تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 394 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

داره خودمونی میشه amir_olympia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

امروز رفتم خیابان جمهوری و علادین.هر چی گشتم این محصولات cowon رو پیدا نکردم.حتی یه نفر میگفت من اسمشم نشنیدم.
    اکثرا sony و creative و iriver و samsung محصولات متنوعی داشتند.
    یه نمایندگی sony این NWZX1061FB رو واقعا مثل اینکه ارزون میداد.میگفت همین یه دونه ازش مونده و میگفت با 30 درصد تخفیف 290000 تومان.
    creative xfi2 رو 148000 تومان
    میگفت از نظر هدفون و صدای خوب sony-nwz-a720 که بلوتوث هم داشت 4 گیگش 155000
    خلاصه گیج شدم لطفا راهنمایی کنید و یه جا به من معرفی کنید که همه جور پلیری داشته باشه و قیمتاش هم مناسب باشه
    این cowon s9 کجا پیدا میشه

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

فروشگاه نظریان بیرون علائدین همه محصولات کوون رو داره یک مغازه نمایندگی پاناسونیک نزدیک چهار راه جمهوری داشت دید ربطی به موضوع نداره جمع کرد. یکی دیگه هم طبقه 6ام علائدین که من هیچ وقت نتونستم پیداش کنم.
    شما اگه حوصله خوندن کلی پست انگلیسی داری من لینک بدم تفاوت باکیفیت ترین پخش کننده های دنیا رو بخونی با دلیل منطقی از طرف کلی audiophile(خوره صدا آخرش حرفه اییه)
    هیچ وقت اطلاعات رو از بازار مصرف نگیر
    اصل بازار پخش کننده ها پایتخت تقاطع میرداماد و ولیعصر هستش
    من خودم یک 5800 نوکیا 4 فروردین گرفتم از پخش اصلی نوکیا تو علائدین فروشنده خیلی ادعا داشت چهار پنج صوتی مشتی داد.
    Last edited by peaceful1; 03-04-2010 at 20:12.

3. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

سلام
    راجع به creative zen سوال داشتم
    جدیدا همه تو بازار می گن که 2 و 4 گیگش ریمارک هست و تقلبی. ما نیز مجبور شدیم یک transcend mp860 بگیریم.
    اگه امکان داره یک مقایسه بین این دو مدل قرار دهید

- من صفحه ترنسند رو فهمیدم چیه؟ نوشته full color !!!

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

امروز رفتم خیابان جمهوری و علادین.هر چی گشتم این محصولات cowon رو پیدا نکردم.حتی یه نفر میگفت من اسمشم نشنیدم.
    یه نمایندگی sony این NWZX1061FB رو واقعا مثل اینکه ارزون میداد.میگفت همین یه دونه ازش مونده و میگفت با 30 درصد تخفیف 290000 تومان.
    خلاصه گیج شدم لطفا راهنمایی کنید و یه جا به من معرفی کنید که همه جور پلیری داشته باشه و قیمتاش هم مناسب باشه
    پایتخت
    سلام
    جدیدا همه تو بازار می گن که 2 و 4 گیگش ریمارک هست و تقلبی. ما نیز مجبور شدیم یک transcend mp860 بگیریم.

