تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 334 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام اقاي تيبا نويد. من هم دقيقا قيمتي رو كه بايد پرداخت كنم گفتم. تاريخ دقيق ثبت نام من 25 بهمن 1389 هستش. براي من تخفيف زده صفرو هديه مشاركت هم زدن 305000 تومان. بنابراين اگه سفيد انتخاب كنم قيمت تمام شده 11330000 و اگرم متاليك قيمت تيبا واسم 11530000 ميفته.تو دعوت نامه من قيمت پايه كارخانه واسه سفيد رو زده 11635000 و متاليك: 11835000. واسه شما تفاوت كجاست ؟ ممنون
    ---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------

سلام
    من اون پرینتشو به نامه ای که نوشته بودم پیوست کردم و به نمایندگی تحویل دادم تا فکس کنه به شرکت
    قراره اوایل هفته اینده برام جواب قطعی اخرشو بدن.
    حالا با اینکه من مبلغا رو خوندم
    فردا یا خودم میرن یا کسی رو میفرستم شرکت که یه پرینت دیگه برام بگیره و بعد مبالغ رو دقیق با ذکر نام مینویسم
    شاید بازم من اشتباه به خاطر سپردم اما گمون نکنم
    قیمت برای مشتری رو به خاطر سپردم .....

2. این کاربر از TIBA-NAVID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام. ديروز از يكي از همكارام كه با تيباش رفته بود مشهد ، در مورد ماشينش پرسيدم: مي گفت وقتي رسيده مشهد 1 ليتر روغن كم كرده بوده، بردم نمايندگي جواب ندادن.. كلي دلخور بود، نميدونم با اين حرف و حديث ها واقعا چكار بايد كرد. حسابي كلافه و دودلم. از طرفي با اين پول نمي تونم ماشين ديگه اي هم ( صفر) بخرم...بچه ها چيكار كنيم؟

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام. ديروز از يكي از همكارام كه با تيباش رفته بود مشهد ، در مورد ماشينش پرسيدم: مي گفت وقتي رسيده مشهد 1 ليتر روغن كم كرده بوده، بردم نمايندگي جواب ندادن.. كلي دلخور بود، نميدونم با اين حرف و حديث ها واقعا چكار بايد كرد. حسابي كلافه و دودلم. از طرفي با اين پول نمي تونم ماشين ديگه اي هم ( صفر) بخرم...بچه ها چيكار كنيم؟

گفتید روغن، یاد نکته ای که پریروز در نمایندگی دیدم افتادم
    تیبایی که داخل نمایندگی گذاشته شده بود و رنگش هم نوک مدادی بود.
    نکته ای در زیر خودرو نظرم رو به خودش جلب کرد
    که زیر موتور کاغذ گذاشته بودند
    و وقتی نزدیک رفتم دیدم روغن از خودرو میریزه پایین
    البته این عیبو من که ماشین های ایرانو دیدم زیاد زیاد جدی نمیدونم در نگاه اول و نظرم اینه که باید بررسی بشه
    میتونه در اثر شل بودن یا معیوب بودن پیچ مربوط به محفظه روغن باشه که مساله ای نیست
    اما میتونه هم مساله ی حادی باشه و در اثر مشکل سرسیلندر و سیلندر و .... که داستانی خواهد داشت برای اون بنده خدا که اونو میخواد بگیره!!!
    البته روغن کم کردن در حین مسافرت یه زنگ خطر دیگه هم هست که اونم باید بررسی بشه
    که خدای نکرده اب روغن قاطی نکرده باشه ماشین ایشون .....
    در کل باید بررسی بشه ماشینشون....
    حتما ماشینشون صفر هم بوده !
    اون تاپیک اب بندی رو که گذاشتم منظورم بیشتر همین حرفا بود
    من اوایلی که پرشیا اومده بود خودم یه پرشیای صفر رو 1 ماه بعد تحویل دیدم که واشر سرسیلندر عوض میکرد و مشکل اب روغن قاطی کردن هم پیدا کرده بود!!!!
    از راننده پرسیدم که چی شده
    گفت هیچی ماشین خوبی بود
    همون اول که گرفتم تخت گاز کوبیدم رفتم مسافرت
    اصلا تو جاده کم نمیاورد!!!!
    خوب آخرش میشه این که سر ماه موتور ماشین باید بیاد پایین و .....
    والا من که از چند همکار پرسیدم از ماشین توی جاده خیلی راضی بودن و مشکل خاصی رو نگفتن و از تحویلی های اون اول اول بودن
    حالا این همکار شما یا بدشانس بودن
    یا یه کم اون اول کاری مثل اون بنده خدا به ماشین نو فشار اوردن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

