این ادرس یه arabizer که ظاهرا خوبه تا امشب امتجانش میکنم ولی از اون احتمالا بهتر arabizer ی هست که sunnysoft ساخته و لینکش تو وبلاگم هست ولی crackesh نیست اگه کسی کرکش کرد واسه همه اینحا....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ادرس یه arabizer که ظاهرا خوبه تا امشب امتجانش میکنم ولی از اون احتمالا بهتر arabizer ی هست که sunnysoft ساخته و لینکش تو وبلاگم هست ولی crackesh نیست اگه کسی کرکش کرد واسه همه اینحا....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by RealRed; 28-01-2009 at 14:43.
از طریقه اینترنت !
اگه میشه آدرس وبلگتم بذار .
میخوام به peer to peer کانکت شم![]()
دوستان من در مورد اجرا کردن فایل با پسوند exe. روی گوشی omnia مشکل دارم و error میدهدر حالی که فایل Cab. بدون هیچ مشکلی اجرا و نصب میشه کسی میدون چطور میشه این مشکل برطرف کرد . آخه من واسه فعال کردنGPS به این برنامه Port Splitter نیاز دارم که اینم پسوند exe. داره.
سلام
1) دوستان قدیمی و جدید! کسی تقویم شمسی سراغ داره؟؟؟
2) نسخه جدید s2u2 اومده. بسیار عالی می باشد.
3) بلاخره کسی کیف مناسب پیدا کرده براش؟
4) آخرین قیمت 545 بدون گارانتی
![]()
خب معلومه که باید ارور بده ، آخه ویندوز موبایل که .exe رو نصب نمی کنه ، فقط اجرا می کنه ، و فقط فایلهایی .cab رو نصب می کنه و برای نصب برنامه هایی که exe هستن باید با کامپیوتر و از طریق Windows Mobile Device Center این کار رو انجام بدین.
ممکنه ، امکان که اثر انگشتت روی محافظ می مونه و تو فکر می کنی روی صفحه می مونه ، اگه می تونی بدون محافظم چک کن ببین.
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه
حیاتیه
چک میکنم میگم ولی بعید میدونم مال محافظ باشه وقتی رو صفحه فشار میده انگار انگششتتو کردی تو ال سی دی 42 اینچ یه جوری میشه ولی بازم چک میکنم میگم
خیلی کم. فکر کنم حدود 1 ساعتیه سوال دیگه برای شما چه قدر زمان میبره تا باتری از خالی به پر برسه ؟
و چه جوری میشه عکس و اهنگ فرستاد ؟
و چه جوری میشه سریال گوشی رو از خود گوشی متوجه شد ؟
با بلوتوث. اول روشنش کن. بعد روی فایل مورد نظر قلم رو نگه دار و گزینه Beam File رو بزن.
با استفادزه از کد #06#*
یه سوال: چجوری می شه برنامه و یا بازی های جاوا نصب شده رو گوشی رو Uninstall کرد؟
az sitetoon mamnoon man tahala samsung nadashtam nemidoonam chejoori bayad barname roosh berizam mishe komakam konid pele be pelam begid ke ghati nakonam
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)