سلام دوستان
رم گوشی رو فرمت کردم ایا نیازی به disk defragmenter است؟
کار با این برنامه برنامه برای فرمت کردن رم چجوریه؟
سلام دوستان
رم گوشی رو فرمت کردم ایا نیازی به disk defragmenter است؟
کار با این برنامه برنامه برای فرمت کردن رم چجوریه؟
سلام
میخواستم این گوشی رو یخرم گفتم بیام اینجا از کسایی که دارن این گوشی رو و خودشون استفاده میکنن چند تا سوال بکنم
1.دوربین گوشی راضی کننده هست؟ نسبت به یک 5 مگاژیکسلی?
2.صفحه کلید این گوشی چجوریاست؟ برای مسیج دادن خوب هست؟
3.کیفیت و بلندی پخش موزیکش چجوریاست؟ چه اسپیکر و چه هدفون
4.به نظرتون توی این زمان قیمتش ثابت شده؟ یا اینکه ممکنه طی هفته های بعد یه افت قیمت فاهش داشته باشه?
5.و اینکه اگه الان بر میگشتین به موقعی که گوشی رو هنوز نخریده بودید و با این تجربیات الانتون باز هم گوشی رو میگرفتید؟ اگه نه چرا؟
فقط لطفا" نگین همه سوالات جواب داده شده و خودت برو تو تاپک ببین چون واقعا" الان امکان این رو ندارم که 150 صفحه رو بخونم
ممنون
Last edited by استبداد; 01-10-2009 at 11:44.
سلام . چطوری از WLAN میشه استفاده کرد؟
تو دانشگاه زدم سرچ کرد
کانکشن پیدا کرد ولی هیچ صفحه ای باز نکرد
به پسورد نیاز داره ! پسورد دانشگاهو باید بگیریسلام . چطوری از WLAN میشه استفاده کرد؟
تو دانشگاه زدم سرچ کرد
کانکشن پیدا کرد ولی هیچ صفحه ای باز نکرد![]()
عجب!!!!!!!!!
میدن مفتی؟
کسی از دوستان میدونه چطور میتونم وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم انتخاب با خودم باشه که گوشی شارژ بشه یا نه؟
ممنون میشم کمک کنید
1.دوربینش بهترین نیست اما کیفیتش خوبه
2.صفحه کلیدش ممکنه اولش برات سخت باشه اما عادت میکنی .منم خودم مسیج زیاد میدم
3.به نظر من کیفیت صداش تو اسپیکر زیاد جالب نیست البته من قبلا 5700 داشتم واسه این میگم ولی تو هدفون عالیه
4.رو قیمت زیاد نمیتونم نظر بدم ولی فکر نمیکنم فعلا افت قیمت فاحشی داشته باشه
5.من اون موقع که میخواستم اینو بگیرم بین 3تا گیر بودم تا که اینو خریدم گوشی کاملیه ولی بازم هرچی پول بدی آش میخوری.شما که نوشتی فقط P1 میخوای صبر کن Idou بیاد
در ضمن من بیکارمو تازه کار اگه کسی دیگه بود میگفت بری بخونی چون واقعا جوابت رو میگرفتی!
چند تا مشکل وحشتناک دارم:
1- اس ام اس رو از تو کامپیوتر چطوری میشه بهشون دسترسی داشت؟ (خیلی مهمه)
2- همینطور دفتر تلفن رو
3- با موبایل که عکس میگیرم بعد از مدتی عکسها خود بخود پاک میشن. خیلی عجیبه ولی واقعا اینطوری میشه
4- رم رو گاهی که از موبایل جدا میکنم، تمام اس ام اس هام به طور کامل پاک میشن (تا حالا دو سه بار این بلا سرم اومده) چیکار کنم
با pc suite- اس ام اس رو از تو کامپیوتر چطوری میشه بهشون دسترسی داشت؟ (خیلی مهمه)
2- همینطور دفتر تلفن رو
عجیبه3- با موبایل که عکس میگیرم بعد از مدتی عکسها خود بخود پاک میشن. خیلی عجیبه ولی واقعا اینطوری میشه
حافظه اس ام اس میره روی گوشی باید دوباره ر. مموری تنظیم کنی4- رم رو گاهی که از موبایل جدا میکنم، تمام اس ام اس هام به طور کامل پاک میشن (تا حالا دو سه بار این بلا سرم اومده) چیکار کنم
آخه مسئله اینه که دی وی دی داخل جعبه گوشی من pc siute نیست ovi نوشته روش و نمیشه باهاش این کارا رو کردبا pc suite
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)