روس سپر ماشین چندجا خط افتاده(پارک کردنی مالیده به دیوار سیمانی) چیکارش میشه کرد؟
![]()
روس سپر ماشین چندجا خط افتاده(پارک کردنی مالیده به دیوار سیمانی) چیکارش میشه کرد؟
![]()
سلام
یکی از دوستام پراید صفر خریده ولی وقتی دنده عقب که میزنه چراغای سفید مخصوص عقب روشن نمیشه! مشکل از چی میتونه باشه؟
اول توی جعبه فیوز بغل پای راننده چک کنید که فیوز نسوخته باشه.توی دفترچه راهنما معمولا نوشته شده کدام فیوز مال چه قسمتهایی است.احتمالا لغت tail به معنای عقب یا دنباله زیر آن فیوز نوشته شده که مربوط به برق عقب ماشینه.اگر مشکل از اینجا نبود لامپای دنده عقب را چک کنید و در صورت سالم بودن مشکل از فشنگی دنده عقب میتونه باشه که با یه تست ساده معلوم میشه.
خطوط روی سپر پراید را در واقع کاری نمیشه کرد چون پلاستیک است و نه رنگ میشه زد(که خرابتر میشه) نه صافکاری اما میتونین یه ابتکار انجام بدین که البته باید قبلش روی یه سپر دیگه خراب و ضایعاتی امتحان و تست کنین.نرمترین سمباده موجود در بازار را بخرید و آرام روی خراشها سمباده بکشید..ممکنه اینجوری اثرش کمتر بشه اما این یه تئوری است و من فعلا انجام ندادم و توصیه میکنم اول روی یه سپر مستعمل و خراب که روی ماشین نیست و مثلا شکسته شده تست بکنین.
Last edited by camaro lt; 11-06-2010 at 19:37.
سلام به همه دوستان
به نظر شما پراید تا 5 سال دیگه در بازار خودرو ماندگار هست یا نه ؟
سلام
این خطوط به راحتی و توسط سپر ساز ها درست میشه
اول خوب سمبادش میکشین
اگه نیاز به آب کردن سپر داشت جاهای مورد نیاز رو هم درست میکنن و بعد یه لایه ی خیلی نازک از بتانه روش میکشن و بعد هم یه رنگ دقیقا هم رنگ خودش روش میپاشن
این طرفی که برای من این کار رو انجام داد خیلی خوشگل رنگش کرد و اصلا مشخص نبود دیگه
البته خیلی هم منصف بود و فقط 5 تومن گرفت
خیلی خیلی بعیدهبه نظر شما پراید تا 5 سال دیگه در بازار خودرو ماندگار هست یا نه ؟
البته از سایپا و ایرنخودرو هیچ چیز بعید نیست :(
اینجور ترمیم کردن جز یه ظاهر سازی که آنهم خیلی ابتدای است چیز دیگه ای نیست . با اولین فشار تمام بتونه و رنگها خرد شده و خواهد ریخت..
پراید به دلیل همه گیر بودن و داشتن امکانات بیشتر نسبت به پیکان و قیمت مناسب(نسبت به دیگر خودروهای موجود)تا سالهای متمادی تولید خواهد شد و تنها در شکل ظاهری و احتمالا کمتر نوع موتور تفاوت جزئی خواهد داشت..ماند141و 132
سلام
الان یه 8 ماهی میشه که درستش کردم
3 بار هم با این سپر تصادف کردم(تصادف بد!)
البته میشه گفت 4 بار : )))
ولی اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده
دلیلی هم نداره بیفته یا بتونش بریزه یا .....
امشب حتما از قسمت درست شده عکس میندازم
گفتم که
یه لایه خیلی نازک از بتانه روش قرار میگیره که از ترک برداشتنش جلو گیری میکنه
اگرم به عکس اطمینان نداشتین با کمال میل حاضرم خراشش بدم تا بتونش معلوم بشه
الان سپر ساز ها هرچیزی رو درست میکنن حتی اگه در بدترین وضع هم باشه درستش میکنن
اگه خواستین یه عکس از سپر پرشیا هم که دادم درست کردن و رنگش کردن رو هم بذارم![]()
سلام
امروز دادم كيلومتر ماشينو يخي كردن
طرف گفت رنگ قرمز عقربه هارم بتراشم چراغشو ابي كنم خيلي جالب ميشه منم گفتم بكن...حالا روزا خيلي فاز نميده
ميخواستم ببينم عقربه ها تكي پيدا ميشه؟
چنده؟
من شهرستانم از دوستان كسي ميتونه برام بخره بفرسته؟؟!!!!
![]()
یه سری به تعمیرکار کیلومتر ماشین بزن.من فکر نکنم عقربه تکی پیدا بکنی.تا الان که ندیدم.شاید توی اوراقی یا دست دوم فروشی و یا تعمیرگاهی پیدا بکنی.اینجا یه آگهی هست تماس بگیر شاید مناسب باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by camaro lt; 25-06-2010 at 16:24.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)