سلام
دوستان کسی میدونه که چطور میشه آپدیت اوست رو برداشت و روی یه سیستم دیگه استفاده کرد به عبارتی آپدیت آفلاین![]()
سلام
دوستان کسی میدونه که چطور میشه آپدیت اوست رو برداشت و روی یه سیستم دیگه استفاده کرد به عبارتی آپدیت آفلاین![]()
روشش توضیح داده شده. سرچ کنید.
آدرسش توی p30 لطفا![]()
امیر جان ببین این روش جواب میده؟!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جایی که avastرو نصب کردی برو تو پوشه avast دو تا پوشه setup و defs رو پیدا کن و اونو تو یه سی دی یا فلش پاک کپی کن بعد تو کامپیوتری که میخوای آواست اون رو آپدیت کنی برو تو safemode و این دو تا فایل رو تو جای نصب avast و این دو تا رو جایگزین setup و defs اون کن.اینجا هم بری بد نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس
![]()
فقط پوشه def کافیه. پوشه setup خود برنامه رو هم آپدیت می کنه.
از مسعودجان ناظر محترم هم می خوام که پست آموزش آفلاین آپدیت کردن رو به پست اول اضافه کنند.
تا از این بحث های تکراری جلوگیری بشه و محتوای مفید بیشتری داشته باشیم.
با تشکر
من الان 3 ماهه با این روش ویروس کش avast محل کارم رو بدون مشکل آپدیت میکنم و از هر دو فایل defs و setup استفاده میکنم.
Last edited by ahmad.daneshjoo; 29-02-2012 at 14:52.
من از وقتی 7 و نصب کردم آپدیت نمیشه. کسی میدونه مشکل کچاست؟ adsl داتک دارم. تو مرحله initial گیر میکنه
Last edited by hoomi_gta; 29-02-2012 at 22:45.
از تنظیمات. گزینه Troubleshooting رو انتخاب و Reset Factory Settings رو کلیک و دکمه Reset Now رو بزنید.
بله بدون مشکل آپدیت میشه منم نگفتم نمیشه. ولی پوشه Defs مخصوص دیتابیس هست. setup هم برای ورژن و خود برنامه هست که اگر نسخه جدیدی اومده بود باید ریخت. نه در هر دفعه(در واقع کار اضافی هست)منظورم این بود.
Last edited by pcsoft; 29-02-2012 at 23:43.
مشکل من از zone alarm بود که اوست و بلاک میکرد با اینکه قبلا allow کرده بودمش. کسی تا حالا از قابلیت ریموت avast 7 استفاده کرده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)