در مورد اينكه خوب آببندي كرده يا نه اطلاعي ندارم. فقط مي دونم كه پارسال ماشينو خريده و اين اولين سفرش بود.
    راستي بنظرتون سايپا به ايرادات احتمالي موتور ماشين هم توجه داشته؟ و اونارو براي سري هاي جديدتر كه ماها باشيم برطرف كرده؟ كسي خبري در اين مورد داره؟

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

در مورد اينكه خوب آببندي كرده يا نه اطلاعي ندارم. فقط مي دونم كه پارسال ماشينو خريده و اين اولين سفرش بود.
    راستي بنظرتون سايپا به ايرادات احتمالي موتور ماشين هم توجه داشته؟ و اونارو براي سري هاي جديدتر كه ماها باشيم برطرف كرده؟ كسي خبري در اين مورد داره؟

در مورد برطرف کردن ایرادات اولیه که من به نظرم چون تیبا اولین خودرو ملی سایپاست و میخواد در مقابل رقیبش حرفی برای گفتن داشته باشه به نظرم قاعدتا باید توجه بیشتری به این خودرو نشان داده بشه از جانب سایپا در خوروهای دیگر.
    اما نمونه های مثبتی هم تا حال دیده شده
    به طور مثال رفع ایراد صدای خودرو در سرعت های بالا که همگی خریداران بدون استثناء ازین صدا گله داشتند
    و از ابتدای سال 90 این ایراد خودروها رفع شده و به قدیمی ها هم اطلاع دادند که برای تعویض دسته موتورها و و اصلاحات لوله اگزور و انباره اگزور مراجعه کنند تا این مشکلشان رفع شود.
    ایرادات جزئی مثل پاره شدن تسمه دینام در برخی خریداران بوده که برای ان دسته خریداران هم اطلاعیه دادند که بر روی ان تعداد هم قطعه ی جدید اصلاح شده نصب گردد
    ایراد دیگری که نشنیدیم ....
    Last edited by TIBA-NAVID; 17-06-2011 at 10:41.

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض چند پیشنهاد

سلام مجدد دوستان
    راستی چند پیشنهاد دارم در مورد تحویلی های جدید.
    1 اینکه اگر تونستید باتری خودرو رو با اتمیک با کیفیت تعویض کنید.
    چون متاسفانه این طور که بوش میاد سایپا روی تیبا برای کم کردن هزینه باتری ابی روی ماشین گذاشتن که اخرین باری که این باتری رو روی ماشینی داشتم روی پیکانی بود که سال 80 اونو داشتم !!!!!
    حتی آر دی هم باتریش ابی نبود
    یادمه یک بار این اب و اسیدش در اثر فشار داخلی زیاد پخش کرده بود و کلا رنگ کاپوت از داخل رو برده بود !!!!
    بماند که کیفیت برق رسانی اتمیک ها چه قدر بالاتر است. و اصلا نیاز به نگهداری و بازرسی ندارند.

2:در مورد رینگ 14 و خرید لاستیک مرغوب تر برای خودرو هم نظرتون رو خواستم.
    سایپا برای تیبا لاستیک ریویی و ظاهرا با برند بارز گذاشته است.
    البته این مال دیده های من هست.
    حالا نظرتون در مورد رینگ 14 حالا در حالت ایده ال الومنیومی چیه؟
    یه نکته کوچیک جالب هم بهتون بگم ....
    خودروی مگان رو که حتما دیدید و میشناسید؟
    خودرویی بسیار شکیل و زیبا با موتور 1600 و 2000 در مدل های مختلفش.
    و قیمتی حدود 27 تا 32 میلیون بسته به نوع گریبوکس خودرو/
    حتما ابعاد بزرگ مگان رو در ذهن چند لحظه مجسم کنید
    حالا میخوام بهتون اون نکته رو بگم .... اونم اینه که خودروی تیبا و ابعادی به مراتب کوچک تر از مگان
    دقیقا هم وزن هست با مگان
    و این نشون میده تیبا از جنس بدنه و استحکام خوبی باید علی الظاهر برخوردار باشه.
    و اگر فقط مشکل کشش نداشته باشه و شتاب مطلوبی داشته باشه از نظر ایمنی باید بسیار خوب باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام نوید جان