اولا راست نمیکند دوما در هر صورت هزار برابر از درجه دو ها بهتره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام خدمت دوستان.میخواستم یک ام پی تری پلیر با مشخصات زیر بگیرم.خوشحال میشم راهنماییم کنید.مرسی
    1.فقط mp3 باشه .نه عکس میخوام ببینم و نه تصویر.فقط اهنگ گوش کنم.
    2.کیفیت خفن.باس خیلی توپ به طوری که صدارو نتونم بیشتر از نصفش ببرم بالا.البته اینو میدونم که هدفن تاثیر داره و بهتره که در اسرع وقت یه خوبشو بگیرم ولی با همون امکانات پکیج هم عالی باشه
    3.کوچیک و ظریف باشه به طوری که تو جیبم یا روی لباسم سنگینی نکنه.
    4.ظرفیتش مهم نیست ولی اگر خاصیت اپگرید شدن داشته باشه چه بهتر البته اگر گیر بیاد.
    5.هزینه خیلی مهم نیست(محدوده 100 تا 150برام مناسبتره).همین
    6.میخوام واقعا از شنیدن موزیک لذت ببرم.
    و در خاتمه یه بار قبل از عید همین طور الکی از یه فروشنده پایتخت بهترین رو پرسیدم گفت فعلا کینگ استون!!! بعد خودش یه دونه اماده داشت و برام موزیک گذاشت و گوش کردم.کیفیش خوب بود مخصوصا که ترنس گذاشته بود و داشت حسابی توی شلوغی پایتخت حال میداد.سرتون رو در نیارم هارد موبایل میخورد و تا 16 گیگ هم ساپورت میکرد.حالا اگر از دوستان از این هم اطلاعی داره واسه بذاره چون من تو اینترنت چیزی پیدا نکردم!!!!!!!!!
    در خاتمه از دوست یا دوستانی که مدلهای خوبی رو بهم پیشنهاد میکنند نهایت تشکر رو دارم.مرسی
    Last edited by arashshirazi; 04-04-2010 at 13:08.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

چون این مدل دیگه یه مقدار قدیمی میشه، اگه توی بازار به شما "میگن" که تقلبی هست به این معنی که "دنبالش نرو و بجاش بیا اینی که من دارم رو بخر!!" که خب حرف مفت می زنن ... شما از نمایندگی های کریتیو بخر تا خیالت راحت باشه .. بازار رضا یه نمایندگی واسه ات یکی از راسته ها داره (فکر کنم راسته شمالی) ... کمی بالاتر، پاساژ ایران دوتا نمایندگی کریتیو داره (یکی طبقه بالا و یکی طبقه همکف نزدیک به در جنوبی اش)

قاعده طلایی خرید: به هیچ وجه به فروشنده اعتماد نکن.. اگه گفت الان روزه، بیا بیرون و خودت چک کن، شاید شب باشه! (حتی اگه رفیقت باشه.)

//

بهرحال شما خریدت رو کردی و ایشالا راضی باشی و واسه ات کار کنه... الان اگه من بگم ترانسند یک رده از نظر اعتبار و کیفیت پایین تر از کریتیو هستش، خب بجز اینکه شاید شما احساس کنی که متضرر شدی، فایده دیگه ای هم داره؟ (حتی شاید تو دلت دوتا فحش هم به من بدی که چرا اینو گفتم!!) ... اما واقعیت اینه که نه -- اگه شما از دستگاهت راضی هستی، یعنی خوبه .. هیچی از این مهمتر نیست... دستگاهی که گرفتی انتخاب بدی نیست و حدس من اینه که برحسب بودجه ات سعی کردی بهترین انتخاب رو انجام بدی ... همین درسته.

صفحه نمایش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما : 2.4-inch QVGA (240 x 320 pixel) full-color TFT display هستش.

8. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام خدمت دوستان.میخواستم یک ام پی تری پلیر با مشخصات زیر بگیرم.خوشحال میشم راهنماییم کنید.مرسی
    1.فقط mp3 باشه .نه عکس میخوام ببینم و نه تصویر.فقط اهنگ گوش کنم.
    2.کیفیت خفن.باس خیلی توپ به طوری که صدارو نتونم بیشتر از نصفش ببرم بالا.البته اینو میدونم که هدفن تاثیر داره و بهتره که در اسرع وقت یه خوبشو بگیرم ولی با همون امکانات پکیج هم عالی باشه
    3.کوچیک و ظریف باشه به طوری که تو جیبم یا روی لباسم سنگینی نکنه.
    4.ظرفیتش مهم نیست ولی اگر خاصیت اپگرید شدن داشته باشه چه بهتر البته اگر گیر بیاد.
    5.هزینه خیلی مهم نیست(محدوده 100 تا 150برام مناسبتره).همین
    6.میخوام واقعا از شنیدن موزیک لذت ببرم.
    و در خاتمه یه بار قبل از عید همین طور الکی از یه فروشنده پایتخت بهترین رو پرسیدم گفت فعلا کینگ استون!!! بعد خودش یه دونه اماده داشت و برام موزیک گذاشت و گوش کردم.کیفیش خوب بود مخصوصا که ترنس گذاشته بود و داشت حسابی توی شلوغی پایتخت حال میداد.سرتون رو در نیارم هارد موبایل میخورد و تا 16 گیگ هم ساپورت میکرد.حالا اگر از دوستان از این هم اطلاعی داره واسه بذاره چون من تو اینترنت چیزی پیدا نکردم!!!!!!!!!
    در خاتمه از دوست یا دوستانی که مدلهای خوبی رو بهم پیشنهاد میکنند نهایت تشکر رو دارم.مرسی
    در مورد اینکه از فروشنده رفتی سوال کردی و یه مدل متفرقه رو به شما معرفی کرده به قاعده طلایی خرید که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بالایی ام ذکر کردم توجه کن (پاراگراف دوم)

//

در مورد اینکه میخوای یه چیزی باشه که خفن باشه و واقعاً لذت ببری، شدیداً توصیه می کنم به اونچه در پاراگراف آخر این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت توجه کنی.. مکرر اتفاق افتاده که دوستان با انتظارات بالا واسه خرید اقدام می کنن و بعد توی ذوقشون می خوره... نه بخاطر اینکه جنس مزخرفی نصیبشون شده، صرفاً چون نوع صدا رو نمی پسندن، یا هدفون مناسبی ندارن و دلایل دیگه.. پس انتظاراتمون رو منطقی بگیریم که خدای نکرده توی ذوقمون نخوره.

//

اگه هزینه واسه ات مهم نیست، برو دنبال سری X سونی که حدود 300 تومنه و s9 از cowon که حدود 250 تومنه .. اما در این حد بودجه ای که گفتی i7 از cowon توصیه میشه که مدتها یکی از باکیفیت ترین پلیرهای بازار جهانی بوده... کمی پایین تر هم اگه گیر بیاد sansa clip رو پی بگیر.
    بجز پاساژ پایتخت که رفیقمون گفت و تنوع بسیار بالایی داره .. پاساژ ایران هم جای خیلی خوبیه (کمی بالاتر از تقاطع ولیعصر و طالقانی).

* در مورد اینکه رفتی از فروشنده ها پرسیدی و اونا گفتند که نمی شناسیم، به قاعده طلایی خرید که در پاراگراف دوم پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ام ذکر کردم توجه کن.

10. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ممنون میشم من رو در مورد خرید یک پلیر تا 50000 تومان راهنمایی کنید.
    فقط طول عمرش برام مهم هست که بعد از دو ماه خراب نشه.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    ممنون میشم من رو در مورد خرید یک پلیر تا 50000 تومان راهنمایی کنید.
    فقط طول عمرش برام مهم هست که بعد از دو ماه خراب نشه.
    ممنون
    همین صفحات اخیر رو یه مرور بکن، تا دلت بخواد همین سوال پرسیده شده .. مثلاً این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو ببین... یا این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... خلاصه یه مطالعه بکن، اگه سوال داشتی مطرح کن تا بحث کنیم روش.

13. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

یکی از دوستان سوالی پرسیده بود که بهترین پلیر بدون در نظر گرفت قیمت چیه؟
    که جواب مشخصی نداشت

حال من هم همین سوال رو دارم اما با این شرایط:

کیفیت تفکیک اصوات عالی باشه و شفافیت خوبی داشته باشه
    و قیافه و حجم و ظرفیت و مدل جدید و قدیمی بودنش زیاد مهم نیست

قیمت مهم نیست اما اگر بین دو قیمت با اختلاف زیاد قیمت بالا تر کمی کیفیت رو بالا ببره
    خوب قیمت پایین تر ارجح تر هست

ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •