آخه لپ تاپ من هندونه ست
سفارس دادم بیاد بعد میبینم چیه
به شرط چاقو هم نیست
آخه لپ تاپ من هندونه ست
سفارس دادم بیاد بعد میبینم چیه
به شرط چاقو هم نیست
1.هیچ ویندوز XP جز ویندوز XP که سازگار داده روش نصب نمیشه.
2.برای پارتیشن بندی از برنامه Hibernet Boot CD 9 به بالا استفاده کن می تولنی از سایت 9down.com دانلود کنی دقت کن که پارتیشن بندی این هارد کمی سخت و مقداری با هارد کامپیوتر های دیگه فرق داره
3. بهترین ویندوز برای این Notbook ویندوز 7 است که نسخه نهایی را می توانی از همان سایت بالا دانلود کنی
4.مبارک باشه
5. تبدیل را هم می توانی از خیابان قا آنی تهیه کنی قیمتی نداره
6. یادت باشد 12 ساعت تو شارژ باشه و بعد اقدام به نصب ویندوز کنی
7. حدود 45 درصد از درایور ها رو ویندوز XP سازگار میشناسه بجز Modem - Lan - Bluetooth - Card Reader -Wirlan
8. ویندوز 7 خودش همه درایور ها رو نصب می کنه بجز چند تایی
9. خیرش را ببینی کاکو
براي ايكس پي اخرين نسخه قابل نصب ورژن
33 mbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه
امروز گرفتمش 5738g از زاهدان با گارانتی سازگار 810 تومن ازش راضیم از همتون ممنون
ایول همشهری ، مخلصیم
شد یه قرار بزاریم بریم یه شب پنج شنبه باغمهمون ما ، از خجالتت در بیایم
![]()
Last edited by !Yahoo; 26-10-2009 at 00:15.
یه راه راحت تر واسه پارتیشن بندی از طریق
همون cd ویندوز xp هست که زمانی که می گه کدوم درایو رو می خوای روش نصب کنی همه درایوها رو delete کنی وبعد توی فضای unpartion پارتیشن بسازی هر چندتا که می خوای و بعد نصب ویندوز که تمام شد اون درایوها رو فرمت کنی من که همین کارو کردم
البته hiern فایلشو گرفتم اما سیدی نداشتم که نصب کنم دیگه اینکارو کردیم که جواب داد و خیلی هم راحت بود
در ضمن درایو ati شما رو شناخت؟ مداخل system کامپیوتر من که درایو رو نشناخت ودر Cd هم درایو ati نبود فقط nvida وIntel بود؟
Last edited by !Yahoo; 26-10-2009 at 04:55.
درایور ATI را باید از سایت خود شرکت Acer دانلود کنی به لینک زیر برو و دانلود کن
راستی تمام درایور های ویندوز 7 , Vista , XP را هم دانلود کن نسخه جدید هستند و در کارایی قطعات نقش مهمی دارند مثلا با نصب درایور جدید گرافیک مشکل افت سرعت در بازی Crysis حدود ۱۲٪ برطرف می شه و یا وایرلس دارای امکانات بیشتری شده و مدیریت آن خیلی بهترشده.
http://www.acer.ae/acer/service.do?LanguageISOCtxParam=ar&miu10einu24.curr ent.attN2B2F2EEF=3736&sp=page15e&ctx2.c2att1=24&mi u10ekcond13.attN2B2F2EEF=3736&CountryISOCtxParam=M I&ctx1.att21k=1&CRC=4250700633
راستی لب تاب را در سایت acer.com در قسمت Middle East در Service & Support رجیستر کن.
لینک رجیستر کردن
http://customercare.acer-euro.com/customercare/AcerUpdate.aspx?CID=AE&LID=ENG&IType=JV50
Last edited by hamidhassas; 26-10-2009 at 12:03.
بسیار ممنون ، خیل توپ شد همه رو نصب کردم فقط 2 چیز مونده
چگونه از hdmi استفاده کنم ؟ همین جوری بزنم تو ورودی lcd tv? که زدم نشناختش؟ راه خاصی داره ؟
در ضمن مدل دقیق wirles xpواسه دانلود کدوم مدله؟
Wireless LAN Driver for Atheros LiteOn AR5B91Wireless LAN
Atheros Wireless LAN Driver for Foxconn HB95
Atheros Wireless LAN Driver for Foxconn (AR5B91 and XB63),and QMI AR5B91
Last edited by !Yahoo; 26-10-2009 at 19:56.
1.برای فعال نمودن HDMI با راست کلیک کردن بر روی صحفه دسک تاپ گزینه ای به آن اضافه شده به نام Catalyst™ Display یا شبیه به این در آنجا تنضیماتی برای خروجی تصویر توسط HDMI وجود دارد کمی دقت کنی پیدامی کنی
2. خود من هم دقیقا نمی دونم کدام است چون مجبور شدم هر سه را دانلود کتم و بعد از حالت فشرده خارج کردم و فایل فشرده را پاک کردم و بعد از ۳ فولدر موجود فقط درایور فولدر ۲ نصب شد به همین خاطر نمی دونم کدام است ولی شما اول دومی را دانلود کن شاید همان باشد
اگر نصب کردید به من هم بگویید کدام بود.
![]()
WLAN_Atheros_v.7.7.0.267_XPx86
این درایور وایرلس بود
--------------------
در ضمن من atiنرم افزار رو پاک کردم و فقط از درایورش واسه کارت گرافیک استفاده کردم
الان هم هیچ مشکلی و دردسری واسه hdmi ندارم و دنگ وفنگ نداره
-------------
بعد یه سوالی واسه خروجی صدای hdmi من توی قسمت
sound & devices میرم و در audio قسمت sound play back میزارم روی hdmi ، ایا راهی دیگر هم هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)