در مورد رنگ مسی خودم هم به شک افتادم چون مسی سایپا زیاد جالب نیست. من رنگ مسی که رو بعضی از 206 دیدم مد نظرم بود. اما یه بحث اینکه چند و قتی میخوام بگم اینه که یه جورایی سر ما ثبت نام بهمن به مناسبت 22 بهمن کلاه گذاشتن به صورتی که سود مشارکت ما 14 درصد هست و بعد اون شد 18 %

در مورد قیمت گفتم ماشین تو بنگاه همیشه گرونتر است.شما زمانی میتونی برد کنی تو خرید که به قیمت بخری و از مصرف کننده نه دلال.من کاملا مایوس شدم با این اتفاقات و صحبتهای که دیدم شنیدم هم از لحاظ فنی هم قیمتی

شما حساب کن از بهمن 5 تومان دادی دست اینا الان بهت رنگ متالیک میدن 11500 در صورتی که تو بازار ارزونتره و حق انتخاب هم با خودت هست.این نیست که یه ماشین بزارن جلوت از شانست روغن ریزی داشته باشه و فاصله دربها مناسب نباشه و 1000 تا چیر دیگه مثل بلایی که سر یه 111 اومد هیچ وقتم نشد کاریش کرد

نمیدونم دیگه چی بگم از طرفی بدم نمیاد از این ماشین و از طرفی فکر مشکلات بعدش داره کم کم نامید میکنه منو. باز این شما نظرات بقیه ببینیم به کجا میرسیم

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام نوید جان

در مورد رنگ مسی خودم هم به شک افتادم چون مسی سایپا زیاد جالب نیست. من رنگ مسی که رو بعضی از 206 دیدم مد نظرم بود. اما یه بحث اینکه چند و قتی میخوام بگم اینه که یه جورایی سر ما ثبت نام بهمن به مناسبت 22 بهمن کلاه گذاشتن به صورتی که سود مشارکت ما 14 درصد هست و بعد اون شد 18 %

در مورد قیمت گفتم ماشین تو بنگاه همیشه گرونتر است.شما زمانی میتونی برد کنی تو خرید که به قیمت بخری و از مصرف کننده نه دلال.من کاملا مایوس شدم با این اتفاقات و صحبتهای که دیدم شنیدم هم از لحاظ فنی هم قیمتی

شما حساب کن از بهمن 5 تومان دادی دست اینا الان بهت رنگ متالیک میدن 11500 در صورتی که تو بازار ارزونتره و حق انتخاب هم با خودت هست.این نیست که یه ماشین بزارن جلوت از شانست روغن ریزی داشته باشه و فاصله دربها مناسب نباشه و 1000 تا چیر دیگه مثل بلایی که سر یه 111 اومد هیچ وقتم نشد کاریش کرد

نمیدونم دیگه چی بگم از طرفی بدم نمیاد از این ماشین و از طرفی فکر مشکلات بعدش داره کم کم نامید میکنه منو. باز این شما نظرات بقیه ببینیم به کجا میرسیم

آره دوست خوبم
    در مورد رنگ اول بگم:
    پس شما هم منظورت اون رنگ مسی هست....
    اگه رنگ مسی ای که c5 داره و من دیدم و واقعا واقعا تو رنگ تک بود رو تیبا داشت شک نداشتم که یکی از رنگ های انتخابی من بود.
    اما متاسفانه رنگ پراید مسی که افتضاحه و فوق العاده بدرنگه...
    حالا تیبا هم فرق انچنانی با اون رنگ پراید نداره اگر عینا همون نباشه....
    اما در مورد قیمت من والا به نظرم چیز دیگه دیدم...حالا فردا پرینت مجدد رو ازشون میگیرم و دقیقا مینویسم براتون
    اما چیزی که من دیدم بدون لحاظ هدیه و سود برای متالیک 1150 بود نه 1500
    و این قیمت با اون اگهی ها هم جور در میاد
    یعنی طرف پول لازم بوده و به قیمتی که پول داده میخواد ماشینشو رد کنه
    حالا فردا پرینتشو میگیرم میارم خونه و دقیق و مطمئن مینویسم
    در مورد سود بله
    من حرف شما در مورد افزایش سود به 18 درصد رو 1.5 ماه پیش متوجه شدم
    حتی اون موقع به خاطر مشکل فشردگی بازپرداخت و کمبود نقدینگی که برام تو این موقع یعنی موقع گرفتن قسط آخر ماشین پیش میومد دو دل هم شدم که برم کنسل کنم قراردادمو
    هم سود قرارداد جدید 18 درصد بشه
    هم من توی تیر ماه حداقل پول سایپا از دوشم برداشته بشه...
    اما سبک سنگین که کردم دیدم تو اون 4 5 ماهی که اینا میخوان تحویل بدن و ظاهرا میدن و مثل قبل نیست اوضاع
    سودش نهایتش اون قدری نمیشه که ارزش داشته باشه ....
    اما اگه دقیق بخوای بگیم فرق کسی که الان ثبت نام بکنه با ما که بهمن ثبت نام کردیم حدود 100 تومن سود بیشتر هست با لحاظ 5 6 ماه تو نوبت بودن
    و سپرده 5 میلیونی
    حالا انشالا که از ماشین راضی باشیم
    من که از اطرافیان افرادی که گرفتن مجموعا ازش راضی هستن و انتظارشونو براورده کرده
    تنها نکته منفی ای که جدیدا دیدم که البته عمومیت نداره روغن ریزی اون خودروی خاص تو نمایندگی بود
    و البته نکات مثبت مدل های جدید رفع ایراد صدا و کم صدا شدن خودرو میباشد

راستی یه نکته که باید در مورد خوروهای صفر خرید از افراد فروشنده و قیمت اون ها یادمون باشه اینه که:::::
    در مورد خرید اون خودرو ها هزینه ی خرج انتقال سند و انتقال پلاک به خودروی خرید شده اضافه میشن که کم هم نیستن و اگر آخر سر گرون تر در نیاد ارزون تر در نمیاد.
    توجه کنین که این موارد در مورد خرید خودرو بعد از پرداخت ودیعه دوم به وجود میاد و اگر حواله فردی قبل از واریز حواله دوم رو بخرید این مشکلات رو ندارید.
    سند و نمره به نام شما صادر میشه.
    پس زیاد هم ناراحت نباشین دوستان.
    خرید اون خودروها یه خرجای جانبی هم داره چون سند خوردن که اخر سرش فوقش میشه همون....
    قبول دارم باید قیمت بالاتر میبود اما زیاد هم اونجوری که فکر میکنیم نیست ....
    Last edited by TIBA-NAVID; 17-06-2011 at 15:21.

داره خودمونی میشه a5_big's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هر كي تيبا نوك مدادي گرفته لطفا عكسشو بزاره . ممنون

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    در مورد قیمت ها من اشتباه به خاطر سپرده بودم
    ریز قیمت ها به صورت زیر بودند:
    مبلغ ودیعه واریزی در بهمن ماه 89: 5000000 تومان
    هدیه مشارکت:299000 تومان
    قیمت تمام شده برای مشتری برای رنگ سفید :11336000 تومان
    قیمت برای رنگ های متالیک:11536000 تومان
    رنگ های متالیک قابل سفارش و قابل درخواست:
    نقره ای-آبی تیره-بنفش روشن-نوک مدادی-مشکی

راستی در پاسخ به دوست عزیز که تصویر نوک مدادی رو میخواستن من با اینکه چندین نوک مدادی رو دیدم اما نتونستم خودم عکسی بگیرم اما عکسی که قبلا از شرکت منتشر شده بود از یک نما از خودروی رنگ نوک مدادی موجود بود که براتون همونو میذارم.

من که هرکار میکنم عکس داخل این مطلب ثبت نمیشه .لینکشو هم که میذارم ادرس سایتش حذف میشه.
    حالا اون عکسو اواتر خودم گذاشتم.
    ببخشید دیگه
    Last edited by TIBA-NAVID; 18-06-2011 at 13:34.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •