تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 312 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

11

باارز سلام بر دوستان محترم
    یه سوال داشتم تو fifa10 ایران و لیک های ایران هست؟من تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوندم که امکان داره که قرار بدهند.
    خوب حالا نظر شما چی هست؟
    سلام؛

به نظر من که احتمالش کمه.

بابا همون تیم ملیمون رو بزارن لیگ نمیخوایم.
    خدایی خیلی ضایعس که هیچ وقت ایران رو نمیذارن .
    مشکل رو خود ایران درست کرد که لایسنس رو نداد و EA هم تا الان با ایران قهره!

دوستان تاریخ انتشار دمو و همچنین نسخه نهایی کی هستش ؟؟
    لطفا اگر نمی توانید بگردید لااقل پست اول رو ببینید، اونجا هم تاریخ انتشار هست هم لینک دانلود دمو، جوابتون رو هم نمیدم تا برید و از پست اول ببینید!

در ضمن امروز داشتو دمو رو رو حالت Be A Pro بازی می کردم و خودم رو وقتی یارم می خواست شوت بزنه جلوش قرار دادم و توپ به من خورد و به اوت رفت، بعد بازی به من امتیاز Positioning داد!

به نظر من بازی حالتی پیدا کرده که شما رو سمت خودش می کشه برخلاف نسخه های قبلی که آدم بعد چند وقت خسته میشد، به خصوص با مود Be A Pro Clup And Country
    Last edited by MHSou; 17-09-2009 at 12:10. دليل: 4FUN!!!

2. 3 کاربر از MHSou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

لطفا اگر نمی توانید بگردید لااقل پست اول رو ببینید، اونجا هم تاریخ انتشار هست هم لینک دانلود دمو، جوابتون رو هم نمیدم تا برید و از پست اول ببینید!
    آقا راست میگی . من اشتب کردم.
    عین کاربرای تازه وارد کار کردم
    الان از سایت خود بازی هم دیدم زده بود ۳۳ روز مونده .

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا راست میگی . من اشتب کردم.
    عین کاربرای تازه وارد کار کردم
    الان از سایت خود بازی هم دیدم زده بود ۳۳ روز مونده .
    البته 15 روز مونده 33 روز نسخه آمریکایی هست

پ.ن
    می گم هادی جان be a pro مثل یورو 2008 باحال شده انگاری نه؟ مال 09 خیلی یخ بود به خاطر کارای خوبی که می کردی جایزه ای چیزی نمی گرفتی کافی بود انتظار رو بر آورده کنی دیگه بعدش هر کار مثبتی هم که می کردی فرقی نمی کرد ولی توی یورو 2008 خیلی جالب بود هر کارت امتیاز داشت
    Last edited by Spaniuly; 17-09-2009 at 13:39.

5. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

11

البته 15 روز مونده 33 روز نسخه آمریکایی هست

پ.ن
    می گم هادی جان be a pro مثل یورو 2008 باحال شده انگاری نه؟ مال 09 خیلی یخ بود به خاطر کارای خوبی که می کردی جایزه ای چیزی نمی گرفتی کافی بود انتظار رو بر آورده کنی دیگه بعدش هر کار مثبتی هم که می کردی فرقی نمی کرد ولی توی یورو 2008 خیلی جالب بود هر کارت امتیاز داشت
    سلام؛

ببین آرمین جان مود امسال فرق کرده، شده مثل Be A Pro Seasons نکست، شما تو تیم رشد میکنی و به تیم ملی دعوت میشی متن کامل و رسمی EA رو ببین:

ویژگی های جدید FIFA 10 PC:

یک حرفه ای باش، باشگاه و کشور

بازیکن خود را از ابتدای شغلش برای رسیدن به ترکیب اصلی هدایت کنید، تا در مود ارتقاء یافته جدید یک حرفه ای باش به فهرست ستارگان بین المللی راه یابید. بازیکن حرفه ای خود را پرورش دهید و باعث پیشرفت او در رده خود باشگاه تان و راهیابی به تیم ملی شوید تا در یکی از خسته کننده ترین و پرکارترین چالش های هر ستاره فوتبال حرفه ای شرکت کنید.

در لیگ، جام حذفی و دیگر رقابت های داخلی رقابت کنید

برای اولین بار در یک حرفه ای باش، شما می توانید بیشتر از 4 فصل در لیگ، جام حذفی و دیگر رقابت های داخلی حضور پیدا کنید.

ترکیب اصلی جام جهانی 2010 تیمتان را بسازیید

به زودی شما می توانید در باشگاه و کشور یک حرفه ای باش مسابقه دهید، فعالیت تان در باشگاه شانس تان برای حضور در تیم ملی و سفر به آفریقای جنوبی و بازی در شبیه ساز رقابت در جام جهانی 2010 افزایش می دهد، به این وسیله شما می توانید توانایی های تان را به صورت حقیقی تست کنید. مواظب باشید، بازیکنان دیگر که هموطن شما هستند برای تصاحب مکانتان در تیم ملی تلاش خواهند کرد.

آیکون های کار های یک حرفه ای باش

تجربه داخل بازی از باشگاه و کشور یک حرفه ای باش شامل بسیاری از ارتقاء های تخصصی می شود. آیکون های کارهای یک حرفه ای باش یک سیستم بازخورد فعال در اعمال درون بازی شما به تان معرفی می کند، و برای ارتقاء بازی تان به شما کمک می کند.

سیتم رده بندی جدید کارها

سیستم رده بندی جدید کارها سریع ترین سیستم رده بندی که در یک حرفه باش دیده اید را به شما معرفی می کند. یک پاس بد بدهید و به خاطر آن تنبیه شوید.

Last edited by MHSou; 17-09-2009 at 14:36. دليل: 4FUN!!!

7. این کاربر از MHSou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

11 FIFA 10 New **** Images

سلام؛

تصاویر **** جدید از فیفا 10 توسط FIFA Soccer Blog منتشر شد (لطفا به خاطر این پست به من اخطار ندین، هدف فقط اطلاع رسانی است!!!!!!!):

منبع: FIFA Soccer Blog

9. 4 کاربر از MHSou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

11 FIFA 10 New Virtual Pro Tutorial Trailer

سلام؛

تریلر جدید حرفه ای مجازی:

دانلود از:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by MHSou; 17-09-2009 at 17:36. دليل: 4FUN!!!

11. این کاربر از MHSou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

11 FIFA 10 New My Live Season Tutorial Trailer

سلام؛

تریلر جدید فصل زنده من:

دانلود از:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by MHSou; 17-09-2009 at 17:59. دليل: 4FUN!!!

13. 3 کاربر از MHSou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با درود به فيفا بازان
    بنده دو مشكل اساسي در فيفا مي بينم كه خواستم بدونم كه ايا اين مشكلات رفع يا بهبود يافته است.
    1-هيچ وقت نفهميدم كه در تك به تك ها چگونه بايد كار كنم گه بتونم گل بزنم.هر چه قدر كه قوي و با زاويه به توپ ضربه مي زدم دروازبان مثل اسپايدر من مي پريد و توپ را مي گرفت.در حالي كه در pes تكليفت مشخصه.ايا اين مشكل حل شده؟ايا راه هاي مختلف براي گل زني وجود داره؟اينكه دريبل بزني و با زاويه بزني و فريب بدي و...
    2-استيل بازيكن ها خيلي مزخرفه.مثل ام خميري راه مي رن.البته شنيدم در انيميشن بازي كار شده و بهبود يافته.خواستم بدونم كه اين بهبود در چه سطحيست؟ايا قابل درك و فهم هست؟به واقعيت نزديك شده؟
    با سپاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با درود به فيفا بازان
    بنده دو مشكل اساسي در فيفا مي بينم كه خواستم بدونم كه ايا اين مشكلات رفع يا بهبود يافته است.
    1-هيچ وقت نفهميدم كه در تك به تك ها چگونه بايد كار كنم گه بتونم گل بزنم.هر چه قدر كه قوي و با زاويه به توپ ضربه مي زدم دروازبان مثل اسپايدر من مي پريد و توپ را مي گرفت.در حالي كه در pes تكليفت مشخصه.ايا اين مشكل حل شده؟ايا راه هاي مختلف براي گل زني وجود داره؟اينكه دريبل بزني و با زاويه بزني و فريب بدي و...
    2-استيل بازيكن ها خيلي مزخرفه.مثل ام خميري راه مي رن.البته شنيدم در انيميشن بازي كار شده و بهبود يافته.خواستم بدونم كه اين بهبود در چه سطحيست؟ايا قابل درك و فهم هست؟به واقعيت نزديك شده؟
    با سپاس
    دوست گلم شما در تک به تکها بایستی دقت کنی و قبل از نزدیک شدن به دروازه بان با تمام کات گوشه هارو کوک بگیری گکه ان شا الله گل خواهد شد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه عکس جدید در مورد بازی با موسه نگاه کنید:

آدرس عکس:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •