sql های اسکریپت رو روي ديتا بيسي به اسم scriptdev2 اينپورت كردم.
ميشه لطفا يه ديتا بيس خوب بهم معرفي كنين؟
اگه اشكال نداره ميشه تلفني با شما صحبت كنم ، چند تا سوال راجع به باگ گيري داشتم.
بازم ممنون كه راهنماييم كردين.![]()
sql های اسکریپت رو روي ديتا بيسي به اسم scriptdev2 اينپورت كردم.
ميشه لطفا يه ديتا بيس خوب بهم معرفي كنين؟
اگه اشكال نداره ميشه تلفني با شما صحبت كنم ، چند تا سوال راجع به باگ گيري داشتم.
بازم ممنون كه راهنماييم كردين.![]()
هرکسی بخواد میتونه به من تلفنی زنگ بزنه
شما بجز scriptdev2 باید یه سری هم روی دیتا بیسه اصلیت اینپورت کنی
سلام آقا حسین
سرورتون فکر کنم چند روزی Off بود. در ضمن اگه میشه اکانتم رو باز کنید هنوز بسته ی و من گیم نت جدید زدم مشتری هام اکانت می خوان چه کنم ؟؟ :-)
ممنون
سرور رو آف کردم
سلام
ای بابا چرا آخه ؟ سرور خوبی داشتی. :-)
سلام عزیزان
کسی لینک mangos 3.3.2 noobpack رو داره
ممنون میشم
البته فقط noobpack
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما بايد برنامه ي NetFromwork v3.5 را داشته باشي تا بتوني Mysql و mangos را اجرا كني وگرنه وقتي بازش ميكني سريع بسته ميشه. (Netfromwork v3.5) تو ويندوز سون هست. من خودم از كينگ برنامشو گرفتم تو سايتي كه پيدا نكردم.![]()
سلام به همه ميگم شما هركدومتون يه ديتا بيس و نرم افزار معرفي ميكنين ايجوري هركي بخواد دانلود كنه گيج ميشه اگه ميشه هر نرم افزاري كه معرفي ميكنين هم صد در صد اطمينان بدين كه كار ميكنه هم با هم يكي باشيد اين جوري نميشه زشته ما همه ايراني هستيم جانم !!!!!![]()
NetFromwork v3.5 که نداشته باشی اررور میده بسته نمیشه
بسته شدنه این دوتا به خیلی چیزا بستگی داره که یکی از مهمترینش فایل های کانفیگ و کانفیگه اشتباهه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)