لطف کنید ادرسه فروشگاهه کریستالو بدید
لطف کنید ادرسه فروشگاهه کریستالو بدید
من اي پاد 8 گيگ 2جي دارم نه ميتونم آهنگ بريزم نه برنامه نه بازي و .... وايرلس هم كه ندارم چيكار كنم؟
دروغ چرا؟؟؟نميدونم!!!ممنون
ولی یه چیزی
مگه اکبند نیست چجوری mb بگیرم؟
زود جواب بده لطفا عصر میرم بخرم
از خود فروشنده بپرس شايد بدونه!!!!
به هر حال ببخشيد ديگه يه چيزي گفتم ، فكر نكردم چطوري بايد فهميد!!!!
مجتمع کامپیوتر پایتخت - طبقه همکف - کنار پله برقی - پشت ویترین و تابلو و ایناش هم Apple زیاد داره که زود تابلو بشه! ...
این چیزی که بعنوان MB و MC مطرح شد ، در حقیقت همون بحث نسل ها هستش که MB نسل دومه و قابل jailbreak و MC نسل سومه که همه این بحث ها سرشه ... بنابراین یه راهش هم اینه که به خود فروشنده بگی "آقا من نسل دوم میخوام" و اون هم واقعاً راستش رو بگه ... ضمن اینکه بهرحال باید پای حرفش وایسه ، یعنی اگه شما گفتی نسل دوم می خوام و بعدش فاکتور کرد (با قید سریال و مشخصات) و شما بازش کردی و دیدی که MC هستش یعنی جنس نادرست بهت داده و مجبور عوضش کنه ...
ممنون از جوابت اما آيپاد من هم كه نسل 2 هست MC هست ....این چیزی که بعنوان MB و MC مطرح شد ، در حقیقت همون بحث نسل ها هستش که MB نسل دومه و قابل jailbreak و MC نسل سومه که همه این بحث ها سرشه ... بنابراین یه راهش هم اینه که به خود فروشنده بگی "آقا من نسل دوم میخوام" و اون هم واقعاً راستش رو بگه ... ضمن اینکه بهرحال باید پای حرفش وایسه ، یعنی اگه شما گفتی نسل دوم می خوام و بعدش فاکتور کرد (با قید سریال و مشخصات) و شما بازش کردی و دیدی که MC هستش یعنی جنس نادرست بهت داده و مجبور عوضش کنه ...
البته اين بحث ما فكر نكنم به جايي برسه و دوستمون فك كنم تا حالا خريده داره حالشو ميبره!!!:دي
احمد جان فکر کنم سری های جدید که از کارخونه اومدن بیرون همه MC هستند یعنی ماله شما هم شاملش میشه ولی سخت افزار تغییری نکرده... بخاطر همینم هست که فکر کنم با فریم ور های تاچ تو جی ها قدیمی دانگرید نمیشه و با بلک رین هک نمیشه.
من 6220 دارم و میخوام گوشیمو عوض کنم میارزه یه گوشی ارزون بگیرم و با بقیه اش یه ایپاد بگیرم؟؟؟!!!
فرق ایپاد با آیفون 2g چی هستش؟؟؟!!!
یکی میگفت آیفون 2g ارزون شده قیمت آکبندشو دارین؟؟؟!!!
مرسی...!!!
سبز باشین...!!!![]()
قیمت آیپاد ۲جی هشت گیگ الان ۲۲۵ تومنه
فرقش با آیفون غیر از تلفن دوربین و میکروفن هم نداره
کلن به قیمتش چیز خیلی خوبیه
1.اساتید قیمت 16 گیگ اون چنده ؟ مموری میخوره دیگه ؟
2.برای جیل برک کردن چند مگ فایل باید به طور کلی دانلود کرد > ؟
3.ما که اینترنت پر سرعت نداریم میتونیم از پک نرم افزاری برای نصب نرم افزار استفاده کنیم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)