تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 215 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 2144

نام تاپيک: Assassin's Creed II

داره خودمونی میشه Loaded_nigga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    i.n.t.e.r.n.e.t

پيش فرض

Assassin's-Creed-III : Persian Gods !!! fake

سلام ، واقعا دست همه ی اونایی که برای این تاپیک زحمت کشیدن و تا 316 صفحه رسوندن درد نکنه ...

ببخشید که کمتر اینجا سر می زنم ( امتحانای لعنتی ) ولی امروز اومدم فقط بگم که به لطف همت مضاعف و کار مضاعف بعضی از بازی فروشهای عزیز نسخه ی جدیدی از اساسینز-کرید در اومده به نام ( خدایان پرشیا !!! ) که کاملا تقلبی-الاصل هست ! این همون بازی Prince-of-Persia-2008 هست که با لباس Altair از نسخه ی اول اساسینز-کرید اجرا میشه و مخصوصا عکسهای روی کاور بازی که غلط انداز هستن باعث میشه تو کف عکسها بمونیم و بازی رو تهیه کنیم و جیب فروشنده رو پر کنیم و .... :

انصافا شاهزاده-ایرانی-2008 هم بازی خیلی جالبی بود که من بیشتر از هر چیز از داستان بازی خوشم اومد ... اونایی که این بازی رو تموم کردن می دونن که لباس Altair رو میشه در حین بازی Unlock کرد پس بهتره اونایی که بازی نکردن همون نسخه ی اورجینال رو به جای ( خدایان پرشیا !!!) تهیه کنند ...

سلامت و تندرست باشید ، موفق هم باشید ، هر چی دوست دارید همون باشید !
    Last edited by Loaded_nigga; 04-06-2010 at 20:07. دليل: Assassin's-Creed-III : Persian Gods !!! fake

2. 2 کاربر از Loaded_nigga بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud_kp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Khuzestan

پيش فرض

آقا وقتی جیووانی نامه رومیده باید چیکار کرد؟ من یه بار رفتم پیش خطاطی بعدش جای گنجینه ها اومد همشون رو گرفتم حتی اونایی که روی کلیسا بزرگه بود تمام viewpointها رو رفتم اما دیگه چیزی نیست یعنی اصلا اینا چه ربطی به رسوندن نامه واسه جیووانی داره!واقعا موندم

داره خودمونی میشه mohammad13.blogfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام خدمت اساتید گل.
    1می خواستم بگم من در سکانس 12 هستم و تمام نامه ها رو جمع کردم(30)وبعد دادمشون به لؤوناردو و اون هم نامه ها رو خواند و بعد رفتم چسبوندمشون به دیوار و بعد کلید دید عقابی رو زدم و ظاهرا یک پازل ظاهر شد و بعد از مرتب کردن نقشه جهان درست شد.حالا دیگه هیچ گزینه ای نداره و فقط می شه نامه ها رو بخونی.می خواستم ببینم کار دیگه ای هم مونده که بکنم ؟
    2می خواستم ببینم دیوار نوشته ها رو چه جوری باید پیدا کنی(من یکیش رو پیدا کردم
    3شرمنده زیاد شد/می خواستم خواهش کنم هر چی بازی گرافیک بالا به این سطح به نظرتون می رسه بگید.
    فقط بدونید خیلی گلید
    ممنونم

آخر فروم باز rawen.west69's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    کلوپ گوشی ها

پيش فرض

سلام خدمت اساتید گل.
    1می خواستم بگم من در سکانس 12 هستم و تمام نامه ها رو جمع کردم(30)وبعد دادمشون به لؤوناردو و اون هم نامه ها رو خواند و بعد رفتم چسبوندمشون به دیوار و بعد کلید دید عقابی رو زدم و ظاهرا یک پازل ظاهر شد و بعد از مرتب کردن نقشه جهان درست شد.حالا دیگه هیچ گزینه ای نداره و فقط می شه نامه ها رو بخونی.می خواستم ببینم کار دیگه ای هم مونده که بکنم ؟
    2می خواستم ببینم دیوار نوشته ها رو چه جوری باید پیدا کنی(من یکیش رو پیدا کردم
    3شرمنده زیاد شد/می خواستم خواهش کنم هر چی بازی گرافیک بالا به این سطح به نظرتون می رسه بگید.
    فقط بدونید خیلی گلید
    ممنونم
    1-codex page در سکانس 14 بکار برده میشه.فعلا کاری باهاش نداشته باش
    2- منظورت از دیوار نوشته ها چیه؟؟
    3- splinter cell conviction - just cause 2
    Last edited by rawen.west69; 05-06-2010 at 14:55.

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من دوباره یه جا گیر کردم. اونجا که 9 نفر رو باید بکشی! یه نفرشون توی کشتی هست و میگه نباید سربازها ببیننت! خوب من تا تکون میخورم اینا منو میبینم. یه بار رفتم پشت کشتی و از اونجا پریدم پشت سربازا ولی باز نشد!
    راه خاصی داره؟

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    کلوپ گوشی ها

پيش فرض

من دوباره یه جا گیر کردم. اونجا که 9 نفر رو باید بکشی! یه نفرشون توی کشتی هست و میگه نباید سربازها ببیننت! خوب من تا تکون میخورم اینا منو میبینم. یه بار رفتم پشت کشتی و از اونجا پریدم پشت سربازا ولی باز نشد!
    راه خاصی داره؟
    اول اون سربازو بکش که تنها قدم میزنه...از تو آب بکشش
    بعد برو پشت سکان آویزون شو دو نفر دو طرف کشتی هستن که هی میرن پایین و دوباره میان بالا...تا اومدن بالا اوناروبکش تو آب
    بعد دو نفر پشت به سکان ایستادن از پشت یواشکی جفتشونو با هم بکش
    شخص اصلی پایین اونا ایستاده...از بالا بپر رو سرش و کارشو تموم کن طوری که قبل از کشتنش سربازا تورو نبینن
    Last edited by rawen.west69; 05-06-2010 at 15:59.

8. این کاربر از rawen.west69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    کلوپ گوشی ها

پيش فرض

دوستان، یه wallpaper خفن و توووووپ از این بازی میخام
    کجا پیدا کنم؟ از کجا بیارم؟؟؟
    خیلی ممنون

داره خودمونی میشه mhdashtdar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان سلام
    من تازه این بازی رو گرفتم
    بعد کلی سروکله زدن با کرک بازی بالاخره این کرک جدید رو که تو صفحه ی اول هست ، تونستم بریزم و بازی شروع شد:
    مراحل رو رفتم تا اونجا که برای اولین بار از شبیه ساز میاد بیرون و مهارت هاشو برای دوستش تو طبقه ی پایین اتاق شبیه ساز به نمایش می زاره کار تموم شد و برگشتن به طبقه ی بالا رفت تو توهم و یه دفعه خاطرات الطائر اومد ،اونجا دنبال یه نفر دیگه کرد و اون فرد که به ظاهر زن هم هست و شنل داره رفت توی یه برج دیدبانی و در بسته شد و دوربین بازی هم بعده بسته شدن در با زبون بی زبونی به تصویر می کشه که باید از برج بالا بری، حالا اینجای کار مهمه:
    هر کار می کنم از این برج بالا نمیره یعنی تا بالکن این برجه که وسطاست تقریبا بالا می ره ولی دیگه از اونجا به بعد می خوای بری بالا می خوره به درو دیوار،یه چوبی هم رو دیوار بالکن هست که بهش فانوس آویزونه اونم نمیگیره هر کار می کنم
    اگه می شه کمکم کنید
    با تشکر از همه ی دوستان

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

پيش فرض

راه خاصی داره؟
    من یه نقاشی خیلی وقت پیش ها گزاشته بودم حالا اگر میخواید بزارم! من اونجوری رفتم میدونم مطمئنه!

ایناهاشن:

اون زرد ها هدف رو به اتزیو وصل کرده. یعنی باید از اون نقطه بکشید. اونایی که نزدیکه کشتیه باید از کشتی اویزون بشید بندازیدشون پایین.
    همینطور اون فلشی که رو اسکله هست.
    شماره 5 رو باید وایسید رو اسکله با تفنگ بزنیدش.
    شماره 4 رو سعی کنید حت الامکان دور تر از 2 تایی باشه که وایسادن جلوی کشتی.. یعنی قسمتی کمین کنید بندازیدش تو اب که نرده نداشته باشه.

حالا این پیش میاد :

اینجا شماره 1و 2 روو چون ممکنه نشه جای خاصی زدشون شمارشون رو رو خودش نوشتم.

شماره 1 و 2 رو که کشتید :
    هدف اصلیتون احتمالا دور خوئدش میچرخه ... یعنی اینور اونورو نگار میکنه.
    وقتی روشو کرد طرف دیگه سریع با اسلحه دخلشو بیارید!

شرمنده اگر نقاشیم بده! خیلی نقاشی نمیکشم!
    کل پست رو کپی کردم حالا امیدوارم به دردتون بخوره!
    Last edited by loomina; 05-06-2010 at 20:17.

12. 3 کاربر از loomina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    کلوپ گوشی ها

پيش فرض

دوستان سلام
    من تازه این بازی رو گرفتم
    بعد کلی سروکله زدن با کرک بازی بالاخره این کرک جدید رو که تو صفحه ی اول هست ، تونستم بریزم و بازی شروع شد:
    مراحل رو رفتم تا اونجا که برای اولین بار از شبیه ساز میاد بیرون و مهارت هاشو برای دوستش تو طبقه ی پایین اتاق شبیه ساز به نمایش می زاره کار تموم شد و برگشتن به طبقه ی بالا رفت تو توهم و یه دفعه خاطرات الطائر اومد ،اونجا دنبال یه نفر دیگه کرد و اون فرد که به ظاهر زن هم هست و شنل داره رفت توی یه برج دیدبانی و در بسته شد و دوربین بازی هم بعده بسته شدن در با زبون بی زبونی به تصویر می کشه که باید از برج بالا بری، حالا اینجای کار مهمه:
    هر کار می کنم از این برج بالا نمیره یعنی تا بالکن این برجه که وسطاست تقریبا بالا می ره ولی دیگه از اونجا به بعد می خوای بری بالا می خوره به درو دیوار،یه چوبی هم رو دیوار بالکن هست که بهش فانوس آویزونه اونم نمیگیره هر کار می کنم
    اگه می شه کمکم کنید
    با تشکر از همه ی دوستان
    کلیک راست و space رو بگیر تا از دیوار بره بالا فورا دوباره کلیک راست و space رو بزن بپر سمت چوب تا بگیرتش...بقیش معلومه باید چیکار کنی

14. این کاربر از rawen.west69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •