با تشکر.لطفا اگه امکان داره امتحان کنین ببینین میشه این حروف رو تایپ کرد.(برای نوشتن اس ام اس میخام.)
ğ,ü,ö,ç,ş,ı
اینا هم اگه باشن عالیه ولی اگر هم نبود مهم نیست.
Â,Î,Û
ممنون.![]()
با تشکر.لطفا اگه امکان داره امتحان کنین ببینین میشه این حروف رو تایپ کرد.(برای نوشتن اس ام اس میخام.)
ğ,ü,ö,ç,ş,ı
اینا هم اگه باشن عالیه ولی اگر هم نبود مهم نیست.
Â,Î,Û
ممنون.![]()
Last edited by AB; 19-06-2010 at 22:28.
نه برای اون دوستمون گفتم که اصلی نبود .... ما که تا 1 سال رایگان فریم ویر فارسی داریم
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
منظور ما دوست عزیز فریم ویر هائی هست که منحصرا در اختیار مایکروتل هست و تو هیچ جائی پیدا نمیشه.
در مورد بازی نظر خاصی ندارم ... دوستمون AB یه پک 27 مگی بازی ناچ گذاشته دارم دان میکنم ببینم چیه
در مورد اس ام اس من زیاد برام مهم نیست .. هر چند که تو هر قبضی حدود 20 تومن مال اس ام اس هست ولی اصلا اهل ذخیره نیستم ... ولی دوستان میگن کلا 500 تا 515 تا (برای سند و ریسیو )
خواهش اینارو نزد :
ğ ş,ı
بقیه ردیف بود
البته رو حالت زبون فرانسه
S8003 JPIL1 مگه مال خود نمایندگی ها نیست خوب منم همینو گفتم با 4 تومان فلش کرده
این باشه که باحاله![]()
من به شدت با تاچ گوشیم مشکل دارم.. لطفا یه فریمور که جدیده و تو اینترنت پیدا میشه رو بگید چی هست... اهمیت هم نداره فارسی باشه یا نه... فقط بگید جدیدترین فریموری که اومده چی هست از کجا میشه دانلد کرد.. خواهشا جواب بدید..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبلا توي اين پست يك سري از اشكالات Jet رو گفتم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدديروز 2 تا اشكال ديگه توي جت ديدم كه براتون ميگم.
1- فرض كنيد توي رختخواب دراز كشيديد و هدفون گذاشتيد توي گوشتون و داريد موسيقي گوش ميديد .
اگه براتون SMS بياد ، گوشي فقط يه ويبره كوچيك ميزنه و هيچ آلارم صوتي رو پخش نميكنه كه شما بفهميد SMS اومده !
2- فرض كنيد داريد گالري تصاوير رو به صورت ليست ميبيند. به يه عكس ميرسيد. عكس رو باز ميكنيد. بعد از ديدن عكس ميخواين برگردين و ادامه تصاوير رو ببينين. ولي نميتونيد چون با زدن دكمه Back ، گالري دوباره از اول شروع ميشه نه از اون جايي كه شما آخرين عكس رو باز كرده بوديد !
كلا اين محيط تاچ وايز سامسونگ پر از اشكالات اعصاب خورد كن هستش.
من سعي ميكنم توي يه تاپيك تمام اشكالات گوشيهاي جاواي سامسونگ رو بنويسم.
Arena این مشکلات رو نداره؟
(ببخشید که دارم سوال خارج از مبحث میپرسم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)