تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 314 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 3134

نام تاپيک: LG KP500 Cookie يك گوشي زيبا - شيك- با امكانات مناسب و قيمت باور نكردني

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

برادر پیرمرد ، صبر کن یه لحظه ، این صفحه آخر انقدر داغ شده بود بحث نخوندم
    ولی مشکلات صفحه قبل و قبل تر خیلی راحت حل میشن ، الان دونه دونه بگو مشکلاتت با این گوشی چیه ؟ من دو تا دیکشنری رو این گوشی داشتم ، هم فارسی به انگلیسی PMD و هم یه انگلیسی به انگلیسی ... جفتشون یه آیکونی دارند که روش کلیک می کنی و صفحه کلیدشون میاد ، البته برای pmd یه خرده کوچیک هست ولی من راحت باهاش کار می کنم.
    در مورد فایل mp4 من الان حدود 10 تا موزیک ویدئو با فرمت mp4 تو موبایلم دارم و می خوام کلی دیگه وارد کنم منتها توی لپ تاپ بابام هستند موزیک ویدئو هاش ... باید سایزش رو تنظیم کرد که شما گفتی کردی ، من یه کانورتر کم حجم پیدا کردم تو یکی از این سایتهای ایرانی و الان کارام رو دارم با اون می کنم . میشه گفت تنها مشکلم با این گوشی فعلا این هست که نمیشه فایل های تصویری توی play list اش گذاشت :(

2. 3 کاربر از SI-SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

الان شما دوست عزیز دونه دونه مشکلاتتون رو بگید که کدوم ها حل نشده من براتون توضیح میدم ، اینهایی که من دیدم 80% مشکل از گوشی نیست ، یه کم باهاش کلنجار بری درست میشه . الان من دقیقا نمی دونم کدوم مشکل های شما حل شده و کدوم ها نشده ...

سلام
    موقع تایپ با کیبرد بعضی وقتها چند تا از حرفها پاک می شن.یعنی به حالت انتخاب در میان و حروف جدید که تایپ می کنم جایگزینش می شه
    می شه این مشکلو حل کرد؟
    آره ، برای من هم بعضی موقع ها اینجوری میشه ، نمی دونم دقیقا چرا همچین می کنه ، میرم یه گشتی تو فروم های خارجی بزنم ... نتیجه رو بهت میگم .

4. این کاربر از SI-SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یه دوستی با صفحه کلید کیوورتی مشکل داشت ، من رفتم دیدم خیلی ها با این مشکل داشتند ، با آپدیت فریمور هم درست نشده ... ولی بعضی ها راه حل هایی پیدا کردند ، بهترین راه حلی که واسش پیدا کردن اینه که سریع بنویسید ! من هم چند وقته سریع می نویسم دیگه این مشکل پیش نمیاد، به قول یکی از اعضای اون سایت که گفته بود اگه سریع بنویسید گوشیتون وقت نمی کنه کلمه رو هایلایت کنه
    ولی اگه خیلی سریع نیستید ، بعضی ها گفته بودند با سرعت متعادل بنویسید ، یعنی شتابش صفر باشه
    اما از نظر خودم هم اگه عادت کنید سریع بنویسید مشکل حل میشه ... من اوایل خیلی مشکل داشتم ، الان دیگه باهاش مشکل ندارم .

6. 2 کاربر از SI-SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

یعنی شتابش صفر باشه
    جــــــــــان؟!؟!؟

پروفشنال Gladiator King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مطمئنی؟؟

بدون گارانتی گفت یا دست دوم!!؟؟
    گفت بدون گارانتی، نو! میگفت گارانتی کشکه!

اوه یعنی اینقدر تفاوت دارن! ولی با گارانتی رو خیلی بالا گفت! گوشی شاپ زده 164 تو بازار دیگه...
    167 قیمت نمایندگی ال جی بود، کلی گشتم 166 تومن جای دیگه پیدا کردم!

البته الان که خودم فکرشو میکنم میبینم 125 واقعا غیرمنطقیه شاید طرف مخش پاره سنگ برداشته بود
    فردا دوباره میرم چندجا قیمت بدون گارانتیشو میگیرم

9. 3 کاربر از Gladiator King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shkz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

گفت بدون گارانتی، نو! میگفت گارانتی کشکه!

اگه واقعا" آکبند باشه می ارزه.
    مطمئن شدی بگیر.

فقط یه چیزی یادم افتاد راجع به فارسی داشتن و موارد مربوط به اون.
    Last edited by shkz; 16-11-2009 at 22:27.

11. 2 کاربر از shkz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

در مورد فایل mp4 من الان حدود 10 تا موزیک ویدئو با فرمت mp4 تو موبایلم دارم و می خوام کلی دیگه وارد کنم منتها توی لپ تاپ بابام هستند موزیک ویدئو هاش ... باید سایزش رو تنظیم کرد که شما گفتی کردی ، من یه کانورتر کم حجم پیدا کردم تو یکی از این سایتهای ایرانی و الان کارام رو دارم با اون می کنم . میشه گفت تنها مشکلم با این گوشی فعلا این هست که نمیشه فایل های تصویری توی play list اش گذاشت :(
    سلام . نبینم کمرنگ شی داداش .

یه لطفی میکنی یه توضیح کامل در مورد این نقل قول بالایی بدی . لینک نرم افزار و سایزی که باید باشه تا کوکی یخش کنش و .... .

مرسی

13. این کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خوب ، تا اونجایی که من فهمیدم طول ویدئو نباید از 400 و عرضش نباید از 240 بیشتر باشه ... در ضمن یک ویدئو با اندازه 200×300 رو نباید شما تبدیل به 240*400 بکنید چون خوب نسبت هاش بهم میخوره دیگه
    دیگه عرض کنم که ... آهان ... نرم افزارش ؛ یه نرم افزار خیلی کم حجم هست ، کلا 3 مگ هست تو یه فایل زیپ ، الان نمی دونم لینک دانلودش چی بود ، اگر بتونید صبر کنید فردا آپلود می کنم بهتون لینکش رو میدم ... حجم برنامه کمه و کارای منو راه میندازه ...
    فردا مفصل تر توضیح میدم.

15. 2 کاربر از SI-SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

سلام دوستان
    من از وقتی این گوشی رو دیدم یک حال دیگه شدم: دی
    من کلا از صفحه لمسی خوشم میاد
    دو سال پیش هم یک گوشی کره ای خریدم از این تی وی ها. تا الان هیچ مشکلی باهاش نداشتم و نا امید نشدم ازش ولی چند روزیه دیگه همراه اول رو نمیشناسه!فقط میشه با ایرانسل باهاش کار کرد. میخوام بفروشمش بیام این گوشی رو بخرم.
    نیازهای من رو فک کنم بر اورده کنه چون این گوشیم هیچی نداشت حتی نمیشد بازی هم نصب کرد: دی ولی چون صفحش بزرگ و لمسی بود ازش زده نمیشدم. تازه صفحه لمسیشم خیلی حساس نیست.
    حالا در مورد این گوشی چند تا سوال داشتم.
    فارسی میشه؟
    میشه اس ام اس فارسی داد یا گرفت؟
    پی دی اف و ورد رو فارسی ساپورت میکنه؟
    بازی و نرم افزارهای جاوا چطور؟ مشکلی نداره تو هیچ کدوم؟
    باتریش چقدر دوام میاره؟ من عادت ندارم سریع گوشیمو شارژ کنم چون این گوشیم باتریش 4.2 ولت هست و 2200 آمپر
    کلید نداره سخت نیست؟
    شتابسنجش چجوریه؟ خوبه؟ کارایی داره؟
    فعلا همینا دیگه
    شنبه صبح شاید رفتم گرفتم.
    قیمتشم الان بدون گارانتی چقدره؟

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

راستی این شماره گیری هوشمند چیه؟
    بعد اینکه گارنتی اصلی بگیرم یا بدون گارنتی؟
    فارسی داره؟ تشخیص دست خطش فارسی ساپورت میکنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •