به همه همین رو می گن ! اما برای من 1 هفته هم نشد ! رانژه 2-3 روزه شد و خودم هم نصبش کردم با مسئولیت خودم . 2 روز بعدش نصاب تازه بهم زنگ زد !![]()
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
به همه همین رو می گن ! اما برای من 1 هفته هم نشد ! رانژه 2-3 روزه شد و خودم هم نصبش کردم با مسئولیت خودم . 2 روز بعدش نصاب تازه بهم زنگ زد !![]()
با سلام ببخشيد من يه سوال ديگه داشتم من جايي كار ميكنم و طبقه دوم همون جا ميشينم و تلفنمون مشتركه و با صاحب كار كه حرف زدم ميگه اگه adsl نصب كني خط تلفن مشكل پارازيت به هم ميزنه حتي با استفاده از ----- آيا اين حقيقت داره و من نميتونم از adsl استفاده كنم
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد كه من چه كار كنم
من كه مركز فياض بخش بودم كه در كمتر از 2 روز خط را رانژه كردن
خودم هم با كمك اساتيد همين سايت سرويس را فعال كردم
من يك فن به شما ياد ميدم كه مشكلت حل بشه :
مودم ها يك قطعه جانبي دارند به نام SPLINTER كه بايد سيمي را كه به تلفن هاي منزل وصل ميشه از سر اين قطعه بگيري
شما ميتوني اين قطعه را در سر جايي كه كابل تلفن وارد ساختمان ميشه بذاري و يك سرش را كه بايد به گوشي وصل بشه(حالا گوشي خودتون يا گوشي صاحب خونه) از سر اين وسيله به كابل تلفن منزل وصل كني و از سر ديگر اون كه بايد به مودم ADSL وصل بشه يك سيم جدا براي مودم بگيري
اينطوري مشكلت فكر مي كنم بصورت كامل مرتفع ميشه
نه مشکلی نیست! اسپلیتر را برای همین کار گذاشتن دیگه!
اسپلیتر ابزاریست برای جدا کردن voiceو data از یکدیگر. از نظر فیزیکی قطعهایست کوچک با یک ورودی برای خط تلفن و دو خروجی برای گوشی تلفن ومودم ADSL.
همانطور که میدانید یکی از مزایای سرویس ADSL استفاده همزمان از اینترنت و تلفن است. برای جلوگیری از اختلال در دو سرویس (اینترنت و تلفن) نباید دستگاههای جانبی (تلفن، فکس و …) به صورت مستقیم بر روی خط تلفن قرار گیرند. (این بدان معناست که برای استفاده از هر دستگاهی که قرار است به صورت مستقیم بر روی خط وصل باشد، یک اسپیلیتر نیاز است.)
اسپلیتر میتواند از اختلالات جانبی مانند نویز و قطع و وصلی تلفن و اینترنت جلوگیری کند.
اشکال از فن اوا هست من خودم15 تا 20 روز طول کشید فن اوا دوستم هم بعد از یک ماهو نیم نشد رفت پارس انلاین 7 روزه شد
بچه ها من پارس انلاینم الان 2 هفته میشه دستغیب رانژه نکرده خطمو..چه کنم ؟..مشکل از کجاست؟!
مشکل از مرکز مخابرات هست
چاره ای جز انتظار نداری![]()
مشکلش چیه...دو تا پورت رو میخوان وصل کنند دیگه...کار خاصی نیست که...فردا میرم خدمتشون میرسم !![]()
این جور که من متوجه شدم این مرکز خیلی شلوغ هست (البته از نظر تعداد کاربران ADSL ) که به خاطر همین هم دچار یک سری محدودیت ها هستند
ضمنا بهتر بود قبل از در خواست خرید خط یک سری به مخابرات میزدین تا مطمئن بشید که خط شما PCM نباشه که بعدا دچار مشکل بشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)