه که تاریخ و ساعت و کشور را تنظیم کنی اگر گوشیت بالا اومد متاسفانه شماره تلفن و یادداشتهات پاک شده اما به هر حال گوشی درست شده و در اینصورت هم هیچ ویروسی تو گوشیت نمی مونه و پاک میشه
    در مورد مموری هم بگم که چیزی از داخلش پاک نمی شه و اگر ویروس داخل مموری باشه شما باید مموری کارت را خارج کنی و بعد از کپی کردن عکسها و فیلم و موزیک به داخل کامپیوتر ( چون این فایلها ویروسی نمی شن) مموری را فرمت کن و دوباره فایلهایی که کپی کرده بودی را به داخل مموری انتقال بده
    موفق باشی
    ممنون از راهنماییتون
    من همه نقشه ها رو میخوام یعنی تمام کشور ها ، امکانش هست پیدا بشه؟
    ---------------------
    همه نقشه ها که تو گوشیت جا نمی شه! باید نقشه یکی دو کشور را بریزی تو گوشیت

8. این کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

--------------------
    احتمالا شما یک آدم خوب هستی و جات تو بهشته که خدا لطف کرده و کاری کرده که گوشیت بدون GPS مکانت را نشون بده
    نمی تونی تشخیص بدی ورژن مپها رو
    موفق باشی
    اتفاقا این پست رو که خوندم یه بار دیگه محض اطمینان امتحان کردم.دقیقا محلی رو که هستم نشون میده.این درحالیه که خودش با زبون فارسی اعلام میکنه که سیگنال جی پی اس وجود نداره.در ضمن به اینترنت هم وصل نیست.ولی من فکر میکنم برای پیدا کردن من اول میره نزدیکترین دکل مبایل به من رو پیدا میکنه و بعدش یه محاسبه میکنه تا فاصله بین من و دکل رو پیدا کنه.برای همین وقتی رو نقشه نگاه میکنی میبینی که دقیقا جایی که هستی رو داره نشون میده با ذکر نام و آدرس.....

10. این کاربر از soheyl_fa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

میگم رفیق راهنمایی میکنی چیکار کنم ؟! منم مشکل شما رو داشتم ولی هر کار کردم نشد
    ممنون میشم مرحله به مرحله توضیح بدین

اول باید Map loader متناسب با نوع گوشیتون رو از سایت نوکیا دانلود کنید و بعدش تو گوشی نصبش کنید.اگه 5530 دارین اسم فایلی که باید دانلود کنید nokia_maps_3.01_09wk44_b01_s60_5.0_lm_rom هستش.
    بعد به آدرس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برین و فایلها رو دانلود کنید.یه فایل حدودا 49 مگی هست که شامل نقشه ها و صدای فارسی هست.بعد از دانلود ،محتویات دایرکتوری cities از فایلی که دانلود کردین رو داخل دایرکتوری cities تو گوشیتون بریزین.بعد محتویات دایرکتوری voices رو هم به آدرس E:\cities\diskcache\voice توی گوشیتون بریزین.
    البته پیشنهاد میکنم قبل از کپی کردن فایلها هرچی فایل تو دایرکتوریهای گوشیتون که اسمشون رو آوردم پاک کنید.
    حالا برنامه Map رو تو ی گوشیتون اجرا کنید.حالا باید جایی رو که هستین نشون بده.برای صدای فارسی هم دگمه option که پایین صفحه هست بزنید.بعدش مسیر: Tools/Setting/Navigation رو بزنید.حالا Voice guidance رو انتخاب کنید.یه لیست بلند بالا باز میشه که باید Farsi-female رو انتخاب کنی.خب تموم شد.
    حالا اگه میخوای صدای فارسی خانومه رو بشنوی گزینه Drive to رو انتخاب کن.خانومه شروع میکنه به صحبت کردن
    اطلاعات بیشتر و نقشه همه شهرها :
    کد:
    Last edited by soheyl_fa; 22-08-2010 at 08:21.

12. 2 کاربر از soheyl_fa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض هشدار در مورد نصب فایل کرک

[QUOTE=crack;5273553]سلام
    این فایلو دانلود کن یه ستاپ داره با یه کرک ، هردوشو نصب کن
    کد:

سلام.آقا من این فایل رو دانلود کردم و اول فایل ستاپ رو نصب کردم.بعدش وقتی خواستم فایل کرک رو نصب کنم پیغام داد و در اون پیغام هشدار داده بود که اگر فایل کرک رو اجرا کنم ممکنه به گوشی آسیب برسونه.منم نصبش نکردم.الان Acrobat Reader پانزده روزه نصب شده.برای شما موقع نصب فایل کرک هشداری نداد؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اول باید Map loader متناسب با نوع گوشیتون رو از سایت نوکیا دانلود کنید و بعدش تو گوشی نصبش کنید.اگه 5530 دارین اسم فایلی که باید دانلود کنید nokia_maps_3.01_09wk44_b01_s60_5.0_lm_rom هستش.
    کد:
    آقا دمت گرم ، برم دانلود کنم ببینم چطوره
    سلام.آقا من این فایل رو دانلود کردم و اول فایل ستاپ رو نصب کردم.بعدش وقتی خواستم فایل کرک رو نصب کنم پیغام داد و در اون پیغام هشدار داده بود که اگر فایل کرک رو اجرا کنم ممکنه به گوشی آسیب برسونه.منم نصبش نکردم.الان Acrobat Reader پانزده روزه نصب شده.برای شما موقع نصب فایل کرک هشداری نداد؟
    Application is for development use only. Continuing use may cause damage to your device
    اینو میگی ؟ والا اکثر نرم افزارایی که کرک داشتن همین پیغامو میدادن (البته واسه من)
    تا الانم که هیچ مشکلی پیش نیومده
    ولی بازم میل خودته
    Last edited by jb.NY; 22-08-2010 at 11:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •