تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 1137 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191241641 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

13

1- مطمئناَ کتاب کلاس جلد 2 مهر میاد ؟ مثل امسال شما نشه ( آخه اون موقع هم میگفتید آذر 87 میاد ! )
    توی درس آمار مشکلی ندارم به نظرت گاج سفید خوبه بگیرم ؟؟؟
    2- گسسته رو که رمزینه می گیرم دوستم می گفت به غیر از احتمالش بقیه رو تووپ درس داده ! ولی تحلیلی دوستم گفت گاج سفید بگیر ( نظرت چیه ؟)
    3- من تا حالا این کلک معلمو ندیدم ولی تعریفشو خیلی شنیدم می خوام ببینم شیوه درس دادنش مثله گاج هست یا نه ؟
    درمورد زبان فارسی 2 تا موضوع هست یکی اینکه خودم گاج سبز دارم و امسال خیلی خوندمش به نظرم بد نبود می خوام ببینم این رمزینه برتری خاصی داره که پرفروش شده ؟؟؟؟ دیگه این که شما ( جامعه کنکوری ) زبان فارسی سال دوم هم خوندید یا نه ؟
    4- !!!
    5-اون که بله !!!
    1-راست میگی اینا معلوم نیست دارن چیکار میکنن ولی به احتمال بالای 90 % تا مهر میاد
    2-گاج سفید که تسته ولی گاج سبز هم چیز خوبیه مولفش آقای کشاورزی(مولف رمزینست) فقط سطحش فکرکنم یکم از رمزینه بالاتره
    3-فقط میتونم بگم مولف ادبیات گاج علی ساجدی بوده(نویسنده کلک معلم) بعد خودش انتشارات کلک معلم تاسیس کرد و نویسنده گاج هم عوض شد(محمدرضا ملک محمدی) در کل خودم با کلک زیاد حال نمیکنم ولی دوستام که کلک دارن میگن از گاج بهتره
    4- لینک زیر دلایلش نوشته:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    5-تو که 10تا کتاب فیزیک گرفتی رمزینه رو هم بگیر احتمالا چیز خوبی باشه
    6-عربیم صفر بود وقتی "عربی به زبان ساده ایاد فیلی" از انتشارت مبتکران گرفتم فهمیدم اشکال از گیرندم نیست اشکال از فرستنده بوده خیلی خوب قواعد عربی توضیح داده

2. این کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ardavan_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

عربی به زبان ساده ایاد فیلی خوبه اما یکم پیچیدست که نمیدونی چطور بخونیش...

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

دوستان یه سوال فیزیک پیش 1 و2 رمزینه خوبه ؟ زبان فارسیش هم که این همه تعریفش هست چطور ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

13

دوستان یه سوال فیزیک پیش 1 و2 رمزینه خوبه ؟ زبان فارسیش هم که این همه تعریفش هست چطور ؟
    زبان فارسي رمزينه در نمايشگاه كتاب 87 پرفروش ترين كتاب بود .چرا ؟

الف) مطالب پيچيده ي زبان فارسي به صورت خيلي ساده آموزش داده شده است

ب) پر از نكته هاي جالب و تازه است كه برخي از آن ها را براي اولين بار مي بينيد

پ) درس هاي تشريحي كتاب درسي را به صورت خلاصه مي آموزيد.( 4 صفحه درس تبديل شده به يك يا دو صفحه).ع

ت) براي مباحث مهم، اول تمرين حل مي كنيد و بعد تست ها را پاسخ مي دهيد

ج)تست هاي تاليفي،سراسري و آزاد از سطح ساده به دشوار چيده شده اند

چ) براي اولين باراملا ها را با روشي خاص (ارائه ي معني و هم خانواده )به همراه تمرين وتست
    مي آموزيد

ح)طراحان كنكورسراسري براي پرسش تاريخ ادبيات، نگاهي هم به تاريخ ادبيات زبان فارسي
    دارند ،اين مطالب را در كتاب زبان فارسي رمزينه به صورت كادر ويژه مي بينيد

ز) پاسخ تشريحي تست هاو تمرين ها هم مشكلات شما را در پاسخ گويي ها به حداقل مي رساند
    .
    .
    .

مؤلف:شهريار قبادي

فیزیک رمزینه سوال منم هست کسی فیزیک رمزینه رو نداره؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

عربی به زبان ساده ایاد فیلی خوبه اما یکم پیچیدست که نمیدونی چطور بخونیش...

ایاد فیلی در برابر عربی رمزینه به نظر من جفنگه ! اتلاف وقته.یارو کتاب کلفت کرده با اون توضیح دادن و صفحه آرایی و جلد زاقارتش

3- من تا حالا این کلک معلمو ندیدم ولی تعریفشو خیلی شنیدم می خوام ببینم شیوه درس دادنش مثله گاج هست یا نه ؟
    ببین من دوتاشو دارم و هر دوتاشو خوندم. ادبیات3 کامل گاج/اون دوتا نصفه شو اول گاج، بعد کلک!!
    گاج صفحه آرایی ش بهتره .منظمتره.دسته بندی مفاهیم درش بهتره.اما میدونی مشکلش چیه؟ گندشو در آورده! یعنی زیادی وارد جرئیات شده.. واسه همین سرعت خوندن رو کم میکنه و حواست رو به چیزای بی مورد جلب میکنه..ارتباط معنایی کلک بیشتره.. کلک بعضی جاهای [خیلی کم] شاید گنگ باشه اما در مجموع بهتره

پروفشنال AEZ_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    یزد - زارچ - خونمون!

پيش فرض

ایاد فیلی در برابر عربی رمزینه به نظر من جفنگه ! اتلاف وقته.یارو کتاب کلفت کرده با اون توضیح دادن و صفحه آرایی و جلد زاقارتش
    من عربی رمزینه رو ندیدم هنوز ولی اون عربی به زبان ساده هم کتاب بدی نیست یعنی خیلی هم خوبه همه چیز مختصر و مفید فقط تستاش یه خورده بوقه همین

داره خودمونی میشه tim20020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من تا خلا اسم اين 10 استاد رو نشنيدم.

ولي
    براي شيمي:گاج
    دروس عمومي: جامع گاج
    زيست: گربه قرمز، 8000 گاج،انتشارات سبز
    فيزيك: مبتكران
    رياضي:مبتكران
    مبتكران ادبيات هم محشره!

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

هر سوالی رو جواب ندادید این یکی رو جواب بدید دارم دیونه میشم : من فیزیک 3 مبتکران رو داشتم (محمودزاده ) چند وقت پیش هم رفتم هم سال دوم و هم پیش رو کتاب هاشو گرفتم حالا که اومدم توی این تاپیک همه میگن کمانگر خوبه یعنی این محمودزاده به درد نمی خوره ؟ می خوام فیزیک 2 رو خیلی مفهومی بخونم و وسوالاش رو بالای 80 بزنم ( سال سوم هستم ) و خلاصه اینکه میشه فیزیک رو با این محمود زاده درصد بالا بزنم ؟؟؟؟ از نظر مالی مشکل برای تهیه کمانگر ندارم ولی اعصابم خورد میشه 10 تا کتاب فیزیک داشته باشم و هیچ کدوم هم نرسم بخونم !!!!
    بنظر من فیزیک محمود زاده یکی از بهترین کتابای فیزیکه که با خوندنش هم از پس امتحانای تشریحی بر میای هم تستی . من خودم هم کمانگر رو دارم هم محمود زاده باید بگم که محمودزاده برای کسی با شرایط شما خوبه و کمانگر برای کسی که تا الان کتابای سال 2 و 3 محمود زاده رو نخونده خوبه . در یک کلام محمودزاده مطلب نگفته نذاشته خیلی مفهومی کار کرده و شما رو استاد فیزیک میکنه ولی کمانگر خلاصه ولی کامل و بی نقصه . حالا دیگه خودتون باید ببینید چی مد نظرتونه
    اینم بگم اگه من موقعیت و شرایط شما رو داشته باشم همون محمودزاده رو میخونم و برای تست دنبال کتاب تست خوب باشید (اگه اشتباه نکنم رضا خالو تست فیزیکش خوبه باز دوستان باید راهنمایی بیشتری بکنن)

داره خودمونی میشه Shahnam7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهرانستان

پيش فرض

عربی به زبان ساده هم کتاب بدی نیست یعنی خیلی هم خوبه همه چیز مختصر و مفید فقط تستاش یه خورده بوقه همین

موافقم

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

زبان فارسي رمزينه در نمايشگاه كتاب 87 پرفروش ترين كتاب بود .چرا ؟

من کتابشو دیدم زیاد فرقی نداره با گاج !!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •