تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 326 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 3254

نام تاپيک: i8000 Omnia II » ویندوز موبایل سامسونگ با اینترفیس Cube و دوربین 5 مگاپیکسل

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خوام این گوشی رو بخرم. چند تا سوال داشتم:

1-به نظر شما با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی؟

2-قیمت نمایندگی مایکروتل تبریز با تهران فرق می کنه؟

3- تو شهر ما مایکروتل فقط نمایندگی خدمات داره ، آیا در صورت بروز مشکل برای گارانتی بهش اعتماد کنم یا تهران بهتره؟

4-آخرین قیمت تهران (با گارانتی و بدون گارانتی) چنده؟

5-اگر با گارانتی بگیرم و خودم رام کوک شده نصب کنم از گارانتی خارج میشه؟ (یعنی فرقی با بدون گارانتی نمی کنه؟) اگر رام اصلیشو بریزم چی ،بازم از گارانتی در میاد؟

6- در ضمن این گوشی آیا پردازنده مستقل گرافیکی (مثل X1) داره یا مثل i900 از خود سی پی یو استفاده می کنه؟

7- به نظرتون این گوشی یه ذره بزرگ نیست؟ منظورم اینه که بزرگ بودنش موقع استفاده به چشم میاد یا نه؟تو جیب راحت جا میشه؟ این اندازش منو یه کم به شک انداخته.

اگه سوالام زیاد شد ببخشید.

ممنون میشم اگر کمکم کنید.
    Last edited by Razel; 24-04-2010 at 23:56.

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام نظر شخصي من

1-بدون گارانتي
    2-احتمالا فرق ميكنه تهران معمولا ارزونتره من كه مشهد نمايندگي ماكروتل گرونتر ميده نسبت به تهران
    3-چيز خاصي نداره كه تبريز نشه تعمير كرد
    4-بد.ن گارانتي 460 با گارانتي متفرقه 480-500 گارانتي اصلي 520 550
    5-فكر ميكنم در صورتيكه رام كوك شده بريزيد از گارانتي خارج ميشه
    6-در مورد اين دقيق نميدونم ولي ميدونم كه درايور OPEN GL ES بصورت پيش فرض نسب نيست و بايد دانلود ونصب بشه
    7-نه اتفاقا بسيار اندازه استانداردي داره شما اگه اكثر گوشيهاي 2010 رو ببينيد همه 3.7 هستند مخصوصا HTC تنها استثنا HD2 كه واقعا مشكل داره با جيب من حداقل
    خيلي راحت تو جيب جا ميشه

3. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خوام این گوشی رو بخرم. چند تا سوال داشتم:

1-به نظر شما با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی؟

2-قیمت نمایندگی مایکروتل تبریز با تهران فرق می کنه؟

3- تو شهر ما مایکروتل فقط نمایندگی خدمات داره ، آیا در صورت بروز مشکل برای گارانتی بهش اعتماد کنم یا تهران بهتره؟

4-آخرین قیمت تهران (با گارانتی و بدون گارانتی) چنده؟

5-اگر با گارانتی بگیرم و خودم رام کوک شده نصب کنم از گارانتی خارج میشه؟ (یعنی فرقی با بدون گارانتی نمی کنه؟) اگر رام اصلیشو بریزم چی ،بازم از گارانتی در میاد؟

6- در ضمن این گوشی آیا پردازنده مستقل گرافیکی (مثل X1) داره یا مثل i900 از خود سی پی یو استفاده می کنه؟

7- به نظرتون این گوشی یه ذره بزرگ نیست؟ منظورم اینه که بزرگ بودنش موقع استفاده به چشم میاد یا نه؟تو جیب راحت جا میشه؟ این اندازش منو یه کم به شک انداخته.

اگه سوالام زیاد شد ببخشید.

ممنون میشم اگر کمکم کنید.
    با سلام نظر شخصي من

1-بدون گارانتي
    2-احتمالا فرق ميكنه تهران معمولا ارزونتره من كه مشهد نمايندگي ماكروتل گرونتر ميده نسبت به تهران
    3-چيز خاصي نداره كه تبريز نشه تعمير كرد
    4-بد.ن گارانتي 460 با گارانتي متفرقه 480-500 گارانتي اصلي 520 550
    5-فكر ميكنم در صورتيكه رام كوك شده بريزيد از گارانتي خارج ميشه
    6-در مورد اين دقيق نميدونم ولي ميدونم كه درايور OPEN GL ES بصورت پيش فرض نسب نيست و بايد دانلود ونصب بشه
    7-نه اتفاقا بسيار اندازه استانداردي داره شما اگه اكثر گوشيهاي 2010 رو ببينيد همه 3.7 هستند مخصوصا HTC تنها استثنا HD2 كه واقعا مشكل داره با جيب من حداقل
    خيلي راحت تو جيب جا ميشه

ممنون از جواب خوب دوستمون1 -باید بگم که حتما با گارانتی بخرید . اونموقع که من خریدم(6 ماه پیش) مایکروتل نیاورده بود وگرنه منم با گارانتی میخریدم.4- آخرین قیمت با گارانتی اصلی پارس مایکروتل 490 تومنه (به همین دلیل میگم حتما با گارانتی بخرید5- شما اگه رامشو عوض کنید از گارانتی خارج میشه. برای همین میتونی به نمایندگی مراجعه کنید.6- این گوشی صد درصد پردازنده گرافیکی مستقل داره.

5. 2 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

جسارتا عرض ميكنم حالا اقا سعيد هم اومدند جوابتون رو ميدن
    اين لينك win 6.5.5 با htc sence 2.5 هست كه براتون ميگذارم وميتونيد نصب كنيد من خودم نصب كردم و امتحانش كردم تنها قسمت فوق العادش حساسيت بالاي تاچ صفحست واقعا زياد شده توي اين رام

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر هم خواستيد جداگونه sence 2.5 رو نصب كنيد ميتونيد به اين لينك بريد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

رام کوک شده HTC LEO که اولین بار دو ماه پیش از آقای rodrigofd تو موداکو عرضه شد و یه مدتی هم هست که آقای انریکو مدل جدیدش رو عرضه کرده فقط یه تجربه خوش به یاد ماندنی برای یک روزه! بعدش گوشیتون به هزار درد می افته(تجربه شخصی من برای استفاده یک روز: خالی شدن سریع باتری -داغ کردن و هنگ مداوم گوشی-کند شدن گوشی)

این نرم افزار جدا هم هنوز کامل نشده و نسخه بتاست . خیلی از قسمتهاش ایراد داره و کار نمیکنه.و گوشیتون مرتب هنگ میکنه . (تجربه شخصی من بعد از 3 ساعت استفاده از این برنامه)

7. 3 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

ممنون از جواب خوب دوستمون1 -باید بگم که حتما با گارانتی بخرید . اونموقع که من خریدم(6 ماه پیش) مایکروتل نیاورده بود وگرنه منم با گارانتی میخریدم.4- آخرین قیمت با گارانتی اصلی پارس مایکروتل 490 تومنه (به همین دلیل میگم حتما با گارانتی بخرید5- شما اگه رامشو عوض کنید از گارانتی خارج میشه. برای همین میتونی به نمایندگی مراجعه کنید.6- این گوشی صد درصد پردازنده گرافیکی مستقل داره.
    ممنون از راهنمایی شما و t_tanhayam عزیز. اگر اختلاف 20-30 تومن باشه خوب با گارانتی بهتره. اگر اینجا (اردبیل) با این قیمت پیدا کردم که فردا پس فردا می خرمش وگرنه باید تبریز یا تهران برم.

9. این کاربر از Razel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

در ادامه مطلب دوستمون اقا سعيد بايد گفت هيچ وقت بدنبال داشتن نرم افزار اختصاصي برندي بر روي برند ديگه نبايد بود
    فقط محض تست و يك جورايي فان قشنگه
    در مورد رام كوك شده با سنس 2.5 كه اقاي انريك نوشتش بايد بگم من چند روزي استفاده كردم مصرف باطر ي بالا +البته حساسيت بالاي تاچ+يك تعداد باگ توي سر برگهاي people+كندي اجراي sence تا حدي
    ولي خوب توي موداكو هم عده ي زيادي از اين رام استفاده ميكنند و اونقدر ها هم نا راضي نيستند
    در ضمن چند وقتي كه افسانه مولتي تاچ بر روي صفحات مقاومتي هم به حقيقت پيوسته
    و شايد در اينده نزديك شاهد استفاده اين قابليت عاي توي صفحات مقاومتي باشيم
    يا علي

11. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان سلام !

من میخوام این گوشی رو بخرم . اطلاعات تقریبا کاملی هم دربارش دارم و از وقتی که معرفی شد اخبارشو پیگیری میکردم فقط الان چنتا سوال یا ابهام برام باقی مونده :

1. عمده نگرانی من بابت خرید این گوشی نوع تاچ صفحه نمایششه که مقاومتیه و خازنی نیست که میترسم بعد از خرید انتظارمو براورده نکنه و پشیمونم کنه و یکی دیگه هم اینترفیس این گوشی هست که اینترفیس جت رو دیدم زیاد حال نکردم و میترسم اینم شکل همون باشه ..... .

2. یه مساله دیگه این که الان سیستم عامل اکثر گوشیای جدید سامسونگ و برندای دیگه که معرفی شدن اندروید هست و میترسم ویندوز موبایل 6.5 که این گوشی داره دیگه اواخر عمرش باشه ..... .

3. یه چیز دیگه هم که واسه من فوق العاده مهمه کیفیت صدای گوشی البته بیشتر با هدست هستش ..... .

4. اگه نکته خاصی (بیشتر منظورم عیب یا مشکل خاصه) در مورد این گوشی هست لطف کنید حتما بگید .

5. گذشته ازینا موقع خرید چه نکته یا نکاتی رو باید درنظر بگیرم و ایا با گارانتی بخرم یا بدون اون ؟ (خواهشا با دلیل منطقی چون نزدیک 70-80 تومن اختلاف قیمت دارن.)

در اخر هم باید بگم خیلی مممنون میشم کسی که حداقل چندماهه گوشی رو خریده پاسخای دقیق و کاملی به سوالام بده .... .

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام
    1-در مورد تاچ اين گوشي بايد بگم خيلي شبيه تاچ خازني شده واقعا در حدو حدود تاچ مقاومتي نيست همونطور كه خودتونم ميدونيد از تكنولوژي جديد صفحات مقاومتي R
    استفاده شده اگه من بخوام امتياز بدم و تاچ خازني رو 100 در نظر بگيريم 90 رو به اين گوشي ميدم البته نظر شخصيه بندست
    در مورد اينترفيس خوب اگه از نظر نرم افزاري كه كلي ميتونيد روش نرم افزارهاي مختلف كه كاملا متفاوت ميكنه محيط رو نصب كنيد
    Spb shell-manila-sence-mobile sence كه شما ميتونيد هم فيس htc هم فيس اندرويد رو داشته باشيد
    در مورد قيافه كه چي بگم همينه ديگه
    2-در مورد سيستم عامل خوب ويندوز موبايل خيلي جلوتر از نظر ساپورت نرم افزار وتعدد نرم افزارها و كلي راه مونده با وينمو7 من كه فكر نميكنم وينمو از رده خارج بشه دقيقا مثل ويندوز روي كامپيوتر هاي خونگي هست چند ساله داريم استفاده ميكنيم؟
    در مورد اندرويد هم هنوز اول راه هست تا اون موقع كه اندوريد جا بيوفته فكر ميكنم وينمو 8.9.10 هم با كلي امكانات فوق العاده بياد
    3-در مورد صدا نظري ندارم من هيچ گوشي موبايلي رو قبول ندارم چون از pmp هاي cowon استفاده ميكنم و بقيه دوستان بايد نظر بدن
    4-من خودم ميخواستم لئو بخرم ولي عاشق صفحه امنيا شدم به نظرم يكم زشت از نظر ظاهري نسبت به لئو
    در كل همه چيز به اندازه پولي كه ميدين و اين خيلي عاليه گمتر وسيله اي هست كه اينطور باشه
    5-در اين مورد نظر من خريد بدون گارانتي هست با توجه به سابقه (شخصي)خودم از گارانتي ولي گويا دوستان ديگه نظرشون اين نيست
    در كل شما يك رام كوك شده هم بخواين نصب كنيد از گارانتي خارج ميشه واگه گوشي باز باشيد فكر نميكنم بتونيد تا اخر مدت گارانتي صبر كنيد وفقط از رامهاي به نظ من مزخرف رسمي استفاده كنيد
    در پايان بايد بگم همه نظرات شخصي وتجربه استفاده از گوشيهاي وينمو در 4.5 سال گذشته بوده
    بازم سوالي بود در خدمتيم
    يا علي

14. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با سلام
    1-در مورد تاچ اين گوشي بايد بگم خيلي شبيه تاچ خازني شده واقعا در حدو حدود تاچ مقاومتي نيست همونطور كه خودتونم ميدونيد از تكنولوژي جديد صفحات مقاومتي R
    استفاده شده اگه من بخوام امتياز بدم و تاچ خازني رو 100 در نظر بگيريم 90 رو به اين گوشي ميدم البته نظر شخصيه بندست
    در مورد اينترفيس خوب اگه از نظر نرم افزاري كه كلي ميتونيد روش نرم افزارهاي مختلف كه كاملا متفاوت ميكنه محيط رو نصب كنيد
    Spb shell-manila-sence-mobile sence كه شما ميتونيد هم فيس htc هم فيس اندرويد رو داشته باشيد
    در مورد قيافه كه چي بگم همينه ديگه
    2-در مورد سيستم عامل خوب ويندوز موبايل خيلي جلوتر از نظر ساپورت نرم افزار وتعدد نرم افزارها و كلي راه مونده با وينمو7 من كه فكر نميكنم وينمو از رده خارج بشه دقيقا مثل ويندوز روي كامپيوتر هاي خونگي هست چند ساله داريم استفاده ميكنيم؟
    در مورد اندرويد هم هنوز اول راه هست تا اون موقع كه اندوريد جا بيوفته فكر ميكنم وينمو 8.9.10 هم با كلي امكانات فوق العاده بياد
    3-در مورد صدا نظري ندارم من هيچ گوشي موبايلي رو قبول ندارم چون از pmp هاي cowon استفاده ميكنم و بقيه دوستان بايد نظر بدن
    4-من خودم ميخواستم لئو بخرم ولي عاشق صفحه امنيا شدم به نظرم يكم زشت از نظر ظاهري نسبت به لئو
    در كل همه چيز به اندازه پولي كه ميدين و اين خيلي عاليه گمتر وسيله اي هست كه اينطور باشه
    5-در اين مورد نظر من خريد بدون گارانتي هست با توجه به سابقه (شخصي)خودم از گارانتي ولي گويا دوستان ديگه نظرشون اين نيست
    در كل شما يك رام كوك شده هم بخواين نصب كنيد از گارانتي خارج ميشه واگه گوشي باز باشيد فكر نميكنم بتونيد تا اخر مدت گارانتي صبر كنيد وفقط از رامهاي به نظ من مزخرف رسمي استفاده كنيد
    در پايان بايد بگم همه نظرات شخصي وتجربه استفاده از گوشيهاي وينمو در 4.5 سال گذشته بوده
    بازم سوالي بود در خدمتيم
    يا علي
    سلام !

یه دنیا ممنون بابت پاسخ هاتون ....... .

فقط این لئو که گفتین چیه دیگه ؟! (کدوم مدل از کدوم برند)

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

خواهش ميكنم دوست عزيز وظيفه هر كسي چيزهايي كه ميدونه رو هر چند كم به بقيه هم بگه مثل من
    leo همون HD2 از برند HTC هست

17. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •