دوستان چرا تو سایتای خارجی اثری از F 12 NGX/B نیست؟!!!!!!!
فقط سایتای فارسی توی سرچ میاد!!!!!!
ممکنه اسم دیگه ای داشته باشه؟؟؟؟؟!!!!!
هیچ کجا یه مشخصات خیلی کامل نیست ازش!!!!!
دوستان چرا تو سایتای خارجی اثری از F 12 NGX/B نیست؟!!!!!!!
فقط سایتای فارسی توی سرچ میاد!!!!!!
ممکنه اسم دیگه ای داشته باشه؟؟؟؟؟!!!!!
هیچ کجا یه مشخصات خیلی کامل نیست ازش!!!!!
سلام یک لپ تاپ هست که هیچ برجسبی یا چیزی روش نزده که مدلش نوشته باشه فقط میدونم سونی هست
مدل لپ تاپ رو از کجا پیدا کنم؟؟؟
سلام این جریان گرم شدن ِ لپتاپ های وایو بیشتر مربوط به کدوم مدل هاست؟
حتی زیرش هم ننوشته؟؟ چون لب تاپ های سونی زیرشون مدلشون -- شده و برچسب نیست یه نوشته -- شدست که پاک نمیشه..
سلام یکی پیدا بشه فرق دو مدل sony f12gfx و sonyf12kfx رو بگه . کانفیگشون که دقیقا یکی هست هر دو تاشون هم که USA هستن پس چه تفاوتی دارن اگه کسی میدونه زود جواب بده چون تا حالا این سوال ذهن خیلی ها رو به خودش مشغول کرده و جوابی واسه این کار شرکت سونی ندارند دو مدل با کانفیق برابر و با هیچ تفاوتی . من که فکر میکنم حتما یک فرقی دارن لطفا هر کی میدونه زود جواب بده!!!!!!!!
هیچ فرقی ندارند.تو سایت سونی هم که بری می بینی که کانفیگ دقیقا مثل همه
حتی تو ریزترین جزئیات هم با هم تنفاوت ندارند.واقعا تعجب داره.
دوستان یه مشورت میخواستم
دو مدل سونی هست که تقریبا تو یه رنج قیمت هستند(دقیقشا نمودونم اگه کسی میدونه لطفا بگه)
F 12 NGX/B
F 12 HFX/B
3تا فرق با هم دارند
NGX
هارد 500 با سرعت 5400
کارت گرافیک 310-512
ویندوز 7PRO
HFX
هارد 320 با سرعت 7200
کارت گرافیک 330-1G
ویندوز 7HOME
نظرتون چیه ؟به نظرتون کروم بهتره؟
دوستان عزيز اين يادتون باشه اگه ميخواين لبتاپ سوني بگيريد يا هر لبتاپ ديگهاي تا جايي كه ميتونين از داخل ايران نگيريد.
در حال حاظر بيشترين لبتاپها با ماركهاي مختلف توليد چين هستش و چين هم ديگه خودتون ميشناسين...
(نصيحت)
اینم review خوب از VPC-F12Z :
این جمله جالبه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدThe fan is still regrettably a problem.
ای بابا ما فکر کردیم دیگه این بحث داغ کردن خوابید! اینجا کسی نه لپ تاپش مشکل پیدا کرده از داغی نه خودش؛ حتی اون سری پر بحث اف 11؛ دیگه سری 12 مسلما این خبرا نیست؛ شما اگه یه مثال از شخص تأیید شده ای که بگه داغ شدن غیر عادی داشته آوردید ما میگیم چشم!دوستان خیالشون راحت باشه؛ این گرمایی هم که ذکر میشه به علت کانفیگ بالای لپ تاپ هست که با این سی پی یو و سیستم عادیه... بابک جان شما طرفدار ایسوس هستی منم هستم؛ ولی خودمونیم سونی هم ایرادی توش نیست
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)