تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 151 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 1507

نام تاپيک: Prince of Persia: The Two Thrones

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

الآن یادم اومد.اول سگ ها رو میکشی بعد یه قسمت هست که پرتگاهه.یه سنگ اون طرفاست.میری روش بعد به سمت راست wallrun میکنی تا وقتی که رو به روی تیرک رسیدی اونوقت به سمت تیرک می پری.بعد هم از روی تیرک می پری به سمت جای خنجر.وقتی که با خنجر بگبریش اون طرف یه طاقچه میاد پایین،دیگه هم بالا نمیره.اون وقت اون جای خنجر رو ول کن برو روی اون طاقچه و ادامه بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه keykavoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سر کلاس

پيش فرض

سلام و خسته نباشيد.
    آقا اين تاپيك تون خيلي طولاني شده و سخته كامل بخونيم
    فقط سؤالي كه برام پيش اومده اينه كه
    مگه اسم اين بازي "دو تخت شاهي" نيست؟ ما كه يه بار بيشتر به تخت شاهي نرسيديم (اونجا كه اسم سيوش the throne room بود. قبل از كشته شدن كايلينا) و هيچ اتفاقي هم نيفتاد. اما تو عكسا ديديم كه پرينس نشسته رو تخت شاهي پدر و عكس بعدي دارك پرينس رو نشون داده كه روي همون صندلي نشسته. اما تا آخر بازي ديگه به اون تخت نرسيديم كه اتفاقي بيفته. مشكل از كجاست؟ كدوم سيو رو دورباره و چطور بازي كنم؟
    متشكرم

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

سلام و خسته نباشيد.
    آقا اين تاپيك تون خيلي طولاني شده و سخته كامل بخونيم
    فقط سؤالي كه برام پيش اومده اينه كه
    مگه اسم اين بازي "دو تخت شاهي" نيست؟ ما كه يه بار بيشتر به تخت شاهي نرسيديم (اونجا كه اسم سيوش the throne room بود. قبل از كشته شدن كايلينا) و هيچ اتفاقي هم نيفتاد. اما تو عكسا ديديم كه پرينس نشسته رو تخت شاهي پدر و عكس بعدي دارك پرينس رو نشون داده كه روي همون صندلي نشسته. اما تا آخر بازي ديگه به اون تخت نرسيديم كه اتفاقي بيفته. مشكل از كجاست؟ كدوم سيو رو دورباره و چطور بازي كنم؟
    متشكرم
    به نظر من منظور اون دو تخت تو قسمت آخر بازیه.اونجا که میره تو توهم با دارک پرینس میجنگه دو تخت هست!!

در آغاز فعالیت fakename's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض درخواست راهنمایی

سلام
    پس کشتن دو دشمن اول (که از پشت سر بهشون حمله میکنیم) ، دومی همونه که میتونیم شمشیرش رو برداریم ، نمی دونم باید چی کار کنم .
    لطفا راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    پس کشتن دو دشمن اول (که از پشت سر بهشون حمله میکنیم) ، دومی همونه که میتونیم شمشیرش رو برداریم ، نمی دونم باید چی کار کنم .
    لطفا راهنمایی کنید
    کاربر عزیز! عضویت شما رو تبریک میگیم.
    خوب کاملا مشخصه. باید روی دیوار راه برید و خودتون رو به لبه مقابل برسونید...

در آغاز فعالیت fakename's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    کدوم لبه ؟
    اگر منظورتون اون تخته چوبیه مربعی شکله کنج دیواره , خب من این کار رو کردم و از روی اون هم به دور و بر پریدم ولی هر بار به زمین می افته و میمیره (دیوار رو هم چند لحظه می گیره و ول میکنه)
    راستی چه جوری میتونم راهنمای زیرنویسیش رو بکار بندازم چون پس از کشتن دومی دیگه راهنمایی نمی کنه
    ( هنگامی که دارم میخورم زمین یه راهنمایی هایی میکنه )
    ممنونم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    کدوم لبه ؟
    اگر منظورتون اون تخته چوبیه مربعی شکله کنج دیواره , خب من این کار رو کردم و از روی اون هم به دور و بر پریدم ولی هر بار به زمین می افته و میمیره (دیوار رو هم چند لحظه می گیره و ول میکنه)
    راستی چه جوری میتونم راهنمای زیرنویسیش رو بکار بندازم چون پس از کشتن دومی دیگه راهنمایی نمی کنه
    ( هنگامی که دارم میخورم زمین یه راهنمایی هایی میکنه )
    ممنونم
    خوب وقتی رو تخته چوبی قرار میگیرید میبینید که روی دیوار شکاف وجود داره که باید اون رو بگیرید... دقیقا بالای سرتون...

راهنمایی بازی از این قسمت فعال میشه که در حالت پیشفرض روشنه:
    کلید Esc را بزنید. بر روی Options و سپس Game کلیک کنید. حالت Tutorials باید به صورت دایره زرد باشه.

به نظر میاد که شما 2 قسمت اول و دوم رو بازی نکردید...

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سر کلاس

پيش فرض

به نظر من منظور اون دو تخت تو قسمت آخر بازیه.اونجا که میره تو توهم با دارک پرینس میجنگه دو تخت هست!!
    اونجا هم قسمت آخر كه فرح مياد و ميخاد از اين توهم بيرونش بياره دو تا تخت هست اما هر كاري مي كنم هيچ اتفاق خاصي نميفته.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اونجا هم قسمت آخر كه فرح مياد و ميخاد از اين توهم بيرونش بياره دو تا تخت هست اما هر كاري مي كنم هيچ اتفاق خاصي نميفته.
    خوب مشخصه ... شما باید به حرف فرح گوش بدید و فرح رو دنبال کنید تا از خواب و خیال بیدار بشید. (نباید اهمیت به پرنس تاریک بدید)

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سر کلاس

پيش فرض

اينو كه ميدونم. پس تخت و تاج چي ميشه؟ قضيه عكسا چيه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •